Nova Highlights: 15 - 29 Ιανουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 15/01:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 15 - 29 Ιανουαρίου"…
...
Τρίτη 15 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΚΡΙΝ»Πρεμιέρα
Αγγλία, 1959. Σε μια επαρχιακή, συντηρητική πόλη, μία νεαρή και δυναμική γυναίκα αποφασίζει να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο, παρά τη σθεναρή αντίθεση των κατοίκων. (Κοινωνική ταινία , Εμιλι Μόρτιμερ, Μπιλ Νάι)

Τρίτη 15 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:00
«Valley of the boom» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Από την εκρηκτική ανάπτυξη της Σίλικον Βάλεϊ τη δεκαετία του ‘90 μέχρι τη φούσκα του dot.com το 2001, η σειρά «Valley of the Boom» καταγράφει την άνοδο, την πτώση αλλά και την αναγέννηση της τεχνολογίας όπως τη γνωρίζουμε σήμερα. Η ανάπτυξη του παγκόσμιου ιστού είδε τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα να συγκρούονται με απεριόριστες δυνατότητες, καθώς η Wall Street και οι κεφαλαιούχοι επενδυτές έριξαν χρήματα σε ένα σύστημα για το οποίο δεν γνώριζαν τίποτα, χωρίς να έχουν τρόπο να το ελέγξουν. Το «Valley of the Boom» εισχωρεί στα παρασκήνια και παρουσιάζει στο κοινό αληθινές ιστορίες φιλίας, αντιπαλότητας, ελιγμών, αποτυχιών και θριάμβων, έχοντας εξασφαλίσει απαράμιλλη πρόσβαση στις πιο διαβόητες και επιφανείς προσωπικότητες από την κόσμο της τεχνολογίας.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:00
«Basketball Champions League Μπεσίκτας-Προμηθέας Π.» (Ζ)
Ο Προμηθέας αγωνίζεται στην Τουρκία κόντρα στην Μπεσίκτας για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«The passage» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Βασισμένη στην επιτυχημένη ομώνυμη τριλογία βιβλίων του Τζάστιν Κρόνιν, η νέα σειρά «The Passage» είναι ένα επικό θρίλερ με δυνατούς χαρακτήρες, σε σενάριο της Λιζ Χέλντενς. Η σειρά επικεντρώνεται στο Project NOAH, ένα μυστικό ιατρικό κέντρο στο οποίο επιστήμονες πειραματίζονται με έναν επικίνδυνο ιό που θα μπορούσε να οδηγήσει στη θεραπεία όλων των ασθενειών αλλά έχει και τη δυνατότητα να εξαφανίσει ολόκληρο το ανθρώπινο είδος.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου Novacinema2HD στις 15:10
«MRS. DOUBTFIRE»
Επειτα από έναν άσχημο χωρισμό, ένας ηθοποιός μεταμφιέζεται σε αξιοσέβαστη νταντά για να βρίσκεται περισσότερο χρόνο κοντά στα παιδιά του, σε μία ταινία που χάρισε Χρυσή Σφαίρα στον Ρόμπιν Γουίλιαμς. (Οικογενειακή κωμωδία , Σάλι Φιλντ, Πιρς Μπρόσναν)

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου National Geographic στις 21:00
«Τραγωδία στον αέρα 18» (Νέο επεισόδιο)
Κάθε φορά που ένα αεροπλάνο πέφτει, ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον για το περιστατικό. Το ίδιο ισχύει και για τους ειδικούς, οι οποίοι καλούνται να αναλύσουν τι ακριβώς συνέβη. Ο 18ος κύκλος της σειράς «Τραγωδία στον Αέρα» αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τις πιο θρυλικές αεροπορικές καταστροφές. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει μαρτυρίες, συγκλονιστικές αναπαραστάσεις, υπερσύγχρονα γραφικά και συνεντεύξεις με τους ερευνητές, οι οποίοι είναι εκείνοι που τελικά καθορίζουν τι ακριβώς πήγε στραβά.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«UNSANE»Πρεμιέρα
Μία γυναίκα βρίσκεται κλεισμένη παρά τη θέλησή της σε μια ψυχιατρική κλινική, κι όταν έρχεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερό της φόβο αναρωτιέται αν όσα ζει είναι αλήθεια ή προϊόν της φαντασίας της. (Θρίλερ μυστηρίου, Κλερ Φόι, Τζόσουα Λέοναρντ)

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Χίμκι» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Χίμκι για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ζάλγκιρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Λιθουανία όπου και θα αντιμετωπίσει τη Ζάλγκιρις για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ 2: ΑΔΗΣ» Πρεμιέρα
Οταν ένας από τους άνδρες του απάγεται, ο αρχηγός μιας επίλεκτης ομάδας ειδικών ασφαλείας κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει να ξεφύγει από την πιο αδιαπέραστη φυλακή που κατασκευάστηκε ποτέ. (Θρίλερ δράσης, Σιλβέστερ Σταλόνε, Ντέιβ Μπατίστα)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα» (Ζ)
Ακόμη μια σημαντική αναμέτρηση για το ελληνικό πρωτάθλημα όπου και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη νέα χρονιά.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«READY PLAYER ONE» Πρεμιέρα
Ο δημιουργός ενός παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας προκαλεί τους παίκτες να λάβουν μέρος σε έναν διαγωνισμό με έπαθλο την περιουσία του, παρασύροντάς τους σε ένα επικίνδυνο κυνήγι θησαυρού... (Περιπέτεια επ. φαντασίας, Τάι Σέρινταν, Ολίβια Κουκ)

Κυριακή 20 Ιανουαρίου Novacinema2HD στις 17:55
«New Year’s Eve»
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Νέα Υόρκη. Άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους συναντιούνται με απρόσμενο τρόπο και χαρίζουν ο ένας στον άλλο μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, την αγάπη και τον έρωτα! (Μισέλ Φάιφερ, Ζακ Έφρον)

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 22:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Τζένοα-Μίλαν» (Ζ)
Η Τζένοα υποδέχεται τη Μίλαν στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την αυλαία της 20ής αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου History στις 23:00
«Αμερικανοί συλλέκτες 14» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Οι «Αμερικανοί συλλέκτες» επιστρέφουν στο History με ολοκαίνουριο κύκλο επεισοδίων. Ο Μάικ Γουλφ και ο Φρανκ Φριτζ έχουν στόχο να ανακυκλώσουν την Αμερική, ακόμη κι αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ψάξουν μέσα σε σωρούς από σκουπίδια ή να βρεθούν στο στόχαστρο κάποιου ιδιοκτήτη, την περιουσία του οποίου έχουν καταπατήσει.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΦΟΝΤΟ» Πρεμιέρα
Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσει την επιχείρησή του, ένας συνηθισμένος άνθρωπος στήνει μια επικών διαστάσεων απάτη και μπλέκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι διαφθοράς και προδοσίας... (Αστυνομικό θρίλερ , Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Μπενουά Μαζιμέλ)

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου FOX Life στις 21:50
«Top Chef 14» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το «Top Chef» είναι μια σειρά reality που παρουσιάζει την τέχνη της γαστρονομίας, προσφέροντας ταυτόχρονα μια συναρπαστική ματιά στο ανταγωνιστικό, γεμάτο πίεση περιβάλλον της παγκοσμίου κλάσης μαγειρικής και των εστιατορίων υψηλού επιπέδου. Τα ωριαία επεισόδια παρουσιάζουν επίδοξους σεφ, που δοκιμάζουν τις γαστρονομικές τους ικανότητες, διεκδικώντας τον τίτλο του «Top Chef».

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Φενερμπαχτσέ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Τουρκία όπου και θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«FAUT PAS LUI DIRE» Πρεμιέρα
Όταν ανακαλύπτουν ότι ο ‘τέλειος’ αρραβωνιαστικός της μικρότερης ξαδέλφης τους την απατά, τρεις γυναίκες παίρνουν ομόφωνα τη μεγάλη απόφαση: να της αποκρύψουν την αλήθεια. (Ρομαντική κομεντί, Τζένιφερ Μπαρτολί, Τάνια Γκαρμπαρσκί)

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Μακάμπι-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 20ή αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου Novacinema2HD στις 23:50
«Ο ΑΣΤΑΚΟΣ»
Σε μια μελλοντική κοινωνία, όποιος μένει μόνος του έχει 45 μέρες να βρει ένα ταίρι. Αν αποτύχει, μεταμορφώνεται σε ζώο και απελευθερώνεται στο δάσος. Η ταινία ήταν υποψήφια για το Οσκαρ Σεναρίου. (Κοινωνική ταινία, Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις)

Σάββατο 26 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Πανιώνιος-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Σάββατο 26 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE LOVERS» Πρεμιέρα
Σε έναν βαλτωμένο γάμο που δεν τους προσφέρει τίποτα πια, και με μακροχρόνιες εξωσυζυγικές σχέσεις, η Μέρι κι ο Μάικλ είναι στα όρια του χωρισμού. Ξαφνικά, όμως, η σχέση τους παίρνει άλλη τροπή. (Κομεντί, Ντέμπρα Γουίνγκερ, Τρέισι Λετς)

Κυριακή 27 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη για την 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου Discovery Channel στις 21:00
«Εντ Στάφορντ: Νικητής ή χαμένος;» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο ειδικός στην επιβίωση Εντ Στάφορντ ανταγωνίζεται τους καλύτερους… συναδέλφους του σε μία πραγματική κούρσα, κατά την οποία πρέπει να δραπετεύσουν από τις πιο εχθρικές περιοχές της Ασίας. Από τα άγρια μαγκρόβια έλη του Βόρνεο που είναι γεμάτα κροκόδειλους, μέχρι τις φονικές αμμοθύελλες και την απόλυτη λειψυδρία στην έρημο Γκόμπι, πρόκειται για ορισμένες από τις πιο σκληρές τοποθεσίες στον πλανήτη.

Τρίτη 29 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ» Πρεμιέρα
Ένας διοργανωτής γάμων έχει αναλάβει μία πολυτελή γαμήλια δεξίωση σε ένα κάστρο του 17ου αιώνα. Κι ενώ είναι πεπεισμένος ότι όλα είναι έτοιμα, τα πράγματα δεν πάνε όπως είχε σχεδιάσει... (Κωμωδία, Ζαν-Πιερ Μπακρί, Ζιλ Λελούς)