COSMOTE CINEMA Highlights "23 Ιανουαρίου - 01 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 19/01:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "23 Ιανουαρίου - 01 Φεβρουαρίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

COSMOTE CINEMA Highlights  "23 Ιανουαρίου - 01 Φεβρουαρίου"…
...
Panic Attack
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Πάβελ Μασλόνα Ηθοποιοί: Ντορότα Σέγκντα, Μαγκνταλένα Ποπλόσκα, Γκρέγκορζ Νταμιέσκι
Ποια είναι η αντίδραση συνηθισμένων ανθρώπων όταν έρχονται ξαφνικά αντιμέτωποι με ακραίες καταστάσεις; Μια ιστορία για το πώς φαινομενικά ασήμαντα γεγονότα φέρνουν τα πάνω κάτω, προκαλώντας στους πρωταγωνιστές τους κρίση πανικού!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 23/01 21:00 α’ προβολή

Paris
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2008 Σκηνοθεσία: Σεντρίκ Κλαπίς Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Φαμπρίς Λουκινί, Ρομέν Ντουρίς
Αναμένοντας ένα καρδιακό μόσχευμα που ενδέχεται να τον σώσει, ένας πρώην επαγγελματίας χορευτής παρακολουθεί από απόσταση τις ζωές των άλλων... και σύντομα αρχίζει να εκτιμά όλα όσα έχει και να επανεξετάζει τις προτεραιότητές του.
COSMOTE CINEMA 2HD 24/01 22:00

Μικρές Απάτες
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Κεϊρόν Ηθοποιοί: Κεϊρόν, Κατρίν Ντενέβ, Αντρέ Ντισολιέ
Αφού εξαπατά τον λάθος άνθρωπο, ένας απατεώνας αναγκάζεται να γίνει μέντορας μιας ομάδας αντιδραστικών εφήβων. Στην προσπάθειά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους, του δίνεται η ευκαιρία να βρει τη θέση του στην κοινωνία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 25/01 22:00 α’ προβολή

Μουσικά Βραβεία Grammy 2020 (Ζωντανή μετάδοση)
Είδος: Τελετή απονομής Έτος: 2020
Παρακολουθείτε ζωντανά και με σχολιασμό από την Claudia Matola και τον Γιώργο Μουχταρίδη την 62η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, το σημαντικότερο γεγονός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Παρουσίαση: Αλίσια Κις.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 26/01 03:00 α’ προβολή

Μουσικά Βραβεία Grammy 2020
Είδος: Τελετή απονομής Έτος: 2020
Παρακολουθείτε την 62η τελετή απονομής των βραβείων Grammy... το σημαντικότερο γεγονός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Απολαύστε μεγάλες εκπλήξεις, εκκεντρικές εμφανίσεις και πολλή μουσική! Παρουσιάζει η Αλίσια Κις.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 27/01 22:00 α’ προβολή

The Bold Type Κ4 E1
Είδος: Σειρά / Ρομαντική κομεντί Έτος: 2020
Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Κέιτι Στίβενς, Αΐσα Ντι, Μέγκαν Φάχι
Μια ματιά στη ζωή και στις σχέσεις των συντακτριών ενός δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού, οι οποίες προσπαθούν να βρουν άκρη με τα καθημερινά τους προβλήματα, τις φιλίες τους και τους άντρες... κι όλα αυτά έχοντας άψογο στιλ!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 28/01 00:00 α’ προβολή

Σύνορα
Είδος: Θρίλερ Έτος: 2018
Σκηνοθεσία: Αλί Αμπάσι Ηθοποιοί: Εύα Μελάντερ, Ίρο Μιλόνοφ, Αν Πετρέν
Η Τίνα είναι μια τελωνειακός γνωστή για το ταλέντο της να οσμίζεται τα ανθρώπινα συναισθήματα και να εντοπίζει λαθρεμπόρους. Ωστόσο, ένας παράξενος ταξιδιώτης θα τεστάρει τις ικανότητές της... Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 29/01 22:00 α’ προβολή

Les Gardiennes
Είδος: Δραματική Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ξαβιέ Μποβουά Ηθοποιοί: Ναταλί Μπαγιέ, Λορά Σμετ, Ιρίς Μπρι
Στην επαρχιακή Γαλλία του 1915, μια οικογένεια έρχεται αντιμέτωπη με τις επιπτώσεις του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς οι άντρες έχουν αναχωρήσει για την πρώτη γραμμή ενώ οι γυναίκες έχουν επωμιστεί τη φροντίδα της φάρμας τους.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 30/01 21:00 α’ προβολή

'89
Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ντέιβ Στιούαρτ Ηθοποιοί: Λι Ντίξον, Πολ Μέρσον, Ίαν Ράιτ
Στις 26 Μαΐου του 1989, εκτυλίχτηκε στο στάδιο του Άνφιλντ ένας αγώνας που έμεινε στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Ενάντια σε κάθε πρόβλεψη, η ομάδα της Άρσεναλ νίκησε την ομάδα της Λίβερπουλ και κατέκτησε το πρωτάθλημα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 31/01 22:00 α’ προβολή

Το βιβλιοπωλείο της κυρίας Γκριν
Είδος: Εποχής Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Κοϊξέ Ηθοποιοί: Έμιλι Μόρτιμερ, Μπιλ Νάι, Πατρίσια Κλάρκσον
Αγγλία, 1959. Μια νεαρή γυναίκα ανοίγει ένα βιβλιοπωλείο σε μια συντηρητική επαρχιακή πόλη. Οι κάτοικοι, όμως, βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό... Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Πενέλοπι Φιτζέραλντ.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/02 22:00