Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Μαΐουμέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.
Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
Highlights Μαΐου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
...
Χενρι ο επικίνδυνος / henry danger - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιέρα Σάββατο 04 Μαΐου στις 22:30 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 22:30
Ο 13χρονος Henry Hart αναλαμβάνει μία part time δουλειά ως Kid Danger, το δεξί χέρι του υπερήρωα Captain Man. Δίνοντας την υπόσχεση ότι θα κρατήσει τη νέα του ταυτότητα μυστική, ο Henry πρέπει να ζήσει τη διπλή ζωή, εξισορροπώντας τις προκλήσεις τουσχολείου με τις τρελές περιπέτειες ενός μαχητή του εγκλήματος.

rusty rivets ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 18 Μαΐου στις 17:30 κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ και Κυριακή στις 17:30
Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί με μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

Ρaw patrol - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Δευτέρα 20 Μαΐου στις 17:30 Δευτέρα - Παρασκευή στις 17:30
Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό! Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay.




Η μέρα της σανη / sunny day - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σαββάτο 20 Μαΐου στις 19:00 Δευτέρα – Παρασκευή 19:00
Tο Sunny Day είναι γεμάτο δράση, γέλια και μουσική! Η δεκάχρονη ταλαντούχα Sunny έχει το δικό της σαλόνι ομορφιάς! Με τις   μοναδικές της δεξιότητες, την θετική της ενέργεια  και τη δύναμή της λύνει  δημιουργικά όλα τα προβλήματα και βοηθά τους φίλους της στην  πολύχρωμη κοινότητα των Friendly Falls όταν αυτοί την χρειάζονται περισσότερο. Χρησιμοποιεί πάντα τις δεξιότητές της στο στυλ! Με δημιουργικό τρόπο καταφέρνει να είναι αρχηγός και εμπνέει την ατομικότητα σε κάθε προσχολική ηλικία.