Nova Highlights: "19 - 28 Απριλίου"…

Nova Highlights: "19 - 28 Απριλίου"…
Τελευταία ενημέρωση 15/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Παγκόσμιο Event στα Θεματικά Κανάλια της Nova: One World: Together at Home - ενάντια στον κορονοϊό!
O Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), το κίνημα GLOBAL CITIZEN και super stars από ολόκληρο τον κόσμο ενώνονται στη μάχη ενάντια στον COVID-19, σε ένα event με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την υποστήριξη των εργαζομένων στον τομέα της Υγείας! To παγκόσμιο event θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα 19/04/2020 από τα παρακάτω θεματικά κανάλια της Nova:
Insight TV @ 03:00 - LIVE
E! Entertainment @ 20:00 (Rec)
VH1 @ 20:00 (Rec)
MTV Hits @ 20:00 (Rec)
MTV @ 21:00 (Rec)
MTV Live HD @ 00:00 (Rec)

...
Nova Highlights: "19 - 28 Απριλίου"…
...
Κυριακή 19 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ 2» Πρεμιέρα
Με μια νέα εχθρό να απειλεί τα νησιά τους, τα οξύθυμα πουλιά και τα πράσινα γουρούνια κάνουν ανακωχή και συμμαχούν, παρά το γεγονός ότι ο μεταξύ τους πόλεμος δεν έχει τα τελειώσει. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης)

Κυριακή 19 Απριλίου E! Entertainment στις 22:00
«Keeping up with the Kardashians» (Νέο επεισόδιο)
Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, στον νέο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς!

Δευτέρα 20 Απριλίου National Geographic WILD στις 19:00
«Σώζοντας ζώα στην Αλάσκα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ακολουθήστε τους ήρωες της Αλάσκας καθώς διασώζουν, μελετούν και επανεντάσσουν τα άγρια ζώα του τελευταίου συνόρου της Αμερικής.


Τρίτη 21 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«BOOKSMART» Πρεμιέρα
Δύο φίλες αποφασίζουν σε μια νύχτα να ζήσουν όσα έχασαν στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν την εισαγωγή τους σε ένα πρώτης τάξης κολέγιο. Η Μπίνι Φέλντστιν ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα. (Κωμωδία,Κέιτλιν Ντίβερ, Τζέσικα Γουίλιαμς

Τετάρτη 22 Απριλίου Insight TV στις 23:00
«Επικές εξερευνήσεις 2: Τοπικά μυστικά» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο δεύτερος κύκλος των Επικών Εξερευνήσεων έφτασε! Στις «Επικές Εξερευνήσεις 2: Τοπικά Μυστικά», οι αστικοί εξερευνητές Τζος και Κόντι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και πηγαίνουν σε μεγάλες πόλεις.

Πέμπτη 23 Απριλίου Novasports2HD στις 22:00
«Sports Icons: Clubland»
Η αφοσίωση στην ομάδα είναι η βάση όλων των σπορ. Η σειρά ντοκιμαντέρ «Clubland» εστιάζει στο πώς ένας σύλλογος αποκτά χαρακτήρα πρωταθλητή μέσα από τις επιλογές του αλλά και την αγάπη του κόσμου του!


Πέμπτη 23 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«THEM THAT FOLLOW» Πρεμιέρα
Με αφορμή τον επικείμενο γάμο της κόρης του πάστορα κι ένα μυστικό που έρχεται στο φως, μία απομονωμένη θρησκευτική κοινότητα στα Απαλάχια Ορη βρίσκεται στα όρια της κατάρρευσης... (Θρίλερ, Ολίβια Κόλμαν, Κέιτλιν Ντίβερ)

Παρασκευή 24 Απριλίου Novacinema2HD στις 20:00
«ΓΑΤΟ... ΣΥΜΜΟΡΙΑ: Η ΑΡΧΗ»
Ο μελαγχολικός και φτωχός γάτος Τοπ Κατ γνωρίζει τον καλοκάγαθο Μπένι και οι δυο τους καταστρώνουν ένα παράτολμο σχέδιο για να ξεφύγουν μια για πάντα από τη φτώχεια τους! (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Κακανάς) 

Παρασκευή 24 Απριλίου στο Novasports2HD στις 22:30
«Sports Icons: Dream Teams»
Κάθε επεισόδιο είναι μια μοναδική αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της καριέρας των αστέρων του ποδοσφαίρου όλων των εποχών.


Σάββατο 25 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«STUBER» Πρεμιέρα
Ο Στου, ένας ευγενικός οδηγός Uber, δέχεται την κλήση ενός σκληρού ντετέκτιβ που μόλις έκανε επέμβαση στα μάτια και που θα κάνει τα πάντα για να πιάσει έναν επικίνδυνο έμπορο ναρκωτικών... (Κωμωδία δράσης, Ντέιβ Μπατίστα, Κουμέιλ Ναντζιάνι)

Σάββατο 25 Απριλίου Insight TV στις 17:00
«#Stay home and party with us!» Αφιέρωμα
Η απομόνωση μπορεί να γίνει πολύ δύσκολη! Το Insight διοργανώνει ένα πάρτι για όλους μας, έναν μουσικό μαραθώνιο, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να συναντηθούμε! Απολαύστε μοναδικά στιγμιότυπα από το φεστιβάλ Parrokaville, καθώς και το μοναδικό event Audio Obscura. Μένουμε σπίτι και σώζουμε ζωές!


Κυριακή 26 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΚΟΜΠΙΝΑ» Πρεμιερα
Δύο απόλυτα διαφορετικές γυναίκες, η εντυπωσιακή κι ελκυστική Ζόζεφιν και η πληθωρική και χαλαρή Πένι, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξαπατήσουν πλούσιους άνδρες στη Γαλλική Ριβιέρα... (Κωμωδία , Αν Χάθαγουεϊ, Ρέμπελ Γουίλσον)

Κυριακή 26 Απριλίου Novasports2HD στις 22:00
«Sports Icons: National Icons»
Ελίτ συναντήσεις των καλύτερων ποδοσφαιριστών παγκοσμίως. Ποιος θα επικρατήσει σε αυτές τις κόντρες; Την απάντηση δίνει η σειρά National Icons.


Τρίτη 28 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ» Πρεμιερα
Υστερα από μια πανδημία που εξαφάνισε σχεδόν όλον τον γυναικείο πληθυσμό της Γης, ένας πατέρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβιώσει και να προστατεύσει το παιδί του από κάθε κίνδυνο. (Θρίλερ , Ανα Πινόφσκι, Κέισι Αφλεκ)