Στην COSMOTE TV τα e-sports τουρνουά που διοργανώνουν Premier League & LaLiga Santander στηρίζοντας τον αγώνα κατά του covid-19

Αγώνες εικονικής πραγματικότητας με τη συμμετοχή των κορυφαίων παικτών τους, διοργανώνουν η Premier League στην Αγγλία, και η LaLiga Santander στην Ισπανία, στηρίζοντας έτσι την παγκόσμια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19. H COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει και θα μεταδώσει live στα κανάλια COSMOTE SPORT HD τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες των δύο διοργανώσεων, αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26/4.

Ειδικότερα, το Σάββατο 25/4 (17.00, COSMOTE SPORT 7HD) θα διεξαχθεί η ημιτελική και η τελική φάση του «ePremier League Invitational Tournament» με τα αστέρια της αγγλικής λίγκας ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων οι Στέρλινγκ, Αλεξάντερ Άρνολντ και Ζαχά να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο EA SPORTS FIFA 20, μεταφέροντας στις οθόνες μας τις «μάχες» του πιο λαμπερού πρωταθλήματος της Ευρώπης. Τα έσοδα από τη διοργάνωση, θα διατεθούν στην πρωτοβουλία #PlayersTogether για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Την Κυριακή 26/4 (20.00, COSMOTE SPORT 7HD) την σκυτάλη θα πάρουν οι ημιτελικοί και οι τελικοί του «LaLiga Kick COVID FIFA 20 Tournament», με τους Μοράτα, Γκαγιά και άλλους κορυφαίους παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος να συνεργάζονται -σε ομάδες των δύο-με παίκτες από το NBA (Καπελά, Ερνανγκόμεθ, Κόλινς) και το NFL, διεκδικώντας την κατάκτηση της κορυφής. Η συνεργασία αυτή μεταξύ της LaLiga και των NBA, NFL και National Women’s Soccer League, έχει ως στόχο να στηρίξει το Feeding America charity. Την μετάδοση και τον σχολιασμό των αγώνων του «ePremier League Invitational Tournament» θα αναλάβουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Παύλος Παπαπαύλου, ενώ του «LaLiga Kick COVID FIFA 20 Tournament» ο Τόλης Χριστοφοράκης και ο Δημήτρης Ξαρλής.