Nova Highlights: 12 - 23 Απριλίου…

Τελευταία ενημέρωση 09/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 12 - 23 Απριλίου……
...
Παρασκευή 12 Απριλίου Novasports1HD στις 21:00
«Eurocup 2ος τελικός Άλμπα-Βαλένθια» (Ζ)
Η Άλμπα υποδέχεται τη Βαλένθια στον δεύτερο τελικό του φετινού Eurocup. Οι Γερμανοί θέλουν το τρόπαιο απέναντι στους Ισπανούς οι οποίοι το έχουν ήδη κατακτήσει 3 φορές!.

Παρασκευή 12 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ»
Ενας μικροαπατεώνας βρίσκεται στο Χόλιγουντ για να περάσει οντισιόν για το ρόλο του αστυνομικού σε μια ταινία. Σύντομα, όμως, θα κληθεί να 'παίξει' τον ντετέκτιβ και στην πραγματική ζωή! (Κωμωδία δράσης, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Βαλ Κίλμερ)

Σάββατο 13 Απριλίου Novasports1HD στις 19:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ρόμα-Γιουβέντους» (Ζ)
Η Ρόμα φιλοξενεί τη Γιουβέντους για την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 13 Απριλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Λάτσιο» (Ζ)
Η Μίλαν φιλοξενεί τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 13 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:10
«Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» Πρεμιέρα
Η ακαταμάχητη γοητεία ενός πρίγκιπα, αποτέλεσμα της κατάρας μιας μάγισσας, απειλεί το βασίλειο. Για να λυθούν, όμως, τα μάγια θα πρέπει μέχρι τα 21α του γενέθλια να βρει την αληθινή αγάπη. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Κωνσταντίνος Καϊκής, Στεφανία Φιλιάδη) 

Κυριακή 14 Απριλίου Novasports1HD στις 19:00
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΛ-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Κυριακή 14 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ» Πρεμιέρα
Με αφορμή το δράμα ενός μέλους του εκκλησιάσματός του, ο αιδεσιμότατος μιας μικρής εκκλησίας βυθίζεται όλο και περισσότερο στο προσωπικό του οδυνηρό παρελθόν αλλά και στο εξίσου ζοφερό μέλλον... (Ιθαν Χοκ, Αμάντα Σάιφρεντ)

Δευτέρα 15 Απριλίου Travel Channel στις 21:00 
«Χαμένοι θρύλοι με τη Μέγκαν Φοξ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Αυτόν τον μήνα, ακολουθήστε την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ καθώς εξερευνά μυστηριώδεις αρχαίες πόλεις, με ακόρεστη περιέργεια για να μάθει τα πάντα για χαμένους κόσμους και άλυτα μυστήρια. 

Τρίτη 16 Απριλίου Novasports1HD στις 20:0
«Ευρωλίγκα Play Offs 1ος αγώνας» (Ζ)
Πρεμιέρα απόψε στα play offs της Ευρωλίγκα και οι ομάδες επιθυμούν να ξεκινήσουν με το.. δεξί ώστε να βρεθούν πιο κοντά στο Final Four της διοργάνωσης! 


Τρίτη 16 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«55 STEPS» Πρεμιέρα
Ο δικαστικός αγώνας της ψυχικά ασθενούς Ελεανορ Ριζ για τη φαρμακευτική αγωγή των νοσηλευομένων σε ψυχιατρικές κλινικές και η δυνατή σχέση που ανέπτυξε με τη δικηγόρο της, την Κολέτ Χιουζ. (Αληθινή ιστορία, Ελενα Μπόναμ Κάρτερ, Χίλαρι Σουάνκ) 

Τετάρτη 17 Απριλίου Novacinema2HD στις 15:25
« Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΜΙΣΙΣΙΠΗ»
Ενας ευκατάστατος άντρας παντρεύεται μια γυναίκα την οποία γνώριζε μέσω αλληλογραφίας. Σύντομα, όμως, αποδεικνύεται ότι η νέα σύζυγός του δεν είναι εκείνη που νόμιζε, αλλά μια κοινή απατεώνας. (Αστυνομική ταινία, Ζαν-Πολ Μπελμοντό, Κατρίν Ντενέβ)

Τετάρτη 17 Απριλίου Novasports2HD στις 22:15
«Ευρωλίγκα Play offs 1ος αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον 1ο αγώνα των Play offs και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη σειρά των αγώνων για να χάσει η «Βασίλισσα» το πλεονέκτημα έδρας. 

Πέμπτη 18 Απριλίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Play offs 2ος αγώνας ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια» (Ζ)
Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται την Μπασκόνια στον 2ο αγώνα των Play offs.

Πέμπτη 18 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«CONRAD & MICHELLE: IF WORDS COULD KILL»Πρεμιέρα
Δύο έφηβοι με αυτοκτονικές τάσεις βρίσκουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου τη στήριξη που χρειάζονται. Η σχέση τους, όμως, έχει τραγική κατάληξη και συγκλονίζει την αμερικανική κοινή γνώμη. (Αληθινή ιστορία, Μπέλα Θορν, Οστιν Π. ΜακΚένζι)


Παρασκευή 19 Απριλίου Novacinema3HD στις 23:00
«SLENDER MAN» Πρεμιέρα
Τέσσερα νεαρά κορίτσια γοητεύονται από τις ιστορίες σχετικά με μια τρομακτική ψιλόλιγνη φιγούρα κι επιχειρούν να έρθουν σε επαφή μαζί της μέσω ενός τελετουργικού. Οι συνέπειες θα είναι ολέθριες... (Ταινία τρόμου , Τζόι Κινγκ, Τζαζ Σινκλέρ)

Σάββατο 20 Απριλίου National Geographic στις 20:10
«Εξερεύνηση στην Αίγυπτο με τους Fiennes» (Νέο επεισόδιο)
Η «Εξερεύνηση στην Αίγυπτο με τους Fiennes» είναι μια φιλόδοξη, γεμάτη περιπέτεια σειρά ντοκιμαντέρ παρατήρησης, που ακολουθεί τα διάσημα ξαδέλφια Σερ Ράναλφ Φάινς και Τζόζεφ Φάινς, καθώς θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν μια αποστολή που είχε επιχειρήσει για πρώτη φορά ο Ραν πριν 50 χρόνια.

Σάββατο 20 Απριλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ίντερ-Ρόμα» (Ζ)
Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα στο ντέρμπι της 33ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος που διεξάγεται το Μεγάλο Σάββατο των Καθολικών!


Κυριακή 21 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00

«THE EQUALIZER 2» Πρεμιέρα
Ο Ρόμπερτ ΜακΚολ συνεχίζει να απονέμει δικαιοσύνη για λογαριασμό των αδυνάτων. Κι όταν ένα ιδιαίτερα αγαπημένο του πρόσωπο δολοφονείται, η εκδίκηση γίνεται πιο προσωπική υπόθεση από ποτέ... (Αστυνομική ταινία δράσης, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μπιλ Πούλμαν)

Κυριακή 21 Απριλίου Novasports1HD στις 22:00

«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός»

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό για την 29η και προτελευταία αγωνιστική και θέλει να πανηγυρίσει μαζί με τους φιλάθλους του την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 


Κυριακή 21 Απριλίου National Geographic στις 21:50
«Η ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Στον 3ο κύκλο επεισοδίων, η σειρά «Η Ιστορία του Θεού με τον Morgan Freeman» συνεχίζει να εξερευνά την επιρροή της θρησκείας στο ταξίδι της ανθρωπότητας, εξετάζοντας τις παραμέτρους της πίστης -ή της έλλειψης αυτής- που μας διαμορφώνουν καθημερινά. 

Τρίτη 23 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΥΠΟΨΙΑΣ» Πρεμιέρα
Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο αινιγματικός παίκτης του μπέιζμπολ  ο Μπεργκ εκπαιδεύεται ως κατάσκοπος από την αμερικανική κυβέρνηση και αναλαμβάνει μια μυστική αποστολή στην Ευρώπη... (Αληθινή ιστορία, Πολ Ραντ, Μαρκ Στρονγκ)