Οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 «παίζουν μπάλα» στα Ιωάννινα και στα κανάλια Novasports!

Δείτε live την Τετάρτη 20/2 στις 16:00 τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Legends 2004 VS Επίλεκτη ομάδα Περιφέρειας Ηπείρου
Άρωμα Euro 2004 στα Ιωάννινα και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 16:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD τον φιλικό αγώνα των Πρωταθλητών Ευρώπης του 2004 με ομάδα επίλεκτων ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια της Ηπείρου. Το παιχνίδι γίνεται στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου παράλληλα και με τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδων στα Ιωάννινα και το «παρών» θα δώσουν οι Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Τραϊανός Δέλλας και το πλήρες ρόστερ των Legends 2004, ενώ οι Ξενοφών Γήτας, Λάζαρος Σέμος, Στράτος Γκαρόζης, Γιώργος Σίμος και πολλοί γνωστοί Ηπειρώτες ποδοσφαιριστές από την ομάδα των επίλεκτων, αναμένεται να προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα όπως μόνο εκείνοι γνωρίζουν.
Στην περιγραφή του φιλικού αγώνα θα είναι οι Γιώργος Λιώρης και Γιάννης Πάγκος και στο ρεπορτάζ οι Αποστόλης Λάμπος, Ευγένιος Δαδαλιάρας και Θωμάς Μίχος. Ο φιλικός αγώνας θα πλαισιωθεί με ωριαίο Pre Game Show από τις 15:00 με τον Γιώργο Λιώρη, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης θα ακολουθήσει στις 18:00 το Post Game Show με όλο το ρεπορτάζ. Ο φιλικός αγώνας καθώς και τα Pre - Post Game Show θα είναι διαθέσιμα προς όλους στο Web TV καθώς και ελεύθερα σε όλους τους φιλάθλους σε Facebook και YouTube του Novasports.gr.