Μάντσεστερ Σίτι VS Λίβερπουλ: το μεγάλο ντέρμπι της Premier League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η COSMOTE TV καλωσορίζει το 2019 με πολυαναμενόμενα ποδοσφαιρικά ντέρμπι από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αγωνιστική δράση σε μπάσκετ και τένις, τα οποία οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT.
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 2/1 θα έχουν στη διάθεσή τους συναρπαστική δράση από την αγγλική Premier League, την οποία θα απολαύσουν μέσα από τα κανάλια COSMOTE SPORT. Η αρχή θα γίνει με τα ματς Τσέλσι-Σαουθάμπτον (21.45, COSMOTE SPORT 2HD) και Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22.00 COSMOTE SPORT 1HD) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 3/1, με την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ (22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Πριν τη «σέντρα» του αγώνα, οι τηλεθεατές, μέσα από την εκπομπή «Στο ρυθμό των ντέρμπι» θα ενημερωθούν γύρω από όλες τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ θα παρακολουθήσουν ενδιαφέροντα θέματα για τους αντιπάλους και συνεντεύξεις, πριν οι δύο ομάδες παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο. Με τη λήξη του παιχνιδιού, η εκπομπή θα επιστρέψει, παρουσιάζοντας δηλώσεις παικτών και προπονητών, αναλύσεις με τη βοήθεια της τεχνολογίας, τα καλύτερα στιγμιότυπα και τον απόηχο από τα social media.
Την Πέμπτη 3/1, ολοκληρώνεται επίσης το πρόγραμμα της 17ης ημέρας στη LaLiga Santander, με τη διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης, με τη γηπεδούχο να είναι κοντά στη ζώνη υποβιβασμού (22.30, COSMOTE SPORT 2HD). Στη 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, τα βλέμματα στρέφονται στο παιχνίδι της Σεβίλης με την Ατλέτικο Μαδρίτης (Κυριακή 6/1, 17.15, COSMOTE SPORT 2HD), αλλά και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε (Κυριακή 6/1, 21.45, (COSMOTE SPORT 2HD).
Στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η Μπενφίκα των Σάμαρη και Βλαχοδήμου αγωνίζεται εκτός με την Πορτιμονένσε (Τετάρτη 2/1, 22.15 COSMOTE SPORT 3HD), ενώ η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Μπελενένσες (Πέμπτη 4/1, 20.00, COSMOTE SPORT 7HD), η οποία «κυνηγά» την Μπενφίκα στη «μάχη» για τη δεύτερη θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Την Πέμπτη 4/1 η πρωταθλήτρια Πόρτο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άβες (22.15, COSMOTE SPORT 3HD).
Οι φαν του μπάσκετ, την Κυριακή 6/1, θα «μεταφερθούν» στο ΣΕΦ, μέσω του COSMOTE SPORT 4HD, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ (19.30). Πριν το «τζάμπολ» θα έχουν στη διάθεσή τους την pregame εκπομπή (18.30), στην οποία θα προβληθούν συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, οι αφίξεις των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις πριν την έναρξη του αγώνα. Με τη λήξη του παιχνιδιού οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 4HD, καθώς θα ακολουθήσει postgame εκπομπή με αποκλειστικές δηλώσεις και ανάλυση των καθοριστικών φάσεων.
Αγωνιστική δράση υπάρχει και στο τένις, το τριήμερο 3-5/1, καθώς η διοργάνωση ATP 250 Pune που διεξάγεται στην Ινδία ολοκληρώνεται, με την παρουσία των Κέβιν Άντερσον, Χιεόν Τσανγκ και Ζιλ Σιμόν, που ανήκουν στο top 30 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι προημιτελικοί θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 3/1 (11.30), οι ημιτελικοί την Παρασκευή 4/1 (15.30), ενώ ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 5/1 (13.30). Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 6HD.
Επιπλέον, οι φίλοι του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του WTA Brisbane International, με τη συμμετοχή 8 κορυφαίων αθλητριών (Σβιτολίνα, Οσάκα, Στέφενς, Κνίτοβα, Πλίσκοβα, Μπέρτενς, Κασάτκινα και Σεβάστοβα). Το Σάββατο 5/1 στις 05.00 θα ξεκινήσουν οι ημιτελικοί, ενώ την Κυριακή 6/1, στις 09.00 ο τελικός (COSMOTE SPORT 7HD).