Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic...

Τα Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild με τις σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών NOVA, Wind Vision και με έξτρα αμφίδρομη πρόσβαση μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+" σε Vodafone TV και COSMOTE TV...
Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic...
...
Ένας Αφιλόξενος Πλανήτης, o Morgan Freeman και τα Ξαδέλφια Fiennes τον Απρίλιο στο National Geographic!
Με παρουσιαστή και αφηγητή το λάτρη της περιπέτειας Bear Grylls, η σειρά ντοκιμαντέρ από τον βραβευμένο με Όσκαρ, Guillermo Navarro, εισχωρεί στα πιο ακραία περιβάλλοντα του κόσμου, για να αποκαλύψει σημεία με απρόσμενη φυσική ομορφιά και τις πιο επικές ιστορίες επιβίωσης του ζωικού βασιλείου, σε έναν πλανήτη που όλο αλλάζει.

Τα διάσημα ξαδέλφια Sir Ranulph Fiennes και Joseph Fiennes θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν μια αποστολή εξερεύνησης που είχε επιχειρήσει ο Ran πριν 50 χρόνια.


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ταξιδεύει σε μερικές από τις πιο ιερές πόλεις του κόσμου για να ερευνήσει τις ομοιότητες των θρησκειών και την επίδρασή τους στον κόσμο.

Highlights Απριλίου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild...
...
Το αφιέρωμα επικεντρώνεται στα αρπακτικά και τα θηράματά τους, παρουσιάζοντας από κοντά πώς μάχονται αυτά τα ζώα μεταξύ τους.

Τα πιο φονικά αρπακτικά παλεύουν για την επιβίωση, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό βιολογικών όπλων και κυνηγετικών στρατηγικών.