Στην αναμονή για τη νέα Android πλατφόρμα της COSMOTE TV σε υλοποίηση με βάση την τεχνολογική λύση της Comcast!

H COSMOTE TV προετοιμάζεται για το φθινοπωρινό λανσάρισμα της νέας Android πλατφόρμας σε υλοποίηση με βάση την τεχνολογική λύση της Comcast!
Ψάχνοντας να βρούμε τη τεχνολογική λύση της Comcast που αναμένεται να χρησιμοποιήσει η COSMOTE TV από τη νέα σεζόν για τη νέα της Android πλατφόρμα, είδαμε ότι η προβολή προτεινόμενου περιεχομένου, ανάλογα με τις συνήθειες του χρήστη μπορεί να περιλαμβάνει και δυνατότητες πρόσβασης ειδικού περιεχόμενου ψυχαγωγίας μέσω IP, όπως προσφέρεται μέσα από τη πλατφόρμα διαδικτυακής ροής Xfinity Flex της Comcast
Nicolas A.
Η COSMOTE TV προετοιμάζεται για το φθινοπωρινό λανσάρισμα της νέας Android πλατφόρμας σε υλοποίηση με βάση την τεχνολογική λύση της Comcast!
Κατά άλλα το “Xfinity Flex” (με έξτρα μηνιαίο τέλος πρόσβασης), διαθέτει ασύρματο αποκωδικοποιητή 4K και HDR, με τηλεχειριστήριο “voice remote”, ενώ ενσωματώνει στη πλατφόρμα του, ένα ολοκληρωμένο οδηγό για την πρόσβαση σε αγαπημένες εφαρμογές και διασυνδεδεμένες οικιακές συσκευές, με ευκολία πλοήγησης και διαχείρισης όλων αυτών μέσω του “voice remote”! Ανάμεσα τους οι εφαρμογές διαδικτυακής ροής “Netflix, Amazon Prime, HBO, κ.α.” και οι “καλωδιακές υπηρεσίες X1”. Δυνατότητα on demand πρόσβασης σε δωρεάν online ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές - συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής τηλεόρασης – μέσω “ESPN3, Xumo, Pluto TV, Tubi TV, Cheddar, YouTube, κ.α.”, καθώς και προεγκατεστημένες εφαρμογές μουσικής τύπου “iHeartRadio ή Pandora”. Ενώ δεν θα συμπεριλάβει εφαρμογές από τις ανταγωνιστικές υπηρεσίες προς τη Comcast, όπως το Sling TV και το DirecTV Now...
Στην αναμονή για τη νέα Android πλατφόρμα της COSMOTE TV, η οποία έρχεται από τη νέα σεζόν, σε υλοποίηση με βάση την τεχνολογική λύση της Comcast!