Telekom και Stingray ξεκίνησαν συνεργασία και προσφέρουν Premium Live Concerts μέσω του MagentaMusik 360..

Η Deutsche Telekom παρουσιάζει τώρα δωρεάν συναυλίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς καλλιτέχνες μουσικής. καθώς καθιστά την υπηρεσία μουσικής και ψυχαγωγίας MagentaMusik 360 ακόμα πιο ελκυστική!
Οι χρήστες του MagentaTV της Deutsche Telekom, του MagentaMusik 360 και οι εφαρμογές για κινητές συσκευές εγγυούνται πλέον την καλύτερη θέση στο σπίτι για παραστάσεις από τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής από το σήμερα και το χθες. Η Stingray ανακοίνωσε ότι μια επιλογή τίτλων από το Stingray Qello, η υπηρεσία που μετατρέπει κάθε οθόνη σε ζωντανή συναυλία, είναι διαθέσιμη δωρεάν στους χρήστες MagentaTV και MagentaMusik 360 στη Γερμανία. Οι χρήστες της Telekom θα αποκτήσουν τώρα πρόσβαση σε μια επιλεγμένη επιλογή από 100 δημοφιλείς συναυλίες από κορυφαίους καλλιτέχνες και συγκροτήματα με παρουσιάσεις που προστίθενται κάθε μήνα, εξασφαλίζοντας ότι οι οπαδοί της μουσικής μπορούν πάντα να συντονίζονται με νέο, συναρπαστικό περιεχόμενο...
Οι φίλοι της Beyoncé, Taylor Swift, Paul McCartney, Pharell Williams, Imagine Dragons, οι Rolling Stones (και πολλοί άλλοι) θα συναρπάσουν την πρόσβαση σε sold out παραστάσεις από τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες με το πάτημα ενός κουμπιού, οπουδήποτε και οποτεδήποτε.
Το Stingray Qello, το οποίο έχει περιγραφεί από τη Forbes ως το "Netflix των συναυλιακών ταινιών και μουσικών ντοκιμαντέρ", περιλαμβάνεται ήδη στην προσφορά On-Demand των μεγάλων παικτών στην παγκόσμια αγορά SVOD, όπως τα κανάλια Amazon, Apple TV και Roku. Αυτή η συμφωνία διανομής με την Telekom, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών της Ευρώπης, σηματοδοτεί την είσοδο της Stingray Qello στη γερμανική αγορά OTT B2B μετά τις προσφορές που ανακοινώθηκαν πρόσφατα με την Toya (Πολωνία) και την Get (Νορβηγία).
Το MagentaMusik 360 της Telekom είναι ένας από τους κορυφαίους προορισμούς για κορυφαίες μουσικές προσφορές και ζωντανές συναυλίες και φεστιβάλ στη Γερμανία, χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία VR και 360 μοιρών. Η τηλεόραση της Telekom προσφέρει πακέτα συμβατικών τηλεοπτικών προγραμμάτων, βιβλιοθήκες μέσων και βίντεο, υπηρεσίες συνεχούς ροής και αποκλειστικό περιεχόμενο σε μια ενιαία πλατφόρμα. Επιπλέον, οι οπαδοί της μουσικής μπορούν να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στη βιβλιοθήκη πολυμέσων της εφαρμογής MagentaMusik 360, δωρεάν για τις συσκευές Android και iOS, καθώς και στον αντίστοιχο ιστότοπο.

"Ήδη σηματοδοτείτε η αρχή μιας επιτυχημένης συνεργασίας στρατηγικού περιεχομένου μεταξύ Stingray και Telekom", δήλωσε ο Eric Boyko, Πρόεδρος, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Stingray . "Από την απόκτηση του Qello τον Ιανουάριο του 2018, έχουμε διαφοροποιήσει το μοντέλο διανομής της υπηρεσίας με μεγάλη παγκόσμια επιτυχία. Ο κατάλογος των συναυλιακών ταινιών και των βραβευμένων μουσικών ντοκιμαντέρ του Stingray Qello αντέχει έντονα τους παρόχους συνδρομητικής τηλεόρασης που επιθυμούν να δημιουργήσουν στέρεες βάσεις για τις μουσικές τους στρατηγικές. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βάλουμε την εμπειρία του Stingray Qello απευθείας στα χέρια των γερμανών οπαδών μουσικής και να συνεχίσουμε έτσι την εκθετική ανάπτυξη της βάσης συνδρομητών μας On Demand. "
Η Telekom είναι πεπεισμένη ότι αυτή η συνεργασία θα περάσει το MagentaMusik 360 στο επόμενο επίπεδο. Ο Michael Schuld, Διευθυντής Επικοινωνιών και Πωλήσεων στο Telekom Deutschland, εξηγεί ότι "το περιεχόμενο θα εμπνεύσει τους πελάτες μας και θα ενισχύσει την υπάρχουσα προσφορά. Η MagentaMusik 360 έχει ηγετική εμπειρία συναυλιών στη Γερμανία στο καλύτερο δίκτυο της Telekom. "

Σχετικά με το Stingray
Η Stingray με έδρα το Μόντρεαλ (TSX: RAY.A, RAY.B) είναι μια κορυφαία εταιρεία μουσικής, μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας με περισσότερους από 1.200 υπαλλήλους παγκοσμίως. Το Stingray είναι ένας κορυφαίος πάροχος επιλεκτικών υπηρεσιών άμεσων προς καταναλωτών και B2B, συμπεριλαμβανομένων τηλεοπτικών καναλιών, 101 ραδιοφωνικών σταθμών, περιεχομένου SVOD, τηλεοπτικών καναλιών 4K UHD, προϊόντων καραόκε, ψηφιακής σήμανσης, μουσικής στο κατάστημα και εφαρμογών μουσικής που έχουν έχουν ληφθεί πάνω από 101 εκατομμύρια φορές. Το Stingray φτάνει τα 400 εκατομμύρια συνδρομητές (ή χρήστες) σε 156 χώρες.