Nova Highlights: 04 - 11 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 01/12:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 04 - 11Δεκεμβρίου"…

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE GREATEST SHOWMAN» πρεμιέρα
Η ιστορία του φτωχού αλλά φιλόδοξου και με απέραντη φαντασία Φινέα Μπάρνουμ, ο οποίος δημιούργησε ένα εναλλακτικό σόου ‘ιδιαίτερων’ ανθρώπων που τελικά εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο. (Αληθινή ιστορία, Χιου Τζάκμαν, Μισέλ Γουίλιαμς)

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ» Πρεμιέρα
Ενας ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών κι ένας ειδικός στη σκιαγράφηση προφίλ εγκληματιών καλούνται να σταματήσουν έναν κατά συρροή δολοφόνο, του οποίου τα εγκλήματα αποτελούν μια διεστραμμένη παρτίδα κρεμάλας. (Αστυνομικό θρίλερ , Αλ Πατσίνο, Καρλ Ερμπαν)

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου Travel Channel στις 23:00
«Ο θησαυρός των πειρατών της Καραϊβικής»  (Πρεμιέρα νέου κύκλου) 
Αυτόν τον μήνα, η Άσλαν και ο Φιλίπ Κουστό (εγγονός του παγκοσμίου φήμης Γάλλου εξερευνητή Ζακ Κουστό) επιστρέφουν στο Travel Channel αναζητώντας περισσότερους θησαυρούς πειρατών. Ακολουθήστε το περιπετειώδες ζευγάρι που ερευνά εκπληκτικές ιστορίες σχετικά με λάφυρα πειρατών, σε όλη την Καραϊβική, από τον ποταμό Εσκάμπια στη Φλοριντα μέχρι το Εκουαδόρ. Ξεχάστε τον Τζόνι Ντεπ - οι πραγματικοί Πειρατές της Καραϊβικής βρίσκονται στο Travel Channel!

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός»
Στη Λιθουανία ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται με τη Ζάλγκιρις για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΚΑΣΤΟΝ, Ο ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ» Πρεμιέρα
Ο γκαφατζής Γκαστόν, ο κύριος Πρινέλ, η δεσποινίς Ζαν, ο αστυνόμος Λονγκταρέν και ο κύριος Ντε Μεσμεκέρ ζουν μοναδικές περιπέτειες με τις τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές! (Φωνές: Μιχάλης Μιχαλακίδης, Αννα Κουτσαφτίκη)

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Φενερμπαχτσέ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Φενερμπαχτσέ για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.


Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Γιουβέντους-Ίντερ» (Ζ)
Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ίντερ στο μεγάλο ντέρμπι που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου FOX Life στις 21:25
«The kids are alright» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η νέα κωμική σειρά του FOX Life ακολουθεί την οικογένεια Κλίρι, μια παραδοσιακή οικογένεια καθολικών Ιρλανδών τη δεκαετία του ‘70, καθώς βιώνει μικρές και μεγάλες αλλαγές κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ταραχώδεις δεκαετίες στην Αμερική. Σε μια γειτονιά της εργατικής τάξης έξω από το Λος Άντζελες, ο Μάικ και η Πέγκι μεγαλώνουν οκτώ άτακτους γιους, που περνούν τις ημέρες τους με ελάχιστη επιτήρηση. Το σπίτι γίνεται άνω-κάτω, όταν ο μεγαλύτερος γιος, ο Λόρενς, ανακοινώνει ότι θα παρατήσει τη θεολογική σχολή για να «σώσει τον κόσμο». Οι καιροί αλλάζουν, και αυτή η οικογένεια θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου NOvacinema1HD στις 22:00
«ΔΡΟΜΕΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ» πρεμιέρα
Λίγο πριν τον αγώνα που θα κρίνει τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μια δρομέας μεγάλων αποστάσεων τραυματίζεται και, προσπαθώντας να αναρρώσει, κάνει μια βόλτα που θα της αλλάξει τη ζωή. (Κοινωνική ταινία , Αλέξι Πάπας, Αντι Μπάκλεϊ)


Σάββατο 8 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Λαμίας» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία για τη 13η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ» πρεμιέρα
Μετά το άδοξο τέλος της καριέρας της, κι επιφορτισμένη με τη φροντίδα της άρρωστης μητέρας της, μια Ρωσίδα μπαλαρίνα με εκπληκτικές ικανότητες εκπαιδεύεται για να γίνει μυστική πράκτορας... (Θρίλερ δράσης, Τζένιφερ Λόρενς, Τζόελ Ετζερτονζ)

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ» πρεμιέρα
Μόσχα, 1953. Ο θάνατος του Ιωσήφ Στάλιν, μια νύχτα του Μάρτη, πυροδοτεί μια ανηλεή μάχη μεταξύ των αλλοτινών συνεργατών του για τη διαδοχή του και την απόκτηση της υπέρτατης εξουσίας του... (Αληθινή ιστορία, Τζέισον Αϊζακς, Ολγα Κουριλένκο)