COSMOTE TV: Φεβρουάριος με συναρπαστικούς αγώνες πυγμαχίας σε World Boxing Championship & International Boxing Federation

Οι κορυφαίοι πυγμάχοι Ντιοντάι Ουάιλντερ και Τάισον Φιούρι διεκδικούν τον τίτλο της κατηγορίας heavyweight στο World Boxing Championship (WBC) 
Τρεις πολυαναμενόμενοι αγώνες πυγμαχίας που θα αναδείξουν τους νέους πρωταθλητές του World Boxing Championship (WBC), στις κατηγορίες heavyweight και featherweight, και του International Boxing Federation (IBF), στην κατηγορία super-middleweight, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD οι φαν των μαχητικών σπορ.



 Ειδικότερα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ξεχωρίζει η κορυφαία συνάντηση του αήττητου (42 νίκες, 1 ισοπαλία) πρωταθλητή του WBC στην κατηγορία heavyweight, Ντιοντάι Ουάιλντερ, με τον πρώην κάτοχο όλων των τίτλων της κατηγορίας και επίσης αήττητο (29 νίκες, 1 ισοπαλία), Τάισον Φιούρι, για την ανάδειξη του νέου πρωταθλητή της κατηγορίας heavyweight. Μετά την ισόπαλη μάχη τους την 1η Δεκεμβρίου του 2018, ο Αμερικανός πυγμάχος, γνωστός ως Bronze Bomber και ο «Gypsy King» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα rematch, το οποίο θα διεξαχθεί σε μία από τις πιο εμβληματικές σκηνές στην ιστορία της πυγμαχίας, το MGM Grand Garden Arena του Λος Άντζελες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 06.00, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD. Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου (05.00) τα βλέμματα στρέφονται στην μάχη του πρωταθλητή του International Boxing Federation (IBF) στην κατηγορία super-middleweight, Κέιλεμπ Πλαντ απέναντι στον 24χρονο Γερμανό, Βίνσεντ Φίγκενμπουτζ, ο οποίος έγινε επαγγελματίας στα 16 έχοντας εξασφαλίσει 30 νίκες σε 32 αγώνες. Έναν ακόμη κρίσιμο αγώνα πυγμαχίας για τον τίτλο της κατηγορίας featherweight του WBC θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Αμερικανός πρωταθλητής Γκάρι Ράσελ Jr., ο οποίος κρατάει τα σκήπτρα της κατηγορίας featherweight του WBC από το 2015, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του κόντρα στον χάλκινο Ολυμπιονίκη του Λονδίνου και πέμπτου καλύτερου «ενεργού» πυγμάχου της κατηγορίας, Τάγκστογκτ Νιαμπαγιάρ. Ο αγώνας θα μεταδοθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, στις 05.45, ζωντανά και αποκλειστικά στο COSMOTE SPORT 7HD.