Tribute Progressive Rock και Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του Stingray iConcerts...

Αφιέρωμα στο progressive rock τρέχει όλο το μήνα στο συναυλιακό κανάλι Stingray iConcerts, παράλληλα το αδελφό δίκτυο Stingray Qello μας καλεί να παρακολουθήσουμε ένα σπέσιαλ Free Live Streaming ζωντανά από το KAABOO DEL MAR, με τις παραστάσεις των REO Speedwagon, OneRepublic, Mumford + Sons, και άλλων αυτό το Σαββατοκύριακο! Παράλληλα απολαύστε μερικά από τα Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του Stingray iConcerts, με πρόσβαση ετεροχρονισμένη μέσα από την αναβαθμισμένη υπηρεσία επταήμερου Catch up TV (COSMOTE Replay TV), `η μέσω προγραμματισμού εγγραφών (μέσω EPG). Καθώς τo συναυλιακό κανάλι Stingray iConcerts είναι διαθέσιμο τόσο μέσω της δορυφορικής (και IPTV) πλατφόρμας COSMOTE TV, όσο και μέσω της IPTV πλατφόρμας Wind Vision...
Nicolas A.
Φτιάξτε διάθεση με τα συναυλιακά Highlights Σεπτεμβρίου...
COLD WAR KIDS
MAIN SQUARE 2011
Ετοιμαστείτε για μια εγκάρδια παράσταση από την αμερικανική rock indie rock μπάντα Cold War Kids, στο MAIN SQUARE 2011. Μείνετε συντονισμένοι για το προσεχές τους άλμπουμ New Age Norms, έρχεται αυτό το φθινόπωρο.
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts (21/09)

INTERPOL
LIVE AT L'OLYMPIA
Με έντονο ήχο κυλά το εντυπωσιακό live 2015 των Ιντερπόλ στο l'Olympia, στο Παρίσι. Η αμερικανική ροκ μπάντα από τη Νέα Υόρκη φέρνει τους post-punk και indie ήχους σε ένα ενθουσιασμένο πλήθος.
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts (28/09)





ALSO NEW THIS MONTH
Νέες Παραστάσεις γι αυτό το Μήνα
TWENTY ØNE PILØTS - Stingray PausePlay
Lara Fabian - Stingray PausePlay
ALT-J GAROROCK 2015
ROYAL BLOOD - EUROKÉENNES 2017 (14/09)
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts...

GENESIS, EMERSON, LAKE & PALMER, PROCOL HARUM, YES
Tribute Progressive Rock
Ξαναζήστε τη συγκίνηση της προοδευτικής ροκ μουσικής από τις κορυφαίες μπάντες που οδήγησαν το κίνημα. Η δεκαετία του '70 ζωντανεύει πάλι με αξέχαστες επιτυχίες που υπομένουν στη δοκιμασία του χρόνου.
ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ .
Ανατρέξτε στο EPG του Stingray iConcerts