Nova Highlights: 17 - 26 Μαρτίου…

Τελευταία ενημέρωση 09/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 17 - 26 Μαρτίου…
...
Κυριακή 17 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Ίντερ» (Ζ)
Η Μίλαν υποδέχεται την Ίντερ στο ντέρμπι του Μιλάνου δεσπόζει στο πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Κυριακή 17 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΤΙ» Πρεμιέρα
Μία προσφάτως διαζευγμένη μητέρα αποφασίζει να πραγματοποιήσει τα, εδώ και χρόνια, ξεχασμένα όνειρά της κι επιστρέφει στο κολέγιο για να ολοκληρώσει τις σπουδές που διέκοψε όταν έμεινε έγκυος. (Κωμωδία, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ματ Γουόλς) 

Δευτέρα 18 Μαρτίου Travel Channel στις 20:30
«Αναζητώντας σπίτια ανά τον κόσμο 95» (Νέο επεισόδιο)
Ταξιδέψτε παντού μέσα από τα σπίτια της εκπομπής «Αναζητώντας σπίτια ανά τον κόσμο». Κάθε επεισόδιο ακολουθεί νέους ενοικιαστές ή αγοραστές που βλέπουν τρία σπίτια, ακούνε τις συμβουλές του μεσίτη και τελικά επιλέγουν αυτό που τους ταιριάζει περισσότερο.

Τρίτη 19 Μαρτίου Novacinema2HD στις 20:00
«ΠΙΤΕΡ ΠΑΝ»
Tα τρία παιδιά της οικογένειας Nτάρλινγκ ζουν τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους, όταν ο Πίτερ Παν εμφανίζεται ένα βράδυ στο δωμάτιό τους και τα παρασύρει στην παραμυθένια χώρα του Ποτέ... (Οικογενειακή περιπέτειαΤζέρεμι Σάμτερ, Τζέισον Αϊζακς)



Τρίτη 19 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«DEATH WISH» Πρεμιέρα
Απογοητευμένος από την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας, ένας χειρουργός αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να εκδικηθεί τους δράστες που έβλαψαν την οικογένειά του... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μπρους Γουίλις, Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο)

Τετάρτη 20 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια για την 27η εμβόλιμη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε πρόκριση στα πλέι οφς.

Τετάρτη 20 Μαρτίου Discovery Channel στις 22:00
«American Chopper 2018 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Μετά τη διαφωνία που διέλυσε την οικογένειά τους περισσότερο από δέκα χρόνια πριν, ο Πολ ο Πρεσβύτερος και ο Πολ Τζούνιορ, το δίδυμο που κατασκεύαζε μοτοσικλέτες, κατάφερε διστακτικά να χτίσει μια σχέση. Ακόμα έχει ο καθένας τη δική του επιχείρηση, αλλά από καιρό σε καιρό συνεργάζονται για κάποια ιδιαίτερη κατασκευή.

Πέμπτη 21 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE INVENTOR: OUT FOR BLOOD IN SILICON VALLEY» Πρεμιέρα
Η ιστορία της Ελίζαμπεθ Χολμς, που σε νεαρή ηλικία ίδρυσε τη Theranos, μία εταιρεία τεχνολογίας αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, από τα πρώτα της βήματα μέχρι την αποκάλυψη της μεγαλειώδους απάτης που επέφερε την πτώση της. (Ντοκιμαντέρ)

Πέμπτη 21 Μαρτίου Novasports2HD στις 22:30
«Ευρωλίγκα Γκραν Κανάρια-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στην Ισπανία κόντρα στην Γκραν Κανάρια για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει οπωσδήποτε να αποδράσει με το ροζ φύλλο αγώνα.

Παρασκευή 22 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Αρμάνι Μιλάνο-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στην Ιταλία εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκα σε μια από τις δύσκολες εκτός έδρας αποστολές των «πρασίνων».

Παρασκευή 22 Μαρτίου FOX Life στις 22:10
«Youre the worst 5» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Επιστρέφοντας στο FOX Life τον Μάρτιο με τον 5ο και τελευταίο κύκλο του, το «You're The Worst» παρουσιάζει μια σύγχρονη ματιά στις έννοιες του έρωτα και της ευτυχίας, μέσα από τα μάτια δύο ανθρώπων που δεν έχουν ακριβώς διαπρέψει σε αυτούς τους τομείς. Πρόκειται για την ιστορία της Γκρέτσεν και του Τζίμι, μια ιστορία που εμπεριέχει φόβο, απογοήτευση, έρωτα, σεξ, φαγητό, φιλίες και πολύ Λος Άντζελες!


Σάββατο 23 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» Πρεμιέρα
Νιώθοντας ότι έχει φτάσει σε αδιέξοδο με τη ζωή και τη δουλειά στο μύλο, ένας γενναίος γάιδαρος το σκάει και ζει μια μεγάλη περιπέτεια, παρέα με ένα πρόβατο κι ένα περιστέρι! (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Πέτρος Σπυρόπουλος, Στέλιος Ψαρουδάκης)

Κυριακή 24 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»πρεμιέρα
Με τον πατέρα της στα όρια των αντοχών του, η Μέιβις κλείνει μια κρουαζιέρα για την οικογένεια τεράτων, όπου ο Δράκουλας ερωτεύεται τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου... (Κινουμένων σχεδίων,Φωνές: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη)

Τρίτη 26 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«LEAVE NO TRACE»πρεμιέρα
Ενας άνδρας και η έφηβη κόρη του ζουν απομονωμένοι σε ένα δάσος του Ορεγκον, μέχρι τη στιγμή που γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές και αναγκάζονται να προσαρμοστούν στον πολιτισμό... (Κοινωνική ταινία, Μπεν Φόστερ, Τόμασιν ΜακΚένζι)