Nova Highlights: 15 - 25 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 14/12:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

"Nova Highlights: 15 - 25 Δεκεμβρίου"…
...
Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ACTS OF VENGEANCE» πρεμιέρα
Οταν η γυναίκα και η κόρη του δολοφονούνται με τον πιο άγριο τρόπο, ένας δικηγόρος μεταμορφώνεται σε σκληρό εκδικητή και παίρνει όρκο σιωπής μέχρι να ανακαλύψει το δράστη... (Θρίλερ δράσης , Αντόνιο Μπαντέρας, Παθ Βέγα)

 Σάββατο 15 Δεκεμβρίου Novacinema2HD στις 22:10
«ΓΚΑΣΤΟΝ, Ο ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ»
Ο γκαφατζής Γκαστόν, ο κύριος Πρινέλ, η δεσποινίς Ζαν, ο αστυνόμος Λονγκταρέν και ο κύριος Ντε Μεσμεκέρ ζουν μοναδικές περιπέτειες με τις τρελές εφευρέσεις, γκάφες και καταστροφές! (Κωμωδία, Φωνές: Μιχάλης Μιχαλακίδης, Αννα Κουτσαφτίκη)

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΛ-ΑΕΚ» (Ζ)
Η ΑΕΛ υποδέχεται στη Λάρισα την ΑΕΚ για τη 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΑΥΜΑ» πρεμιέρα
Ο Ογκι, ένα 10χρονο αγόρι με σοβαρή παραμόρφωση στο πρόσωπο, σταματά την κατ’ οίκον διδασκαλία, πηγαίνει για πρώτη φορά σε κανονικό σχολείο και γίνεται πηγή έμπνευσης για τους γύρω του. (Οικογενειακή ταινία, Τζούλια Ρόμπερτς, Οουεν Γουίλσον)

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου Travel Channel στις 20:30
«Αναζητώντας σπίτια ανά τον κόσμο» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Και τον Δεκέμβριο, το Travel Channel σάς ταξιδεύει παντού μέσα από τα σπίτια της εκπομπής «Αναζητώντας σπίτια ανά τον κόσμο». Κάθε επεισόδιο ακολουθεί νέους ενοικιαστές ή αγοραστές που βλέπουν τρία σπίτια, ακούνε τις συμβουλές του μεσίτη και τελικά επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που ολοκληρώνει τη 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 20:45
«Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα για τη 13η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα για τη 13η εμβόλιμη αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου Novasports2HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μ.-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Μαδρίτη την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ για τη 13η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΥΡΙΑ ΧΑΪΝΤ» πρεμιέρα
Καθώς κάνει ένα πείραμα, η κυρία Ζεκίλ, μια ντροπαλή δασκάλα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, πέφτει λιπόθυμη από το χτύπημα ενός κεραυνού. Οταν συνέρχεται, συνειδητοποιεί ότι είναι ένας άλλος άνθρωπος... (Κοινωνική ταινία, Ιζαμπέλ Ιπέρ,
Ρομέν Ντιρίς)

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου Animal Planet στις 19:15
«Λεπιδωτοί ένοικοι» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τα ερπετά ζουν στον πλανήτη Γη για περισσότερο από 370 εκατομμύρια χρόνια και, με περισσότερα από 10.000 επιβεβαιωμένα είδη, είναι από τις πιο ποικιλόμορφες οικογένειες σπονδυλωτών που γνωρίζει ο άνθρωπος. Για τον λόγο αυτό, ο Γκρεγκ Γουέστ, ιδιοκτήτης του Cornel’s World στο Κάλγκαρι, στην Αλμπέρτα, μαζί με μία κορυφαία ομάδα ειδικών και τεχνικών, κατασκευάζει τα πιο ιδιαίτερα τερράρια της αγοράς. Σε κάθε επεισόδιο της σειράς, η ομάδα συναντά έναν λάτρη των ερπετών, ο οποίος επιθυμεί ένα μοναδικό κατάλυμα για το ζωάκι του.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BOYKA: Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 4» πρεμιέρα
Σε έναν αγώνα πυγμαχίας, ο Μπόικα κατά λάθος σκοτώνει τον αντίπαλό του. Μαθαίνοντας ότι η σύζυγος που άφησε πίσω έχει προβλήματα, βρίσκει την ευκαιρία να λυτρωθεί παρέχοντας τη βοήθειά του. (Αστυνομική ταινία δράσης, Σκοτ Αντκινς,
Τεοντόρα Ντουχοβνικόβα)

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου FOX στις 21:50
«Criminal minds 14» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Η σειρά «Criminal Minds» περιστρέφεται γύρω από μια επίλεκτη ομάδα του FBI που σκιαγραφεί και αναλύει τα προφίλ των πιο διεστραμμένων εγκληματιών της χώρας, αναμένοντας τις επόμενες κινήσεις τους πριν αυτοί χτυπήσουν ξανά.

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου FOX Life στις 21:25
«The kids are alright» (Νέο επεισόδιο)
Η νέα κωμική σειρά του FOX Life ακολουθεί την οικογένεια Κλίρι, μια παραδοσιακή οικογένεια καθολικών Ιρλανδών τη δεκαετία του ‘70, καθώς βιώνει μικρές και μεγάλες αλλαγές κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ταραχώδεις δεκαετίες στην Αμερική.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΣΙΑ» πρεμιέρα
Λίγες μόλις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, όλα τα ξωτικά αρρωσταίνουν ταυτόχρονα, αναγκάζοντας τον Αγιο Βασίλη να ταξιδέψει στη Γη και να σκαρφιστεί μια λύση για να φτιαχτούν τα δώρα των παιδιών! (Οικογενειακή κωμωδία, Αλέν Σαμπά, Οντρέ Τοτού)

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Novacinema2HD στις 22:10
«Η ΡΑΜΟΝΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ»
Μέσα από τις καλές και κακές στιγμές, η Ραμόνα και η αδερφή της μαθαίνουν ότι τα πάντα γίνονται αν πιστεύεις στον εαυτό σου. Η ταινία βασίζεται στη σειρά παιδικών βιβλίων της Μπέβερλι Κλίρι. (Οικογενειακή κωμωδία , Τζον Κόρμπετ, Σελίνα Γκόμεζ)

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Γιουβέντους-Ρόμα» (Ζ)
Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Ρόμα στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ» πρεμιέρα
Την ώρα που προσπαθούν να προετοιμάσουν τους οικογενειακούς εορτασμούς για την περίοδο των Χριστουγέννων, οι γνώριμες πια στρεσαρισμένες και πολυάσχολες μαμάδες δέχονται απρόσμενες επισκέψεις... (Κωμωδία, Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ)

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2» πρεμιέρα
Ο Πάντινγκτον βρίσκει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της θείας του και πιάνει δουλειά για να το αγοράσει. Πριν προλάβει όμως να μαζέψει τα χρήματα, το δώρο εξαφανίζεται... (Οικογενειακή κωμωδία, Φωνές: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Διαμαντοπούλου)