Nova Highlights: 24 Μαρτίου - 09 Απριλίου…

Τελευταία ενημέρωση 24/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 24 Μαρτίου - 09 Απριλίου……
...
Κυριακή 24 Μαρτίου National Geographic HD στις 21:00 
«Η Χιτλερική Νεολαία» (Ντοκιμαντέρ) 
Στη Γερμανία του 1930, το Ναζιστικό Κόμμα δημιούργησε τη Νεολαία του Χίτλερ, με στόχο να μεταδώσει σε παιδιά και εφήβους τη ναζιστική ιδεολογία και να τα προετοιμάσει ώστε να πολεμήσουν για τον Χίτλερ. Η εκπομπή «Η Χιτλερική Νεολαία» εξετάζει την πορεία της οργάνωσης μέχρι το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κυριακή 24 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ»πρεμιέρα
Με τον πατέρα της στα όρια των αντοχών του, η Μέιβις κλείνει μια κρουαζιέρα για την οικογένεια τεράτων, όπου ο Δράκουλας ερωτεύεται τη μυστηριώδη καπετάνισσα του πλοίου... (Κινουμένων σχεδίων,Φωνές: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Στεφανία Φιλιάδη) 

Δευτέρα 25 Μαρτίου FOX στις 21:00 
«Chicago P.D. 5» (Νέος κύκλος επεισοδίων) 
Από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Ντικ Γουλφ, έρχεται ο 5ος κύκλος του «Chicago P.D.», της καθηλωτικής δραματικής αστυνομικής σειράς που επικεντρώνεται στο προσωπικό της επίλεκτης Υπηρεσίας Πληροφοριών του αστυνομικού τμήματος του Σικάγο.

Τρίτη 26 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«LEAVE NO TRACE»πρεμιέρα
Ενας άνδρας και η έφηβη κόρη του ζουν απομονωμένοι σε ένα δάσος του Ορεγκον, μέχρι τη στιγμή που γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές και αναγκάζονται να προσαρμοστούν στον πολιτισμό... (Κοινωνική ταινία, Μπεν Φόστερ, Τόμασιν ΜακΚένζι) 

Τρίτη 26 Μαρτίου Novacinema2HD στις 17:25
«Η ΜΑΣΚΑ»
Ο Στάνλεϊ, ένας καλοσυνάτος αλλά ντροπαλός κι αδέξιος υπάλληλος τράπεζας, βρίσκει στη θάλασσα μια μυστηριώδη μάσκα. Οταν τη φοράει, μεταμορφώνεται σε σούπερ ήρωα που θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη! (Κωμωδία φαντασίας,Τζιμ Κάρεϊ, Κάμερον Ντίαζ)

Τετάρτη 27 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:0
«Basketball Champions League Προημιτελικός Μπάμπεργκ-ΑΕΚ» (Ζ
Η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Γερμανία με την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης! Η ρεβάνς θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 3 Απριλίου. 


Πέμπτη 28 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:0
Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Ρεάλ Μ.» (Ζ) 
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα. 

Πέμπτη 28 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:0
«HEARTS BEAT LOUD» πρεμιέρα 
Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής του, και αναγκασμένος να κλείσει το δισκοπωλείο που διατηρεί, ένας άνδρας φτιάχνει ένα μουσικό συγκρότημα με την κόρη του λίγο πριν εκείνη φύγει για σπουδές... (Κομεντί, Νικ Οφερμαν, Τόνι Κολέτ)

Παρασκευή 29 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:30 
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ζάλγκιρις» (Ζ) 
Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο ΣΕΦ κόντρα στη Ζάλγκιρις για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. 


Σάββατο 30 Μαρτίου Novasports2HD στις 22:05
«Τελικός Λιγκ Καπ Γαλλίας Γκινγκάμπ-Στρασβούργο» (Ζ)
Γκινγκάμπ και Στρασβούργο αναμετρώνται στον τελικό του γαλλικού Λιγκ Καπ.

Σάββατο 30 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«PUZZLE»πρεμιέρα
Την ώρα που νιώθει ότι η ζωή της έχει βαλτώσει κι ότι όλοι τη θεωρούν δεδομένη, μια γυναίκα βλέπει έναν νέο κόσμο να ανοίγεται μπροστά της με αφορμή ένα παζλ που έλαβε ως δώρο στα γενέθλιά της. (Κοινωνική ταινία, Κέλι Μακντόναλντ, Ιρφαν Καν)

Κυριακή 31 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Ατρόμητος» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο για την 26η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. 

Δευτέρα 1 Απριλίου FOX Life στις 21:00
«Proven innocent» (Πρεμιέρα νέας σειράς) 
Ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα δημιουργός Ντάνι Στρονγκ συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Έλιοτ για να παρουσιάσει τη συγκινητική ιστορία μιας γυναίκας που αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητα άλλων, καθώς και τη δική της. Η νέα σειρά «Proven Innocent» ακολουθεί μια μικρή νομική εταιρεία, της οποίας ηγείται η Μάντελιν Σκοτ, μια δυναμική και ασυμβίβαστη δικηγόρος που διψά για δικαιοσύνη. 

Τρίτη 2 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«SOS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ» πρεμιέρα
Για να ξεπληρώσει το χρέος του σε μία αδίστακτη γκάνγκστερ, ένα ζευγάρι Βρετανών ταξιδεύει στο Λος Αντζελες και θέτει σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο με στόχο την κλοπή ενός κοσμήματος τεράστιας αξίας... (Κωμωδία, Ούμα Θέρμαν, Τιμ Ροθ)

Τρίτη 2 Απριλίου FOX στις 21:50
«The Fix» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Από τις παραγωγούς Ελίζαμπεθ Κραφτ, Σάρα Φέιν και Μάρσια Κλαρκ, η νέα σειρά «The Fix» ακολουθεί τη Μάγια Τράβις, μια εισαγγελέα στο Λος Άντζελες, η οποία έχει υποστεί βαριά ήττα μετά τη δίωξη ενός διάσημου ηθοποιού για διπλό φόνο, o οποίος τελικώς αθωώθηκε. Με την επιτυχημένη καριέρα της πλέον διαλυμένη, μετακομίζει στην εξοχή της Ουάσινγκτον για μια πιο ήσυχη ζωή. Οκτώ χρόνια μετά, όταν ο ίδιος ηθοποιός είναι ύποπτος για ακόμα έναν φόνο, η Μάγια καλείται να επιστρέψει στο γραφείο του εισαγγελέα, για να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη δικαιοσύνη. 

Τετάρτη 3 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ: Η ΣΩΤΗΡΙΑ»
Ετος 2018. Η Ημέρα της Κρίσης είναι παρελθόν και ο στρατός των Εξολοθρευτών, υπό το Skynet, έχει τον πλήρη έλεγχο. Μια ομάδα επιζώντων, με αρχηγό τον Τζον Κόνορ, προσπαθεί να αντισταθεί... (Ταινία δράσης - επ. Φαντασίας, Κρίστιαν Μπέιλ, Σαμ Γουόρθινγκτον) 

Τετάρτη 3 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Basketball Champions League ΑΕΚ-Μπάμπεργκ» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Basketball Champions League και θέλει να προκριθεί στο Final Four ώστε να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Πέμπτη 4 Απριλίου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπουντούτσνοστ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Μπουντούτσνοστ στην τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα και θέλει να κλείσει νικηφόρα την κανονική περίοδο της διοργάνωσης.


Πέμπτη 4 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«SUPERFLY» Πρεμιέρα
Αποφασισμένος ότι έχει έρθει η ώρα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να αλλάξει τη ζωή του, ένας διακινητής κοκαϊνης ρισκάρει τα πάντα θέτοντας σε εφαρμογή το τελευταία του κόλπο. (Αστυνομική ταινία δράσης, Τζέισον Μίτσελ, Μάικλ Κένεθ Ουίλιαμς)

Παρασκευή 5 Απριλίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Νταρουσάφακα» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Νταρουσάφακα για την 30ή και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Παρασκευή 5 Απριλίου History στις 22:00
«Τα πάντα στο σφυρί 12» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά επιστρέφει για έναν ακόμα κύκλο γεμάτο δημοπρασίες και εκπληκτικά ευρήματα!

Σάββατο 6 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΜΑΔΑ ΓΑΒ» πρεμιέρα
Ο Μαξ, ένα μοναχικό ροτβάιλερ, κι ένας πράκτορας του FBI συνεργάζονται παρά τη θέλησή τους για να σταματήσουν την παράνομη πώληση ενός πάντα και τη δράση της συμμορίας που κάνει λαθρεμπόριο ζώων. (Οικογενειακή περιπέτεια, Γουίλ Αρνέτ, Νατάσα Λιόν)

Κυριακή 7 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«MILE 22»πρεμιέρα
Ο Τζέιμς Σίλβα, μέλος μιας μυστικής ομάδας της CIA, αναλαμβάνει να φυγαδεύσει με ασφάλεια από μια ασιατική χώρα έναν αστυνομικό, που σε αντάλλαγμα υπόσχεται να παρέχει απόρρητες πληροφορίες... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς)

Τρίτη 9 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΑΜΟ»πρεμιέρα
Η Λίντσεϊ κι ο Φρανκ γνωρίζονται σε ένα ταξίδι και η μεταξύ τους αντιπάθεια είναι προφανής. Μέχρι που αναγκάζονται να συνυπάρξουν και να μοιραστούν τον αρνητισμό και τη μόνιμη δυσαρέσκειά τους. (Κομεντί, Κιάνου Ριβς, Γουινόνα Ράιντερ)