COSMOTE CINEMA Highlights "27 Απριλίου - 09 Μαΐου"…

Τελευταία Ενημέρωση 27/04:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "27 Απριλίου - 09 Μαΐου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.

...
COSMOTE CINEMA Highlights "27 Απριλίου - 09 Μαΐου"…
...
The Last Kingdom Κ4 E1
Είδος: Ιστορική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Νικ Μέρφι Ηθοποιοί: Αλεξάντερ Ντρέιμον, Ίαν Χαρτ, Έμιλι Κοξ
Με την ένταση μεταξύ Ουέσεξ και Μερκίας να έχει οξυνθεί μετά τον θάνατο του Άλφρεντ, ο Ούτρεντ πιστεύει πως έχει έρθει πια η ώρα να ακολουθήσει το πεπρωμένο του. Μα νέες απειλές θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον των σαξονικών βασιλείων.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 27/04 22:00 α’ προβολή


Tempting Fate
Είδος: Αισθηματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Μανού Μπουαγιέ, Κιμ Ρέιβερ Ηθοποιοί: Αλίσα Μιλάνο, Ζέιν Χολτζ, Στιβ Καζί
Η γνωριμία της Γκάμπι με έναν γοητευτικό νεότερο άντρα απειλεί τον φαινομενικά τέλειο γάμο της. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή επαγγελματική ευκαιρία εξελίσσεται σε μια παθιασμένη σχέση... με απρόβλεπτες και καταστροφικές συνέπειες.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 28/04 21:00 α’ προβολή

Διακοπές στη Βενετία
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ιβάν Καλμπεράκ Ηθοποιοί: Μπενουά Πελβούρντ, Βαλερί Μπονετόν, Ελί Τονά
Με αφορμή το κονσέρτο του σχολικού του έρωτα στη Βενετία, ένας συνεσταλμένος έφηβος ξεκινά μαζί με την αντισυμβατική οικογένειά του για ένα ταξίδι με τροχόσπιτο, το οποίο θα εξελιχθεί σε ξεκαρδιστική και συγκινητική περιπέτεια.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/04 21:00 α’ προβολή

Το Αυγό
Είδος: Δραματική Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Γουάνγκ Κουάν’αν Ηθοποιοί: Ντουλαμτζάβ Ενκχταϊβάν, Αοριτζελέτου, Νοροβσαμπού
Ένας νεαρός άπειρος αστυνομικός θα διανυκτερεύσει στη μέση της μογγολικής στέπας για να φυλάξει τη σκηνή ενός εγκλήματος. Μια κάτοικος της περιοχής θα σταλεί να τον βοηθήσει να επιβιώσει από τους κινδύνους που καραδοκούν...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 30/04 21:00 α’ προβολή


Πρόσκληση σε γάμο
Είδος: Ρομαντική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Βίκτορ Λέβιν Ηθοποιοί: Κιάνου Ριβς, Γουινόνα Ράιντερ, Γκρεγκ Λούσι
Ο Φρανκ και η Λίντσεϊ συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα αεροδρόμιο και ανάμεσά τους γεννιέται αμοιβαία αντιπάθεια. Μια σειρά απρόβλεπτων καταστάσεων, όμως, θα τους αναγκάσει να έρθουν κοντά και να αναθεωρήσουν όλα όσα πίστευαν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 01/05 21:00


Star Trek: Discovery Κ1 E12
Είδος: Επιστ. Φαντασίας Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Χανέλ Μ. Καλπέπερ Ηθοποιοί: Σονίκουα Μάρτιν-Γκριν, Νταγκ Τζόουνς, Μέρι Γουάιζμαν
Η Μπέρναμ και ο Λόρκα καλούνται να εμφανιστούν στην αυτοκρατορική ναυαρχίδα Χάρον, όπου πρόκειται να γίνουν σημαντικές αποκαλύψεις. Την ίδια στιγμή, ο παγιδευμένος Στάμετς ανακτά τη συνείδησή του, έχοντας αναπάντεχη βοήθεια.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 02/05 21:00


Mile 22
Είδος: Δραματική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Λόρεν Κόχαν, Τζον Μάλκοβιτς
Ένας χαρισματικός μυστικός πράκτορας αναλαμβάνει με τη βοήθεια μιας επίλεκτης ομάδας να οδηγήσει έξω από τη χώρα έναν μυστηριώδη αστυνομικό, η ζωή του οποίου βρίσκεται σε κίνδυνο εξαιτίας των 'ευαίσθητων' πληροφοριών που γνωρίζει.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 03/05 21:00

Council of Dads Κ1 E1
Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Σάρα Γουέιν Κάλις, Κλάιβ Στάντεν, Μάικλ Ο'Νιλ
Έπειτα από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, ένας στοργικός πατέρας ζητά από τους πιο έμπιστους φίλους του να μοιραστούν τα γονικά καθήκοντά του και να σταθούν στο πλευρό της οικογένειάς του... όταν εκείνος θα είναι πια 'απών'.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 04/05 20:00 α’ προβολή

Billions Κ5 E1
Είδος: Δραματική Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Ηθοποιοί: Πολ Τζιαμάτι, Ντέιμιαν Λιούις, Μάγκι Σιφ
Στο διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό παρασκήνιο της Νέας Υόρκης, ένας φιλόδοξος εισαγγελέας και ένας από τους πιο ισχυρούς άντρες της Γουόλ Στριτ έρχονται σε βίαιη σύγκρουση μεταξύ τους αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 05/05 23.00 α’ προβολή


This Beautiful Fantastic
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2016 Σκηνοθεσία: Σάιμον Αμπάουντ Ηθοποιοί: Τζέσικα Μπράουν Φίντλεϊ, Τομ Γουίλκινσον, Τζέρεμι Ιρβάιν
Η Μπέλα, μια μοναχική νεαρή γυναίκα, ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Η απροσδόκητη φιλία της με έναν στρυφνό χήρο θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τους παραλυτικούς φόβους της και να μάθει να απολαμβάνει τη ζωή.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 06/05 21:00 α’ προβολή

Our Girl Κ2 E1 
 Είδος: Δράσης Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Άντονι Φίλιπσον Ηθοποιοί: Μισέλ Κίγκαν, Σον Γουόρντ, Ρόλαν Μπελ
Η επιστροφή του Δεύτερου Σώματος στο Αφγανιστάν φέρνει την Τζόρτζι Λέιν αντιμέτωπη με ένα επώδυνο δίλημμα... θα συνεχίσει να εργάζεται ως εκπαιδεύτρια στη Βρετανία ή θα γυρίσει πίσω παρά τις θλιβερές μνήμες του παρελθόντος;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 07/05 21:00 α’ προβολή


Το χρυσό γάντι
Είδος: Τρόμου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Φατίχ Ακίν, Ηθοποιοί: Γιόνας Ντάσλερ, Μαργκαρέτε Τίσελ, Άνταμ Μπουσντούκος
Στο Αμβούργο της δεκαετίας του '70, ο Φριτς ζει μια μοναχική καθημερινότητα. Κανείς δεν φαντάζεται, όμως, ότι πίσω από την αποκρουστική εμφάνισή του κρύβεται μια διαταραγμένη προσωπικότητα... Η ταινία βασίζεται σε αληθινή ιστορία.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 08/05 22:00 α’ προβολή


Better Things Κ4 E1
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2020 Σκηνοθεσία: Πάμελα Άντλον Ηθοποιοί: Πάμελα Άντλον, Μάικι Μάντισον, Ολίβια Έντουαρντ
Η ηθοποιός Σαμ Φοξ πασχίζει να μεγαλώσει μόνη της τις τρεις ξεχωριστές κόρες της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στον απαιτητικό κόσμο του Χόλιγουντ... αλλά και να βρει λίγο χρόνο για τις προσωπικές της ανάγκες.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE Series HD 08/05 21:00 α’ προβολή