Nova Highlights: 14 - 28 Μαΐου…

Τελευταία ενημέρωση 14/05:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 14 - 28 Μαΐου…
...
Τρίτη 14 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ ΓΑΜΟΣ» Πρεμιέρα
Βρετανία, 1962. Ευτυχισμένοι και αισιόδοξοι για το μέλλον τους, οι νεόνυμφοι Εντουαρντ και Φλόρενς βλέπουν τη σχέση τους να απειλείται από φαντάσματα του παρελθόντος και τους προσωπικούς τους φόβους. (Ρομαντική ταινία, Σίρσα Ρόναν, Μπίλι Χόουλ)

Τρίτη 14 Μαΐου Novasports1HD στις 22:00
«EFL Championship Ημιτελικός Επαναληπτικός αγώνας Γουέστ Μπρόμιτς-Άστον Βίλα» (Ζ)
Η ρεβάνς θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα διεκδικήσει την είσοδό της στην Premier League στον Τελικό του Γουέμπλεϊ.

Τετάρτη 15 Μαΐου Novasports2HD στις 20:30
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Ντε Γκράαφσαπ-Άγιαξ» (Ζ)
Φινάλε για το ολλανδικό πρωτάθλημα με τον Άγιαξ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ντε Γκράαφσαπ.

Τετάρτη 15 Μαΐου Discovery Channel στις 22:00
«Αδελφοί Ντίζελ 2» (Νέο επεισόδιο)
Ο «Χέβι Ντι», ο Ντίζελ Ντέιβ, και η ομάδα των Dieselsellerz είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο για τα τρελά βίντεο που ανεβάζουν στο διαδίκτυο και τις απίστευτες και εντυπωσιακές τους κατασκευές με φορτηγά. Οι μεγαλοπρεπείς κατασκευές τους και τα απίστευτα φορτηγά που χαρίζουν έχουν χτίσει τον θρύλο τους. Κάθε επεισόδιο παρακολουθεί την ομάδα η οποία πουλά, κατασκευάζει και καταστρέφει - τα κατορθώματα τους όμως δεν σταματούν εκεί.


Πέμπτη 16 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«SEARCHING» Πρεμιέρα
Οταν η 16χρονη κόρη του εξαφανίζεται και η αστυνομία δε σημειώνει πρόοδο με τ ις έρευνες,ένας απελπισμένος πατέρας αποφασίζει να ψάξει για στοιχεία στο λάπτοπ της και όλα τα κοινωνικά της δίκτυα... (Θρίλερ μυστηρίου, Τζον Τσο, Ντέμπρα Μέσινγκ)

Πέμπτη 16 Μαΐου FOX στις 21:50
«Deep State 2» (Νέο επεισόδιο)
Ο 2ος κύκλος του «Deep State» εισχωρεί ακόμα πιο βαθιά, στο σκοτεινό παρακράτος. Μετά την αποτυχία στη Μέση Ανατολή, οι σκοτεινές πολιτικές δυνάμεις στρέφουν την προσοχή τους στην Υποσαχάρια Αφρική και την προσπάθεια εκμετάλλευσης των φυσικών της πηγών. Πρόκειται για τον πρώτο βρώμικο πόλεμο, με στόχο την καθαρή ενέργεια. Η σειρά εξερευνά, επίσης, τις ιστορίες μερικών από τους αγαπημένους χαρακτήρες του 1ου κύκλου, και ταυτόχρονα την πτώση ενός ήρωα και τη δημιουργία ενός τρομοκράτη στα μάτια της Δύσης.


Παρασκευή 17 Μαΐου Novasports1HD στις 19:00
«Ευρωλίγκα Final Four Ημιτελικοί» (Ζ)
Το ζευγάρι του Τελικού θα προκύψει από τον τουρκικό εμφύλιο ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και την Αναντολού Εφές και από τον βραδινό αγώνα ανάμεσα στη ΤΣΣΚΑ και τη Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Παρασκευή 17 Μαΐου History στις 23:00
«Κυνηγοί βίνταζ τεχνολογίας» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Όλοι μας είμαστε τόσο απασχολημένοι με το επόμενο τεχνολογικό επίτευγμα που, οι περισσότεροι από εμάς, δεν αντιλαμβανόμαστε πως οι πραγματικοί θησαυροί κρύβονται στα υπόγεια, τις ντουλάπες και τις αποθήκες μας! Η σειρά παρουσιάζει ένα χαρισματικό δίδυμο, τον Μπόχους, «Μπο», και τον Σον, οι οποίοι μετέτρεψαν το πάθος τους για την τεχνολογία σε μία πετυχημένη και κερδοφόρα επιχείρηση. Αναζητούν σπάνια τεχνολογικά αντικείμενα από το παρελθόν, καθώς για τον κατάλληλο συλλέκτη τα αντικείμενα αυτά αξίζουν μια περιουσία! Αυθεντικά Nintendo Gameboys πωλούνται για εκατοντάδες δολάρια, ενώ τα σπανιότατα τσιπ από το τηλεσκόπιο Hubble αξίζουν εκατομμύρια - ο Μπο και ο Σον έχουν σκοπό να τα βρουν όλα!

Σάββατο 18 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΓΙΔΑ ΘΑΝΑΤΟΥ»πρεμιερα
Υστερα από μια ληστεία, τρεις εγκληματίες κρύβονται σε μια αποθήκη. Η αστυνομία είναι στα ίχνη τους αλλά η πραγματική απειλή είναι ο εκπαιδευμένος σκύλος που βρίσκεται μέσα στο ίδιο κτίριο. (Αστυνομικό θρίλερ, Εϊντριεν Μπρόντι, Αντόνιο Μπαντέρας)

Κυριακή 19 Μαΐου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Final Four - Τελικός» (Ζ)
Στη Βιτόρια θα γραφτεί ο επίλογος της σεζόν 2018-‘19 με την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ευρώπης!

Κυριακή 19 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΡΕΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΙ» Πρεμιέρα
Η Νεοϋορκέζα Ρέιτσελ ταξιδεύει για πρώτη φορά με το φίλο της στην πατρίδα του, τη Σιγκαπούρη, όπου γνωρίζει την οικογένειά του και μαθαίνει μερικές... λεπτομέρειες που εκείνος είχε φροντίσει να αποκρύψει. (Ρομαντική κομεντί ,Μισέλ Γιο, Κεν Τζονγκ)

Δευτέρα 20 Μαΐου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Λάτσιο-Μπολόνια» (Ζ)
Η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια στον τελευταίο αγώνα της προτελευταίας αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.


Τρίτη 21 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« Η ΤΖΟΥΛΙΕΤ, ΓΥΜΝΗ» Πρεμιέρα
Εγκλωβισμένη σε μια αδιέξοδη σχέση, η Ανι βλέπει τη ζωή της να αλλάζει όταν στη ζωή της εμφανίζεται απρόσμενα ένας αστέρας της ροκ που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και χρόνια... (Κομεντί, Ιθαν Χοκ, Ρόουζ Μπερν)

Τρίτη 21 Μαΐου Discovery Channel στις 22:00
«Πυρετός του χρυσού: Το χαμένο ορυχείο του Ντέιβιντ Τούριν» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ο βετεράνος ανθρακωρύχος Ντέιβ Τούριν είναι ειδικός στην αναζήτηση χρυσού. Έχει περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας με τον Τοντ Χόφμαν και το παρατσούκλι του είναι ο «Μπουλντόζας Ντέιβ». Τώρα, ύστερα από δύο χρόνια αποχής από το «παιχνίδι» χρησιμοποιεί την εμπειρία του και την οικονομική βοήθεια από χορηγούς για να βοηθήσει οικογένειες που θέλουν να ξαναδώσουν ζωή στις επιχειρήσεις εξόρυξης που διατηρούν με σκοπό το κέρδος.


Τετάρτη 22 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ERIK & ERIKA» Πρεμιέρα
Αυστρία, δεκαετία του ’70. Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του σκι Ερικα Σίνεγκερ απολαμβάνει την αποδοχή του κόσμου για τα κατορθώματά της. Μέχρι που μία ιατρική εξέταση αλλάζει τα πάντα... (Αληθινή ιστορία, Μάρκους Φράιστετερ, Μαριάνε Σέγκεμπρεχτ)

Τετάρτη 22 Μαΐου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Δύτες χρυσού: Κάτω από τον πάγο 4» (Νέο επεισόδιο)
Στο Νομ της Αλάσκας, οι μεταλλωρύχοι θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αναζητώντας χρυσό κάτω από ένα συμπαγές στρώμα πάγου στη Βερίγγειο Θάλασσα. Γνωρίστε τους ατρόμητους χρυσωρύχους του παγωμένου βυθού!

Πέμπτη 23 Μαΐου Novasports2HD στις 18:00
«Ρωσικό Κύπελλο Τελικός»
Στη Μόσχα διεξάγεται, όπως κάθε χρόνο, ο Τελικός του Κυπέλλου Ρωσίας.

Πέμπτη 23 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ» Πρεμιέρα
Με αφορμή το γάμο του μεγαλύτερου γιου, τα μέλη μιας διχασμένης οικογένειας συγκεντρώνονται στο ίδιο μέρος και αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που τους έχουν απομακρύνει εδώ και χρόνια. (Κομεντί, Καθλίν Τέρνερ, Κέβιν Ζέγκερς)

Παρασκευή 24 Μαΐου Novasports1HD στις 20:00
«Deuce - Μαγκαζίνο Τένις»
Νέα, συνεντεύξεις, παρασκήνια και στιγμιότυπα από διοργανώσεις ATP & Grand Slam

Σάββατο 25 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ» Πρεμιέρα
Μία γυναίκα που πάσχει από διπολική διαταραχή μετακομίζει με το σύζυγό της σε ένα νέο, υπερσύγχρονο σπίτι. Πολύ σύντομα, όμως, αντιλαμβάνεται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτό το κτίριο... (Αστυνομική ταινία δράσης, Κριστίνα Ρίτσι, Τζον Κιούζακ)

Σάββατο 25 Μαΐου National Geographic στις 20:10
«Σε πρώτο πρόσωπο» (Νέο επεισόδιο)
Η πρωτοποριακή σειρά ντοκιμαντέρ, με δημιουργό τον βραβευμένο με Emmy και Peabody Τομ Τζένινγκς, παρουσιάζει ιστορίες ανθρώπων που έχουν εμπλακεί σε σημαδιακά γεγονότα, μέσα από ηχογραφήσεις που έγιναν ενώ αυτά βρίσκονταν σε εξέλιξη. 


Κυριακή 26 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« VENOM» Πρεμιέρα
Μετά το άδοξο τέλος της καριέρας του, ο δημοσιογράφος Εντι Μπροκ καταλαμβάνεται από μια μυστηριώδη εξωγήινη οντότητα με την οποία δημιουργεί έναν παράξενο δεσμό, και αποκτά πρωτόγνωρες υπερδυνάμεις. (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Τομ Χάρντι, Μισέλ Γουίλιαμς)

Δευτέρα 27 Μαΐου Novasports1HD στις 17:00
«EFL Championship Τελικός Play Off» (Ζ)
Στο Γουέμπλεϊ θα κριθεί ποια ομάδα θα ακολουθήσει τη Νόριτς και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Τρίτη 28 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΤΖΟΥΛΙΕΤ » Πρεμιέρα
Λονδίνο, 1946. Αφού λαμβάνει ένα γράμμα από έναν αγρότη που ζει στο Γκέρνσι, μία νεαρή συγγραφέας επισκέπτεται το νησί για να γράψει ένα βιβλίο για τα μέλη μιας ενδιαφέρουσας λέσχης βιβλίου. (Αληθινή ιστορία , Τζέσικα Μπράουν Φίνλεϊ, Τομ Κόρτνι)