Αντίστροφη μέτρηση για το λαμπερό, εορταστικό πρόγραμμα του Novalifε!

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του λαμπερού εορταστικού προγράμματος του Novalifε! Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρία από τα πιο δημοφιλή και φαντασμαγορικά show της Αμερικής, όπως τον τελικό του talent show «America’s Got Talent», τον τελικό του πιο αγαπημένου και ρομαντικού show της αμερικάνικης τηλεόρασης, «The Bachelorette» και φυσικά το γιορτινό υπερθέαμα της βιομηχανίας της μόδας
«Victoria’s Secret Fashion Show 2018», στο οποίο παρελαύνουν κάθε χρόνο μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου!

Ο μεγάλος τελικός του 13ου κύκλου του «Americas Got Talent», ένα από τα μεγαλύτερα talent show του κόσμου στο οποίο παρουσιάζουν το ταλέντο τους άνθρωποι όλων των ηλικιών, έχοντας ως στόχο το μεγάλο έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε ανήμερα τα Χριστούγεννα, Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, στις 22:30. Η κριτική επιτροπή αποτελείται φέτος από τους Σάιμον Κάουελ, Μελ Μπι, Χάιντι Κλουμ και Χάουι Μαντέλ, ενώ παρουσιάστρια είναι το σούπερ μοντέλο Τάιρα Μπανκς.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς έρχονται στο Novalifε τα «αγγελάκια» της Victorias Secret σε ένα μοναδικό υπερθέαμα μόδας με πολλή μουσική και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα. Το «Victorias Secret Fashion Show 2018» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Novalilε τα μεσάνυχτα της Παραμονής Πρωτοχρονιάς, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου, στις 00:00. Στην πασαρέλα θα εμφανιστούν τα πασίγνωστα διεθνή μοντέλα Gigi και Bella Hadid, Kendall Jenner, Lais Ribeiro, Martha Hunt, Stella Maxwell, Winnie Harlow και πολλές άλλες. Παράλληλα, πολλά ήταν και τα ονόματα της μουσικής σκηνής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κολοσσού των υπερπολυτελών εσωρούχων φέτος μεταξύ των οποίων οι Shawn Mendes, The Chainsmokers, Halsey, Kelsea Ballerini, Rita Ora, Bebe Rexha, και The Struts. Το φετινό show, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, είχε και άρωμα Ελλάδας καθώς συμμετείχε με τις δημιουργίες της η διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, στις 22:40, το Novalifε υποδέχεται το νέο έτος με τον μεγάλο τελικό του «The Bachelοrette» ο οποίος θα δώσει τα σκήπτρα στο νέο «Bachelor» του 2019. Στον τελικό του «The Bachelorette», η 28χρονη Becca Kufrin από τη Μινεσσότα, που είναι η Bachelorette για το 2018, θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιον από τους δύο τελικούς υποψήφιους γαμπρούς που έχουν απομείνει από τους αρχικά 28, θα πει το «ναι» στην πρόταση γάμου που θα τις κάνουν! Η Becca Kufrin ήταν η νικήτρια του «The Bachelor Season 22» το οποίο προβλήθηκε από το Novalifε τον Ιανουάριο της φετινής χρονιάς, της οποίας ο αρραβώνας με τον Arie Luyendyk Jr. διαλύθηκε.

Και τα τρία show θα είναι διαθέσιμα σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!