Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...


Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon... 
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Ιανουαρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)".
Αλλά και σε πρόσθετη πρόσβαση μέσω της νέας VoD πλατφόρμας "Nick+" στις πλατφόρμες "Vodafone TV και COSMOTE TV", καθώς και μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea, για λογαριασμό των αντίστοιχων περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
Highlights Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
...
Thomas το τρενακι/ Thomas + friends - ΝΕΑ επεισόδια
πρεμιέρα Σάββατο 4 Ιανουαρίου στις 09:00
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 09:00
Αυτή η δημοφιλής σειρά ακολουθεί τις περιπέτειες του Tόμας το τρενάκι και όλων των φίλων του στο νησί Σόντορ.

Butterbean’s Café - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 12:00
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 12:00
Το Butterbean Café είναι μια σειρά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνίστρια μια νεράιδα που ονομάζεται Butterbean , ιδιοκτήτρια ενός μαγικού café. Αυτή και οι νεραϊδένιοι φίλοι της δημιουργούν τα πιο υγιεινά σνακ και τις πιο γλυκές λιχουδιές στο Puddlebrook - μια μικρή πόλη νεράιδων και ανθρωπόμορφων ζώων που ονομάζονται Brookies.

RAINBOW BUTTERFLY UNICORN KITTY - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 22:30
ΤΡΙΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 22:30
Ένα πνευματώδες γατάκι, η Φελίσιτυ, χρησιμοποιεί τις μαγικές και μεγαλειώδεις δυνάμεις της σε περιπέτειες με τους φίλους της, σε έναν μυθικό και μοναδικό κόσμο.


Rusty Rivets - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 12:00
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 12:00
Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί με μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

INSTANT MOM - ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
πρεμιέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ στις 23:30
κάθε Σάββατο + Κυριακή στις 23:30
Το "Instant Mom" είναι μια κωμική σειρά για ένα κορίτσι που λατρεύει να διασκεδάζει, τη Στέφανι, η οποία αφήνει τα κοκτέιλ για τις οικογενειακές εκδρομές όταν παντρεύεται τον Τσάρλι, έναν άντρα με τρία παιδιά. Η Στέφανι σιγά σιγά αναλαμβάνει τον ρόλο της μητριάς πλήρους απασχόλησης, ενώ αγωνίζεται να διατηρήσει ένα ίχνος της διασκεδαστικής, κάπως ανεύθυνης, ζωής της.