Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...


Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon... 
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Δεκεμβρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)".
Αλλά και σε πρόσθετη πρόσβαση μέσω της νέας VoD πλατφόρμας "Nick+" στις πλατφόρμες "Vodafone TV και COSMOTE TV", καθώς και μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea, για λογαριασμό των αντίστοιχων περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
...
Μπομπ Σφουγγαράκης / spongebob - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου στις 21:30
Δευτέρα – Παρασκευή στις 21:30
Για το πιο αγαπημένο σφουγγαράκι του κόσμου, τον Μπομπ Σφουγγαράκη, τον καλύτερό του φίλο τον Patrick και τους υπόλοιπους κατοίκους του τροπικού Bikini Bottom, η ζωή είναι γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και τρελές περιπέτειες. Είτε ψάχνει για την αγαπημένη του σπάτουλα για να κάνει το τέλειο burger flip, είτε απλά βγαίνει μια βόλτα με τους φίλους του, ο Μπομπ Σφουγγαράκης καταφέρνει πάντα και μπλέκει σε διάφορες καταστάσεις, που βεβαίως προκαλούν γέλιο σε όλο τον κόσμο.

Χελωνονιντζάκια: η άνοδος / Rise of tmnt - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Δευτέρα 09 Δεκεμβρίου στις 21:00
κάθε Δευτέρα στις 21:00
Ετοιμαστείτε! Τα Χελωνονιντζάκια επιστρέφουν ως οι νεότεροι ήρωες της Νέας Υόρκης και αυτή τη φορά έχουν καταπληκτικές νέες δυνάμεις! Ακολούθησε τις περιπέτειες των θρυλικών αδερφών Ραφαέλο, Λεονάρντο, Ντονατέλο και Μικελάντζελο καθώς ως μαθητευόμενοι νίντζα εντοπίζουν μια κρυμμένη πόλη κάτω από τη Νέα Υόρκη, ανακαλύπτουν νέα όπλα και υπερδυνάμεις, μονομαχούν με τρομακτικά μεταλλαγμένα όντα και φυσικά πάντα βρίσκουν χρόνο για ένα κομμάτι από την αγαπημένη τους πίτσα. Cowabunga!

Τop wing - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στις 09:30
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 09:30
Το Top Wing είναι μια περιπέτεια δράσης προσχολικής ηλικίας πουα ακολουθεί μια ομάδα πρόθυμων νεαρών πουλιών που εκπαιδεύονται στην Ακαδημία Top Wing.

corn + peg - ΝΕΑ σειρά
πρεμιέρα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου στις 10:00
δευτέρα – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 10:00
Στη σειρά Κορν και Πεγκ, ένας μονόκερος και η καλύτερή του φίλη, μια μικρή πήγασος, ζουν απίθανες περιπέτειες προσπαθώντας πάντα να κάνουν το καλό για την πόλη τους!


Τα μυστικά της αβύσσου / the deep - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 19:00
κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 19:00
Η σειρά «Τα Μυστικά της Αβύσσου» ακολουθεί τις περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον - μιας μοναδικής ομάδας υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και την δίψα για ανακάλυψη, οι Νέκτονς ανακαλύπτουν τα μυστήρια του ωκεανού ένα κομμάτι του κόσμου μας που παραμένει ανεξερεύνητο και ανεξήγητο! Στον βυθό κρύβονται χαμένες πόλεις ,οι πειρατές παραμονεύουν ενώ μια ύποπτη ομάδα - οι Γκάρντιανς έχουν κρύψει πολύ βαθιά, μεγάλα μυστικά!

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ BIXLER HIGH / BIXLER HIGH PRIVATE EYE -  ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ
πρεμιέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Δεκεμβρίου στις 15:30
Στη νέα ταινία του Nickelodoeon, Bixler High Private Eye , o Χάντερ Ντίουτ (Jace Norman) είναι ένας μάχιμος ντετέκτιβ σε μια υπόθεση ζωής: να βρει το χαμένο πατέρα του!Μαζί του στην αναζήτηση, η στενή του συνεργάτης Άριελ ,ένας ατζαμής παππούς και ένα τρελό -τρελό σχολείο!