«Les Misérables»: η νέα μίνι δραματική σειρά του BBC κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Το κλασικό ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτωρ Ουγκώ Les Misérables (Οι Άθλιοι) μεταφέρεται ως μίνι δραματική σειρά 6 επεισοδίων, στη μικρή οθόνη από το BBC και τον σεναριογράφο του House of Cards Άντριου Ντέιβις και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε Α’ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί αμέσως μετά την πρεμιέρα του στη Μ. Βρετανία, την παραμονή Πρωτοχρονιάς (Δευτέρα 31/12) στις 00.05, ενώ από τις 7 Ιανουαρίου, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα προβάλλεται Δευτέρα βράδυ στις 20.00, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στο BBC. Επίσης, από το Σάββατο 5/1 και κάθε Σάββατο οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν κάθε επεισόδιο σε επανάληψη στις 21.00.

Η πλοκή μας μεταφέρει στη Γαλλία του 19oυ αιώνα, όπου ο Γιάννης Αγιάννης, ένας άνδρας που έχει διαπράξει μια σειρά κλοπών προκειμένου να επιβιώσει, αφήνεται ελεύθερος ύστερα από 19 χρόνια και προσπαθεί να επανενταχθεί στην κοινωνία. Προκειμένου να αφήσει πίσω του το στίγμα του πρώην κατάδικου και έχοντας βάλει στόχο την κοινωνική αναγνώριση, οδηγείται σε πράξεις που προκαλούν ωστόσο πολλαπλές συνέπειες, στον ίδιο και στα αγαπημένα του πρόσωπα.
O δύο φορές υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Ντόμινικ Γουέστ (The Affair, The Hour, The Wire), πρωταγωνιστεί στον κεντρικό ρόλο του Γιάννη Αγιάννη, ενώ η σειρά πλαισιώνεται και από τους υπόλοιπους κεντρικούς χαρακτήρες του έργου του Βίκτωρ Ουγκό, μεταξύ των οποίων ο «διώκτης» του Γιάννη Αγιάννη, Επίσκοπος Ιαβέρης (Ντέιβιντ Ογιελόβο -Nightingale, Selma, A United Kingdom), η πιστή του φίλη Φαντίνα (Λίλι ΚόλινςMirror Mirror) και η κόρη της Τιτίκα (Έλι Μπάμπερ- Νυχτόβια Πλάσματα) που στην ηλικία των 16 ερωτεύεται τον διωγμένο από την οικογένειά του πρώην αριστοκράτη, Μάριο Πομερσί (Τζος Ο’ ΚόννορThe Durrells, Florence Foster Jenkins).
Σκηνοθέτης του Les Misérables, είναι ο υποψήφιος για βραβείο Emmy® , Τομ Σάνκλαντ (The Missing,Ripper Street), ενώ το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός μεγάλων επιτυχιών και βραβευμένος με 2 Emmy® Άντριου Ντέιβις (House of Cards, To Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς).
Κάθε επεισόδιο της σειράς, παράλληλα με την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 4HD, θα είναι διαθέσιμο ταυτόχρονα και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.
Το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD, όπως και όλα τα κανάλια COSMOTE CINEMA, είναι διαθέσιμα μέσα από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής στην Ελλάδα αλλά και εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχεται εντελώς δωρεάν, ως πρόσθετη υπηρεσία, σε συνδρομητές COSMOTE TV ή διατίθεται σε μεμονωμένα πακέτα COSMOTE TV GO (CINEMA, DOCUMENTARIES, SPORTS). Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV PLUS οι συνδρομητές αποκτούν πρόσβαση σε μία πλούσια συλλογή με ταινίες και σειρές, καθώς και ντοκιμαντέρ και εκπομπές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA & COSMOTE HISTORY, εφόσον τα κανάλια περιλαμβάνονται στο πακέτο συνδρομής τους. Επιπλέον, η υπηρεσία COSMOTE REPLAY TV προσφέρει στους συνδρομητές τη δυνατότητα να γυρίσουν τον χρόνο πίσω έως και 7 ημέρες και να παρακολουθήσουν τη στιγμή που θέλουν, αγαπημένο περιεχόμενο με βάση το πακέτο συνδρομής τους, από 50 θεματικά κανάλια, συμπεριλαμβανομένων όλων των COSMOTE SPORT και COSMOTE CINEMA καναλιών, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των ελληνικών καναλιών εθνικής εμβέλειας.