«Κριντ II»: Το μεγάλο blockbuster sequel και Nova Highlights: "17 - 26 Νοεμβρίου"…

Nova Highlights: "17 - 26 Νοεμβρίου"… 
Το «Κριντ II», η αθλητική περιπέτεια που αποτελεί τη νέα προσθήκη στην μακρά και επιτυχημένη σειρά ταινιών του «Ρόκυ Μπαλμπόα», έρχεται αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD

Η ταινία ξεπέρασε σε πωλήσεις εισιτηρίων τα 214 εκατομ. δολάρια, ενώ απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών Σιλβέστερ Σταλόνε και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, την ανάπτυξη των χαρακτήρων, αλλά και την εξαιρετική σκηνοθεσία του Στίβεν Κέιπλ Τζούνιορ. Συνεχίζοντας τη ζωή του μέσα κι έξω από το ρινγκ, ο Αντόνις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) βρίσκει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στο πρόσωπο ενός αντιπάλου που συνδέεται με την οικογένειά του. Με αφορμή το «Κριντ II», η Nova έχει ετοιμάσει τον Νοέμβριο ένα μεγάλο αφιέρωμα και με τις οκτώ ταινίες του Ρόκυ. Κάθε Πέμπτη, από τις 22:00, στο Novacinema2HD, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν δύο ταινίες του αγαπημένου ήρωα: «Ρόκυ, τα χρυσά γάντια» (1976, Όσκαρ καλύτερης ταινίας), «Ρόκυ Νο2» (1979), «Ρόκυ Νο3: Ο θρίαμβος» (1982), «Ρόκυ Νο4» (1985), «Ρόκυ, η γιγαντομαχία» (1990), «Rocky Balboa» (2006), «Κριντ: Η γέννηση ενός θρύλου» (2015), το οποίο απέσπασε υποψηφιότητα για το βραβείο Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου για τον Σιλβέστερ Σταλόνε
Το «Κριντ II» και όλες οι παραπάνω ταινίες του αφιερώματος διατίθενται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μ ........................................
Nova Highlights:  "17 - 26 Νοεμβρίου"…
Τελευταία ενημέρωση 14/11:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Κυριακή 17 Νοεμβρίου NationalGeographic στις 21:00
«Η Ευρώπη από ψηλά» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά «Η Ευρώπη από Ψηλά» μάς προσκαλεί σε ένα εναέριο ταξίδι πάνω από τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία, για να παρουσιάσει τα πιο σημαντικά πολιτισμικά και γεωγραφικά αξιοθέατα, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΡΙΝΤ ΙΙ» πρεμιέρα
Συνεχίζοντας τη ζωή του μέσα κι έξω από το ρινγκ, ο Αντόνις Κριντ βρίσκει τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του στο πρόσωπο ενός αντιπάλου που συνδέεται με την οικογένειά του. (Κοινωνική - Αθλητική ταινία, Σιλβέστερ Σταλόνε, Μάικλ Μπ. Τζόρνταν)

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου Discovery στις 22:00
«Το νησί με τον Μπέαρ Γκριλς» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ναυαγός σε ένα τροπικό νησί: μοιάζει με όνειρο! Σε αυτή τη σειρά όμως πρόκειται για ένα σενάριο βγαλμένο από εφιάλτη. Σε μία μάχη ενάντια στη φύση αλλά και μεταξύ τους, 12 άγνωστοι βρίσκονται εγκαταλελειμμένοι για έναν μήνα σε ένα απομονωμένο νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου θα πρέπει να παλέψουν για την επιβίωση τους κάτω από το βλέμμα του λάτρη της περιπέτειας Μπέαρ Γκριλς.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ευρωλίγκα Ζάλγκιρις-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός ψάχνει τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους στον πρώτο αγώνα της «διαβολοβδομάδας».

Τρίτη 19 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE WEDDING GUEST» πρεμιέρα
Ενας μυστηριώδης Μουσουλμάνος από τη Βρετανία ταξιδεύει στο Πακιστάν για έναν γάμο. Τα σχέδιά του, όμως, είναι πιο περίπλοκα και θα τον οδηγήσουν σε μια μεγάλη περιπέτεια που κρύβει εκρηκτικά μυστικά. (Θρίλερ, Ντεβ Πατέλ, Ράντικα Απτε)

Τρίτη 19 Νοεμβρίου FOX στις 21:50
«Empire 6» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σειρά «Empire» ξεκινά τον τελευταίο της κύκλο ως μια από τις πιο δημοφιλείς και επιτυχημένες της τηλεοπτικής ιστορίας.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Eurocup Προμηθέας Πάτρας-Ουλμ» (Ζ)
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά στοχεύει στη νίκη στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«VERY RALPH» πρεμιέρα
Με υλικό που μας πηγαίνει μέχρι και 50 χρόνια πίσω και συνεντεύξεις του Ραλφ Λόρεν και των κοντινών του ανθρώπων, το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τον άνδρα πίσω από μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες στην ιστορία της μόδας. (Ντοκιμαντέρ)

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άλμπα στον δεύτερο συνεχόμενο αγώνα του επί γερμανικού εδάφους και η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου Novacinema2HD στις 23:50
«ΑΡΚΕΤΑ!»
Οταν ο σύζυγός της αρχίζει να φέρεται βίαια, μία γυναίκα προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της και την κόρη της. Στην πορεία, όμως, μόνο μια λύση θα αποδειχθεί πραγματικά αποτελεσματική... (Αστυνομικό θρίλερ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μπίλι Κάμπελ)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Πανιώνιος-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«RIVER RUNS RED»πρεμιέρα
Οταν οι δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί που σκότωσαν τον γιο του αθωώνονται, ένας ευυπόληπτος δικαστής βρίσκει επιπλέον στοιχεία εις βάρος τους και αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του... (Θρίλερ, Τζον Κιούζακ, Τέι Ντιγκς)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου National Geographic στις 22:30
«Lost and found» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Μια άγρια εκστρατεία εθνικής κάθαρσης και βίας από τον στρατό της Μιανμάρ έχει διώξει περισσότερους από 700.000 Ροχίνγκια από τα σπίτια τους, χωρίζοντας χιλιάδες οικογένειες από τους αγαπημένους τους. Το ντοκιμαντέρ «Lost and Found», με σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ Ορλάντο φον Άινζιντελ, αποτελεί μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς και ηρωισμού στον μεγαλύτερο καταυλισμό προσφύγων του κόσμου, η οποία ακολουθεί τον Καμάλ Χουσέιν, έναν πρόσφυγα Ροχίνγκια, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να επανενώνει παιδιά με τους γονείς τους.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Άρης» (Ζ)
Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Άρη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και θέλουν μόνο τη νίκη μετά την οδυνηρή ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ;»Πρεμιέρα
Μετά την εμπορική αποτυχία του τελευταίου της βιβλίου, η συγγραφέας Λι Ισραελ προσπαθεί να επιβιώσει πλαστογραφώντας επιστολές διάσημων προσωπικοτήτων. Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρίτσαρντ Γκραντ)