Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...


Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται μέσα από την οθόνη του Nickelodeon, αλλά και στα Highlights Οκτωβρίου μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε SD) και COSMOTE TV (σε HD)".
...
Αλλά και σε πρόσθετη πρόσβαση μέσω της νέας VoD πλατφόρμας "Nick+" στις πλατφόρμες "Vodafone TV και COSMOTE TV", καθώς και μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου της Digea, για λογαριασμό των αντίστοιχων περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights....
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)" και της νέας VoD πλατφόρμας Nick+ (σε Vodafone TV και COSMOTE TV), καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
Highlights Οκτωβρίου μέσα από την οθόνη του Nickelodeon...
...
THE CASAGRANDES
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιερα ΤΡΙΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥστις 22:00
ΤΡΙΤΗ - ΠΕΜΠΤΗ στις 22:00

Οι Casagrandes!
Από τους δημιουργούς του Loud House , έρχονται οι Casagrandes! Η ιστορία της Ronnie Anne Santiago, μιας κοπέλας που μετακομίζει στη μεγάλη πόλη δίπλα στη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδερφό της Bobby. Και κάπως έτσι θα γνωρίσει όλη την οικογενειά της από την Ισπανία!

Tyler Perry’s Young Dylan
ΝΕΑ σειρα
πρεμιερα σαββατο 24 οκτωβριου στις 23:30
κάθε σαββατο & κυριακη στισ στις 23:30

Η γιαγιά του Μικρού Ντίλαν αποφασίζει να τον στείλει να ζήσει επ’ αόριστον με την οικογένεια του ευκατάστατου γιου της. Στο σπίτι της οικογένειας Γουίλσον σύντομα έρχονται τα πάνω κάτω καθώς ο τρόπος ζωής του εκκολαπτόμενου σταρ της χιπ χοπ και των καθωσπρέπει ξαδελφών του είναι διαφορετικός.


bakugan
ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
πρεμιερα δευτερα 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 21:30
δευτερα – παρασκευη στις 21:30

Ο Νταν Κούζο και οι φίλοι του έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με μυστηριώδη πλάσματα, γνωστά ως Μπάκουγκαν και μαζί πολεμούν τις επικίνδυνες δυνάμεις που θέλουν να ελέγξουν τον κόσμο.