Nova Highlights: "17 - 25 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 14/02:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
......
Nova Highlights: "17 - 25 Φεβρουαρίου"…
...
Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΟΦΗ-Ατρόμητος» (Ζ)
Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται τον Ατρόμητο στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου Animal Planet στις 22:00
«Οι φύλακες των Έβεργκλεϊντς» (Πρεμιέρα σειράς)
Σε αυτή την ψυχαγωγική σειρά, ο Ντάστι Κραμ μαζί με την ετερόκλητη ομάδα του τα βάζουν με τερατώδη ερπετά σε βάλτους γεμάτους έντομα και ερπετά. Μπορεί να μην έχουν επαγγελματική εκπαίδευση, ούτε και αξιόλογο εξοπλισμό, αλλά το κουράγιο και η αποφασιστικότητα δεν τους λείπει!


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΖΟΝ Φ. ΝΤΟΝΟΒΑΝ» Πρεμιέρα
Περίπου δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του αγαπημένου του σταρ, ένας νεαρός ηθοποιός μιλά για τη μεταξύ τους αλληλογραφία και αποκαλύπτει όλα όσα έμαθε για την πολυτάραχη ζωή του. (Κοινωνική ταινία, Κιτ Χάρινγκτον, Νάταλι Πόρτμαν)

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:00
«Greys Anatomy 16» (Νέο επεισόδιο)
Τι απίστευτο φινάλε για το πρώτο μέρος του «Grey’s Anatomy»! Τι θα συμβεί στους γιατρούς του Νοσοκομείου Grey Sloan Memorial ή στους πυροσβέστες και διασώστες του «Station 19» μετά την πρόσκρουση αυτοκινήτου στο Emerald City Bar; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις περιμένουν απάντηση, στα νέα επεισόδια της σειράς.

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:15
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Βιλερμπάν» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την ομάδα του Τόνι Πάρκερ και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης.


Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«HOT AIR» Πρεμιέρα
Ενας επιτυχημένος ραδιοφωνικός παραγωγός και οπαδός του συντηρητισμού νιώθει την αξιοζήλευτη εργένικη καθημερινότητά του να απειλείται, όταν εισβάλλει στη ζωή του η έφηβη ανιψιά του. (Κοινωνική ταινία , Στιβ Κούγκαν, Τέιλορ Ράσελ) 

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Το «Τριφύλλι» στοχεύει στην εντός έδρας νίκη απέναντι στους Καταλανούς για να βρεθεί πιο κοντά στην πρώτη τετράδα.


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«AWAKE» Πρεμιέρα
Ύστερα από ένα ατύχημα, ένας άνδρας ξυπνάει στο νοσοκομείο χωρίς να έχει ιδέα ποιος είναι ή πώς βρέθηκε εκεί, και με την αστυνομία να τον κατηγορεί για μια σειρά φρικιαστικών εγκλημάτων. (Αστυνομικό θρίλερ, Τζόναθαν Ρις Μάιερς, Φραντσέσκα Ιστγουντ)


Σάββατο 22 Φεβρουαρίου Novacinema2HD στις 22:10
«CORGI: ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ» Πρεμιέρα
Οταν το σκάει από το παλάτι, ο Ρεξ, το αγαπημένο σκυλάκι της βασίλισσας, καταλήγει σε ένα καταφύγιο όπου ζει μοναδικές περιπέτειες κι ανακαλύπτει τον αληθινό του εαυτό. (Οικογενειακή ταινία κιν. σχεδίων , Φωνές: Σοφία Παναηλίδου, Γιάννης Στεφόπουλος) 

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΛΙΤΑ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ» Πρεμιέρα
 Η συναρπαστική ταινία δράσης – επιστημονικής φαντασίας, «Alita: O Άγγελος της Μάχης», σε παραγωγή του Τζέιμς Κάμερον, έρχεται αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HDΗ ταινία, η οποία ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 404 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, αποτελεί διασκευή ενός δημοφιλούς γιαπωνέζικου manga και της επίσης video animation μεταφοράς του με τίτλο «Battle Angel». Πρωταγωνιστούν η Ρόζα Σάλαζαρ, ο Κρίστοφ Βαλτς, η Τζένιφερ Κόνελι και ο Μαχέρσαλα Αλί, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ. Η ερμηνεία της Ρόζα Σάλαζαρ, οι σκηνές δράσεις και τα οπτικά εφέ απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο. Σε ένα μελλοντικό, κατεστραμμένο κόσμο ένας επιστήμονας περιμαζεύει από τα σκουπίδια ένα ανδροειδές και το επαναφέρει σε λειτουργία. «Ξυπνώντας», η Αλίτα δεν θυμάται τίποτε από το παρελθόν της, τα μυστικά του οποίου θα γίνουν στόχος μεγάλων, διεφθαρμένων συμφερόντων. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Μαδρίτη για να αναμετρηθούν με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής. Ο αγώνας διεξάγεται Δευτέρα λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου τις επόμενες ημέρες. 

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου FOX στις 22:40
«The Walking Dead 10B» (Νέο επεισόδιο)
Το Β’ μέρος του 10ου κύκλου της σειράς επιστρέφει με νέα επεισόδια.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕΤΑ» Πρεμιέρα
Επιμελής φοιτήτρια, αφοσιωμένη κόρη και πιστή φίλη, η νεαρή Τέσα βλέπει τον οργανωμένο κόσμο της να καταρρέει και τις σχέσεις της να διαλύονται όταν γνωρίζει τον γοητευτικό Χάρντιν... (Ρομαντική ταινία , Σέλμα Μπλερ, Πίτερ Γκάλαγκερ)