Lomachenko VS Crolla & Holloway VS Poirier: αδρεναλίνη στο κόκκινο στα ρινγκ της COSMOTE TV

Δύο πολυαναμενόμενα event της πυγμαχίας και του UFC διεξάγονται το Σαββατοκύριακο 13-14/4 και οι λάτρεις των πολεμικών τεχνών θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
H πρώτη «μάχη» στα ρινγκ θα δοθεί το Σάββατο 13/4 στις 05.30 και οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στο Staples Center του Λος Άντζελες, όπου ο «βασιλιάς» της κατηγορίας Lightweight και πρωταθλητής των WBA (World Boxing Association) και WBO (World Boxing Organization), Vasyl Lomachenko θα μονομαχήσει με τον “Million DollaAntony Crolla, ο οποίος κατείχε τον τίτλο στο WBA τη διετία 2015-16. Ο Crolla είναι ο πρώτος Βρετανός που θα αντιμετωπίσει ο “Hi-Tech” Lomachenko και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις ΗΠΑ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 7HD.
Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή 14/4 στις 05.00 στο COSMOTE SPORT 8HD με το κεντρικό event του UFC 236 για την κατηγορία lightweight που θα λάβει χώρα στη State Farm Arena της Ατλάντα. Πρόκειται για το rematch του κορυφαίου μαχητή και πρωταθλητή της featherweight Max Holloway με τον Dustin Poirier, ο οποίος έχει για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να πάρει τίτλο στο UFC.

Η COSMOTE TV φιλοξενεί μέσω των COSMOTE SPORT καναλιών συναρπαστικές «μάχες» από το UFC (Ultimate Fighting Championship), καθώς και επιλεγμένους αγώνες πυγμαχίας, προσφέροντας μακράν το πλουσιότερο αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση.