Nova Highlights: "06 - 14 Απριλίου"…

Nova Highlights: "06 - 14 Απριλίου"…
Τελευταία ενημέρωση 01/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: "06 - 14 Απριλίου"…
...
Δευτέρα 6 Απριλίου στο Novasports1HD στις 16:00
«Sports Icons: National Icons» (Νέο)
Ελίτ συναντήσεις των καλύτερων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτές τις κόντρες; Την απάντηση δίνει η σειρά National Icons.

Τρίτη 7 Απριλίου FOX στις 21:50
«Empire 6» (Πρεμιέρα Β’ Μέρους)
Το υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα «Empire» επιστρέφει με τα τελευταία 10 του επεισόδια στο FOX, ως μία από τις πιο δημοφιλείς και πρωτοποριακές τηλεοπτικές σειρές.

Τρίτη 7 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» Πρεμιέρα
Το 1985, δύο φοιτητές κλέβουν εκθέματα αμύθητης αξίας από το Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας του Μεξικού. Στη συνέχεια, ωστόσο, συνειδητοποιούν ότι η ληστεία ήταν το εύκολο κομμάτι... (Αστυνομική ταινία, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σάιμον Ράσελ Μπιλ)

Τετάρτη 8 Απριλίου στο Novasports2HD στις 22:30
« Sports Icons: Dream Teams» (Νέο)
Κάθε επεισόδιο είναι μια μοναδική αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της καριέρας των αστέρων του ποδοσφαίρου όλων των εποχών.

Πέμπτη 9 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΗΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ» Πρεμιέρα
Με φόντο την πολύβουη Νέα Υόρκη, ο αθεράπευτα ρομαντικός Ντάνιελ γνωρίζει την πραγματίστρια Νατάσα, τη μέρα που εκείνη δίνει αγώνα για να αποτρέψει την απέλαση της οικογένειάς της από τις ΗΠΑ. (Ρομαντική ταινία,Γιάρα Σαχίντι, Τσαρλς Μέλτον)

Παρασκευή 10 Απριλίου Disney στις 17:25
«Πες το κι έγινε» (Νέο επεισόδιο)
Το Disney Channel ανακοινώνει με χαρά αυτόν τον μήνα τη νέα σειρά «Πες το κι Έγινε»! Η νέα σειρά συνδυάζει την αυτοσχέδια κωμωδία με την οικογενειακή κωμική σειρά, ενώ είναι γυρισμένη παρουσία κοινού σε πλατό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει τι θα συμβεί στη συνέχεια!

Παρασκευή 10 Απριλίου Novacinema2HD στις 20:15
«ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»
Στη νότια Γαλλία, ένας μεσίτης δείχνει ένα σπίτι σε μια γυναίκα, στο πρόσωπο της οποίας αναγνωρίζει το κορίτσι με το οποίο ήταν ερωτευμένος όταν ζούσε ακόμα στη ρημαγμένη από τον πόλεμο Αλγερία. (Ρομαντική ταινία μυστηρίου ,Ζαν Ντιζαρντέν, Μαρί-Ζοζέ Κροζ)

Σάββατο 11 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΑΡΑΛΙΑΣ» Πρεμιέρα
Ο ασυμβίβαστος Μούντογκ ζει ανέμελα με τη σιγουριά που του παρέχει η πλούσια σύζυγός του. Τα πάντα όμως θα αλλάξουν σε μια στιγμή κι εκείνος θα έρθει αντιμέτωπος με τις ευθύνες της ενήλικης ζωής. (Κωμωδία, Μάθιου ΜακΚόναχι, Σνουπ Ντογκ)

Κυριακή 12 Απριλίου Discovery στις 21:00
«COVID19 - Battling the devil» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Για πρώτη φορά έχουμε πρόσβαση στην πόλη της Γουχάν, εκεί που έχει επιβληθεί ολική απαγόρευση κυκλοφορίας. Μια συγκλονιστική μαρτυρία για την πίεση, το θάρρος και την αφοσίωση των ανθρώπων που μάχονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον ιό Covid-19. Τι μπορεί να διδαχθεί άραγε ο υπόλοιπος κόσμος από την Κίνα;

Κυριακή 12 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ... ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ »Πρεμιέρα
Στο Λος Αντζελες του 1969, ένας ξεπεσμένος τηλεοπτικός αστέρας κι ο κασκαντέρ του προσπαθούν να πετύχουν στη βιομηχανία του θεάματος. Ο Μπραντ Πιτ βραβεύτηκε με το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου. (Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Μάργκο Ρόμπι)

Κυριακή 12 Απριλίου Novasports1HD στις 14:00
«Αμερικανικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου (MLS) LA Galaxy-Los Angeles FC »
Το El Trafico του 2018, όπως ονομάζεται το ντέρμπι του Λος Άντζελες, θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ματς στην ιστορία του αμερικάνικου πρωταθλήματος και θα το θυμούνται όλοι για το γκολ που σημείωσε από απόσταση 40 μέτρων ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο ντεμπούτο του με τους LA Galaxy!!! Ο αγώνας διεξήχθη στις 31/3/2018.

Τρίτη 14 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
« ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΛΕΝ! »Πρεμιέρα
Μετά το εγκεφαλικό που επηρεάζει την ομιλία του, ένας επιχειρηματίας ξεκινά λογοθεραπεία, σε ένα μακρύ ταξίδι αποκατάστασης που θα τον βοηθήσει να επαναπροσδιορίσει τις προτεραιότητές του στη ζωή. (Κομεντί, Φαμπρίς Λουκινί, Λεϊλά Μπεκτί)