Nova Highlights: "23 Νοεμβρίου - 03 Δεκεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 18/11:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova

......
Σάββατο 23 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Πανιώνιος-Ολυμπιακός» (Ζ)
Οι «κυανέρυθροι» υποδέχονται την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Σάββατο 23 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«RIVER RUNS RED»πρεμιέρα
Οταν οι δύο διεφθαρμένοι αστυνομικοί που σκότωσαν τον γιο του αθωώνονται, ένας ευυπόληπτος δικαστής βρίσκει επιπλέον στοιχεία εις βάρος τους και αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του... (Θρίλερ, Τζον Κιούζακ, Τέι Ντιγκς)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου National Geographic στις 22:30
«Lost and found» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Μια άγρια εκστρατεία εθνικής κάθαρσης και βίας από τον στρατό της Μιανμάρ έχει διώξει περισσότερους από 700.000 Ροχίνγκια από τα σπίτια τους, χωρίζοντας χιλιάδες οικογένειες από τους αγαπημένους τους. Το ντοκιμαντέρ «Lost and Found», με σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ Ορλάντο φον Άινζιντελ, αποτελεί μια συγκινητική ιστορία ανθρωπιάς και ηρωισμού στον μεγαλύτερο καταυλισμό προσφύγων του κόσμου, η οποία ακολουθεί τον Καμάλ Χουσέιν, έναν πρόσφυγα Ροχίνγκια, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο να επανενώνει παιδιά με τους γονείς τους.


«Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία»: Η υποψήφια για οκτώ Όσκαρ ταινία με τους Κρίστιαν Μπέιλ και Έϊμι Άνταμς έρχεται αποκλειστικά στη Nova! 
Η ταινία «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία»,που ήταν υποψήφια πέρσι για οκτώ Όσκαρ και έξι Χρυσές Σφαίρες, ανάμεσα τους και για την Κατηγορία Καλύτερης Ταινίας, έρχεται αποκλειστικά και σε Α΄ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD
Το «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» ακολουθεί τη ζωή του Ντικ Τσένεϊ από τα πρώτα του βήματα μέχρι την περίοδο που, ως Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί προεδρίας Τζορτζ Μπους, αναδιαμόρφωσε την Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο, καθώς υπήρξε ένας από τους ισχυρότερους Αντιπροέδρους της Αμερικής. Η ταινία απέσπασε τελικά ένα Όσκαρ στην κατηγορία Μακιγιάζ και Κομμώσεις, μία Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του Κρίστιαν Μπέιλ, ένα BAFTA στην κατηγορία Μοντάζ και πολυάριθμες υποψηφιότητες σε όλα τα μεγάλα κινηματογραφικά βραβεία, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και αυτές για τις ερμηνείες των συμπρωταγωνιστών Εϊμι Ανταμς και Σαμ Ρόκγουελ, καθώς επίσης και για την εξαιρετική σκηνοθεσία του Άνταμ ΜακΚέιΤο «Vice: Ο δεύτερος στην ιεραρχία» διατίθεται και μέσω των υπηρεσιών Nova Go και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κυριακή 24 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-Άρης» (Ζ)
Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Άρη στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής και θέλουν μόνο τη νίκη μετά την οδυνηρή ήττα από τον Παναθηναϊκό. 

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα ΣΠΑΛ-Τζένοα» (Ζ)
ΣΠΑΛ και Τζένοα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στον αγώνα που κλείνει την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ;»Πρεμιέρα
Μετά την εμπορική αποτυχία του τελευταίου της βιβλίου, η συγγραφέας Λι Ισραελ προσπαθεί να επιβιώσει πλαστογραφώντας επιστολές διάσημων προσωπικοτήτων. Η ταινία ήταν υποψήφια για 3 Οσκαρ. (Αληθινή ιστορία, Μελίσα ΜακΚάρθι, Ρίτσαρντ Γκραντ)

Τρίτη 26 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:00
«This is us 4» (Νέο επεισόδιο)
Στον 3ο κύκλο είδαμε τα τρία αδέλφια να παίρνουν εντελώς διαφορετικούς δρόμους. Ο 4ος κύκλος τούς ακολουθεί ενώ ζουν με τα αποτελέσματα αυτών των επιλογών.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου Insight TV στις 22:00
«Σύγχρονοι μονομάχοι» (Νέο επεισόδιο)
Στη νέα σειρά του Insight TV, έχουμε την ευκαιρία να δούμε από μέσα τον ανήσυχο κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και σπορ, γνωρίζοντας παίκτες, οπαδούς, σχολιαστές, παίκτες που υποδύονται χαρακτήρες και δημιουργούς περιεχομένου.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια» (Ζ)
Οι «πράσινοι» φιλοξενούν τους Βάσκους έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες.


Πέμπτη 28 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«PIERCING» Πρεμιέρα
Θέλοντας να απαλλαγεί από τα δολοφονικά ένστικτα που τον κατακλύζουν όταν αντικρίζει το νεογέννητο μωρό του, ένας επιχειρηματίας αποφασίζει να εκτονωθεί σκοτώνοντας μια συνοδό πολυτελείας... (Θρίλερ μυστηρίου, Μία Βασικόφσκα, Κρίστοφερ Αμποτ)

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο γήπεδό του την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δύσκολη αντίπαλος. 


Σάββατο 30 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«UNTOGETHER»Πρεμιέρα
Μια πρώην τοξικομανής συγγραφέας εξερευνά τη δυσλειτουργική της σχέση με έναν γιατρό, την ώρα που η αδελφή της προσπαθεί να βρει νόημα στη ζωή της μέσα από τη σχέση της με έναν ραβίνο. (Κοινωνική ταινία, Τζέιμι Ντόρναν, Λόλα Κερκ)


Κυριακή 1 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«COLD PURSUIT»Πρεμιέρα
Ενας φιλήσυχος οικογενειάρχης ζει τον χειρότερο εφιάλτη του, όταν ο γιος του δολοφονείται από έναν βαρόνο ναρκωτικών. Γρήγορα, η επιθυμία του για δικαιοσύνη μετατρέπεται σε ασίγαστη δίψα για εκδίκηση... (Αστυνομική ταινία δράσης, Λίαμ Νίσον, Λόρα Ντερν)

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής που αναμένεται να προσφέρει ωραίες φάσεις, γκολ και αγωνία!


Τρίτη 3 Δεκεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΜΒΑΗ»Πρεμιέρα
Το 2008, κατά τη διάρκεια των συντονισμένων τρομοκρατικών επιθέσεων στη Βομβάη, μια ομάδα τζιχαντιστών εισβάλλει σε ένα ξενοδοχείο κι επιδίδεται σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. (Αληθινή ιστορία, Ντεβ Πατέλ, Αρμι Χάμερ