COSMOTE CINEMA Highlights "01 - 17 Απριλίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 01/04:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "01 - 17 Απριλίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.
...
COSMOTE CINEMA Highlights  "01 - 17 Απριλίου"…
...

Jacqueline Sauvage: It Was Him or Me
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ιβ Ρενιέ Ηθοποιοί: Μιριέλ Ρομπάν, Ολιβιέ Μαρσάλ, Αλίξ Πουαζόν
Έπειτα από 47 χρόνια κακοποίησης, η Ζακλίν Σοβάζ σκοτώνει τον βίαιο σύζυγό της με τρεις σφαίρες. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο γιος τους έχει αυτοκτονήσει. Και έτσι ξεκινά μια από τις πλέον πολύκροτες δίκες στην ιστορία της Γαλλίας...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/04 22:00 α’ προβολή

Το σενάριο που άναψε φωτιές
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Σαμέχ Ζοαμπί Ηθοποιοί: Καΐς Νασίφ, Λούμπνα Αζαμπάλ, Γιανίβ Μπιτόν
Ο Παλαιστίνιος Σαλάμ προβιβάζεται από βοηθός παραγωγής σε σεναριογράφο μιας δημοφιλούς σαπουνόπερας. Η γνωριμία του με έναν Ισραηλινό αξιωματικό γεμάτο ιδέες για το σίριαλ θα τον βοηθήσει να εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/04 21:00 α’ προβολή


Θα έρθω κοντά σου σιγά-σιγά
Είδος: Ρομαντική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντιμπόσκ Ηθοποιοί: Φρανκ Ντιμπόσκ, Αλεξαντρά Λαμί, Ελσά Ζιλμπερστάιν
Στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, γυναικάς και μανιώδης ψεύτης παριστάνει ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν φαντάζεται, όμως, τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 03/04 22:00 α’ προβολή


Η Ντόρα και η πόλη του χρυσού
Είδος: Οικογενειακή Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν Ηθοποιοί: Ισαμπέλα Μερσέντ, Εουχένιο Ντερμπές, Μάικλ Πένια
Όταν τα ίχνη των γονιών της εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης, η Ντόρα αναλαμβάνει επικεφαλής μιας ετερόκλητης ομάδας, με αποστολή τη διάσωσή τους και την εξιχνίαση του μυστηρίου πίσω από τη χαμένη πόλη του χρυσού.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 04/04 21:00 α’ προβολή

Η ληστεία της Στοκχόλμης
Είδος: Αστυνομική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Μπουντρό Ηθοποιοί: Ίθαν Χοκ, Νούμι Ραπάς, Μαρκ Στρονγκ
Στοκχόλμη, 1973. Ένας ένοπλος εισβάλλει σε υποκατάστημα τραπέζης και κρατά ομήρους τους υπαλλήλους. Από τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα προκύψει ο όρος 'το σύνδρομο της Στοκχόλμης'... Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 05/04 21:00 α’ προβολή

Η Τρύπα
Είδος: Τρόμου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Λι Κρόνιν Ηθοποιοί: Σόνα Κέρσλεϊκ, Τζέιμς Κουίν Μάρκι, Κάτι Ότενεν
Επιζητώντας μια νέα αρχή, μια νεαρή μητέρα μετακομίζει με τον γιο της σε ένα σπίτι στην ιρλανδική ύπαιθρο, δίπλα σε ένα δάσος που κρύβει μια μυστηριώδη τρύπα. Σύντομα, όμως, η συμπεριφορά του μικρού γίνεται τρομακτικά ανησυχητική.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 06/04 22:00 α’ προβολή


Εξωγήινοι Απαγωγείς
Είδος: Τρόμου Έτος: 2014 Σκηνοθεσία: Μάτι Μπέκερμαν Ηθοποιοί: Κάθριν Σίγκισμουντ, Κόρεϊ Άιντ, Ράιλι Πολάνσκι
Ενώ ταξιδεύει οδικώς προς το Μπράουν Μάουντεν της Βόρειας Καρολίνας, η οικογένεια Μόρις έρχεται αντιμέτωπη με έναν ανείπωτο τρόμο... όταν εχθρικά εξωγήινα όντα κάνουν την εμφάνισή τους. Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 07/04 22:00

How Mom Turned to Armed Robbery
Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Αλεξάντρ Καστανιέτι Ηθοποιοί: Σεσίλ Ρεμποά, Κλερ Ναντό, Μεντί Σαντούν
Παρά τη σκληρή δουλειά, μια μόνη μητέρα με δύο παιδιά είναι αναγκασμένη να στηρίζεται σε δανεικά για να επιβιώσει. Χωρίς άλλη διέξοδο στον ορίζοντα, η απελπισμένη γυναίκα βλέπει μόνο μια λύση... να οργανώσει μια ένοπλη ληστεία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 08/04 22:00 α’ προβολή

Μαγικές Νύχτες
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Πάολο Βίρτζι Ηθοποιοί: Μάουρο Λαμάντια, Τζοβάνι Τοσκάνο, Ιρένε Βέτερε
Μετά τη δολοφονία ενός παραγωγού ταινιών, οι κύριοι ύποπτοι -τρεις ανερχόμενοι σεναριογράφοι- περνούν από ανάκριση, μέσω της οποίας ξετυλίγεται το θυελλώδες 'ταξίδι' τους στις τελευταίες ώρες της χρυσής εποχής του ιταλικού σινεμά.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 09/04 21:00 α’ προβολή

Το αριστούργημά μου
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Γκαστόν Ντουπράτ, Ηθοποιοί: Γκιγιέρμο Φρανσέγια, Λουίς Μπραντόνι , Ραούλ Αρέβαλο
Ένας κακότροπος ζωγράφος, που θεωρείται πλέον ξεπερασμένος, σαμποτάρει κάθε προσπάθεια του γκαλερίστα και φίλου του να σώσει την καριέρα του. Ωστόσο, ο αιφνίδιος θάνατός του θα εκτοξεύσει τις τιμές των έργων του στα ύψη...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 10/04 21:00 α’ προβολή

Τσάι με τις κυρίες
Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ρότζερ Μισέλ Ηθοποιοί: Αϊλίν Άτκινς, Τζούντι Ντεντς, Τζόαν Πλοουράιτ
Μια φορά τον χρόνο, τέσσερις παλιές φίλες -οι 'γαλαζοαίματες' της βρετανικής υποκριτικής- συναντιούνται στην αγγλική ύπαιθρο και συζητούν, αναπολούν, γελούν και συγκινούνται. Τώρα άφησαν και τις κάμερες να τις κινηματογραφήσουν...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 11/04 21:00 α’ προβολή

Deadpool 2
Είδος: Περιπέτεια Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς Ηθοποιοί: Ράιαν Ρέινολντς, Τζος Μπρόλιν , Μορένα Μπακαρίν
Ο πλέον αμφιλεγόμενος υπερήρωας της Marvel καλείται να προστατέψει ένα αγόρι από την εκδικητική διάθεση ενός πανίσχυρου στρατιώτη του μέλλοντος. Θα χρειαστεί, όμως, να ενώσει τις δυνάμεις του με μια νεοσύστατη ομάδα μεταλλαγμένων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 12/04 21:00

Zoey’s Extraordinary Playlist Κ1 E10
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Τζέιν Λιβάι, Σκάιλαρ Άστιν, Άλεξ Νιούελ
Έπειτα από ένα ασυνήθιστο γεγονός, μια κοπέλα αρχίζει να ακούει τις επιθυμίες των γύρω της... μέσα από τραγούδια. Στην αρχή αμφισβητεί τη λογική της, αλλά σύντομα συνειδητοποιεί πως αυτή η ανεπιθύμητη κατάρα μπορεί να είναι δώρο!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 13/04 21:00

Baker and the Beauty Κ1 E1
Είδος: Ρομαντική κομεντί Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Βίκτορ Ρασούκ , Νάταλι Κέλι, Κάρλος Γκόμες
Ο Ντάνιελ είναι ένας συνηθισμένος τύπος που εργάζεται στον φούρνο της οικογένειάς του στο Μαϊάμι. Η Νόα είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα στον κόσμο. Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία... και ο έρωτάς τους θα τους μεταμορφώσει!
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 14/04 22:00 α’ προβολή

The College Admissions Scandal
Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Άνταμ Σάλκι Ηθοποιοί: Πενέλοπε Αν Μίλερ, Μία Κίρσνερ, Μάικλ Σανκς
Παρασυρμένες από την εμμονή τους να εισαχθούν τα παιδιά τους σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της χώρας, δύο εύπορες μητέρες αποδέχονται μια δελεαστική πρόταση: να 'αγοράσουν' την πολυπόθητη θέση αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 15/04 21:00 α’ προβολή

The Windermere Children
Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Μάικλ Σάμιουελς Ηθοποιοί: Τόμας Κρέτσμαν, Ρομόλα Γκαράι, Ίεν Γκλεν
Αύγουστος, 1945. Δεκάδες ανήλικοι που επέζησαν από τη φρίκη του Ολοκαυτώματος φτάνουν στη λίμνη Γουίντερμιρ της Αγγλίας. Με τους δικούς τους να μην βρίσκονται πλέον στη ζωή, τα ορφανά παιδιά θα γίνουν τελικά μια μεγάλη οικογένεια.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 16/04 21:00 α’ προβολή


Miss Scarlet and the Duke Κ1 E3
Είδος: Εποχής Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ντέκλαν Ο'Ντουάιερ Ηθοποιοί: Κέιτ Φίλιπς, Στούαρτ Μάρτιν, Ντάνι Μιντουίντερ
Όταν ο Δούκας αναθέτει στην Ελίζα μια υπόθεση για λογαριασμό της Σκότλαντ Γιαρντ, εκείνη είναι πανευτυχής που κέρδισε επιτέλους την εμπιστοσύνη του. Πώς θα φερθεί, όμως, όταν η αποστολή της τη φέρει σε σύγκρουση με τα ιδανικά της;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 17/04 22:00


Βάλε τη γιαγιά στο ψυγείο
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Τζιανκάρλο Φοντάνα, Τζουζέπε Στάσι Ηθοποιοί: Φάμπιο ντε Λουίτζι, Μίριαμ Λεόνε, Λουτσία Οκόνε
Μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, μια συντηρήτρια έργων τέχνης κρύβει το πτώμα στον καταψύκτη για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της. Σύντομα, όμως, μπλέκεται στα πόδια της ένας αστυνομικός της δίωξης οικονομικού εγκλήματος.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 17/04 22:00