Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic...

Τα Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic με τις σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ (διαφορετικής ροής από την HD έκδοση), μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών "NOVA, Wind Vision, Vodafone TV και COSMOTE TV (και με έξτρα αμφίδρομη πρόσβαση μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+")...

Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic...
Άρης 2 - Κάθε Τρίτη 21.50
Το έτος 2033, ένα πλήρωμα 6 αστροναυτών ξεκίνησε από τη Φλόριντα, ένα ταξίδι για να γίνει η πρώτη αποστολή που θα πατήσει στον Άρη. Κατά την κάθοδο στην ατμόσφαιρα του πλανήτη, μια δυσλειτουργία στο διαστημόπλοιο Daedalus τους προσεδαφίζει 75,3 χιλιόμετρα μακριά από τον προγραμματισμένο σημείο. Βρισκόμαστε στο έτος 2042 όπου το IMSF έχει εδραιώσει μία αποικία στον Άρη, την πόλη Όλυμπος, τη λειτουργία της οποίας όμως δεν μπορεί να συνεχίσει να χρηματοδοτεί. Νέες ευκαιρίες αλλά και εντάσεις προκύπτουν όταν οι επιστήμονες της αρχικής αποστολής, έρχονται αντιμέτωποι με τα μέλη της εταιρείας εξόρυξης, Lukrum, δημιουργώντας ένα νέο κόσμο προκλήσεων, για τους αποίκους του Κόκκινου Πλανήτη.

Paris To Pittsburgh - Πρεμιέρα 12 Δεκεμβρίου στις 18.50
Με αφορμή το debate για το ενεργειακό μέλλον των ΗΠΑ και τη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή, παρακολουθούμε τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν και πώς αντιδρούν οι κοινότητες στην Αμερική.

Ο Michael Palin στη Βόρεια Κορέα - Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 21.50
Ένα ταξίδι 2.000 χιλιομέτρων και μια πρώτη ματιά στη χώρα που είναι αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία 70 χρόνια, μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να δούμε τη ζωή, μέσα από τα μάτια των κατοίκων της.

Αποστολή στο Οκαβάνγκο - Πρεμιέρα 15 Δεκεμβρίου στις 19.00
Μια ομάδα εξερευνητών πρέπει να επαναφέρει τη φυσική ροή των υδάτων που τροφοδοτούν το Δέλτα του ποταμού Οκαβάνγκο, έναν από τους τελευταίους ζωτικούς υδροβιότοπους του πλανήτη

Αφιέρωμα Άγριος Χειμώνας - 24 με 30 Δεκεμβρίου στις 15.00
Η άγρια ζωή σε όλο τον πλανήτη παλεύει με νύχια και με δόντια να επιβιώσει σε ένα απίστευτα αφιλόξενο και παγωμένο περιβάλλον, στην πιο σκληρή εποχή του χρόνου.