Nova και EON TV Extra Highlights: "01 - 13 Ιουνίου"...

Τελευταία ενημέρωση: Nova + EON TV Extra Highlights: "01 - 13 Ιουνίου"…

Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova και EON TV…
Nicolas A.
...
Sunday Premiere: Η συγκλονιστική αληθινή ιστορία «The Woman King» στη Nova!
Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η Viola Davis πρωταγωνιστεί σε μια γεμάτη δράση ιστορία που αφορά μία επίλεκτη γυναικεία μονάδα πολεμιστών! Οι συνδρομητές της Nova και σινεφίλ θα απολαύσουν σε Α’ αποκλειστική προβολή την ταινία «The Woman King» (2022, διάρκεια 130’), που ήταν υποψήφια για 2 βραβεία BAFTA, καλύτερης σκηνοθεσίας (Gina Prince-Bythewood) και καλύτερης ηθοποιού (Viola Davis) την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 22:00 στο Novacinema1, τον απόλυτο κινηματογραφικό προορισμό! Το 1823, οι Αγκότζι, μία ομάδα πολεμιστριών με απίστευτες ικανότητες και με αρχηγό τη σκληρή Νανίσκα, υπερασπίζονται το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης από έναν αδίστακτο εχθρό. Μην χάσετε τη συναρπαστική συνέχεια της ταινίας «Τhe Woman King» την Κυριακή 2/6 (22:00) με τους Viola Davis, John Boyega, Lashana Lynch σε σκηνοθεσία της Gina Prince-Bythewood.
Η ταινία είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.
...

...
Nova και EON TV Extra Highlights: "01 - 13 Ιουνίου"...
...

Πέμπτη 1 Ιουνίου Novasports Prime στις 21:30

«Bundesliga – Play Offs Ανόδου, 1ος αγώνας» (Ζ)


Πέμπτη 1 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«MIAMI VICE»

Οι ήρωες της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των 80s Σόνι Κρόκετ και Ρικάρντο Ταμπς επιστρέφουν στην ενεργό δράση! Αυτή τη φορά, η αποστολή τους είναι να ξεσκεπάσουν έναν αδίστακτο βαρόνο ναρκωτικών. (Αστυνομική Ταινία Δράσης, Κόλιν Φάρελ, Τζέιμι Φοξ)


Παρασκευή 2 Ιουνίου

«La Liga – 38η αγωνιστική» (Ζ) Novasports Prime στις 22:00

«Serie B – Play Offs Ανόδου, Ημιτελικός Επαναληπτικός αγώνας» (Ζ) Novasports Start στις 21:30


Σάββατο 3 Iουνίου Novacinema2 στις 22:10

«SHREK THE THIRD »

Ο Σρεκ επιστρέφει! Αυτήν τη φορά, καλείται να αναλάβει καθήκοντα βασιλιά αλλά τρομοκρατείται και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του να πείσει κάποιον άλλο να αναλάβει τον θρόνο! (Οικογενειακή Ταινία Κιν. Σχεδίων,Φωνές: Γιάννης Στεφόπουλος, Μαρία Παπαδοπούλου)

Κυριακή 4 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«THE WOMAN KING »Πρεμιέρα

Το 1823, οι Αγκότζι, μία ομάδα πολεμιστριών με απίστευτες ικανότητες και με αρχηγό τη σκληρή Νανίσκα, υπερασπίζονται το αφρικανικό βασίλειο της Δαχομέης από έναν αδίστακτο εχθρό... (Αληθινή Ιστορία, Βαϊόλα Ντέιβις, Τζον Μπογέγκα)


Κυριακή 4 Ιουνίου

«Η Ώρα των Πρωταθλητών» (Ζ) Novasports Prime στις 19:00

«La Liga – 38η αγωνιστική Ρεάλ Μαδρίτης-Αθλέτικ Μπιλμπάο» (Ζ) Novasports1 στις 19:30

«La Liga – 38η αγωνιστική Θέλτα-Μπαρτσελόνα» (Ζ) Novasports1 στις 22:00


Δευτέρα 5 Ιουνίου Novacinema2 στις 22:00

«SEA OF LOVE»

Ο Φρανκ ερευνά την υπόθεση ενός δολοφόνου που βρίσκει τα θύματά του μέσα από τις στήλες των εφημερίδων. Χωρίς να το καταλάβει, όμως, θα ερωτευθεί τη βασική ύποπτη! Η ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα. (Αστυνομική Ταινία ,Αλ Πατσίνο, Ελεν Μπάρκιν)


Τρίτη 6 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«IRREDUCTIBLE» Πρεμιέρα

Από μικρό παιδί, ο Βενσάν ήθελε να γίνει δημόσιος υπάλληλος. Το κατάφερε, ζει μία άνετη ζωή και απολαμβάνει τα προνόμιά του. Τώρα, όμως, η κυβέρνηση καταργεί την υπηρεσία του... (Κωμωδία, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Κριστιάν Κλαβιέ) Δευτέρα 5 Ιουνίου Novasports Prime στις 21:45

«Bundesliga – Play Offs Ανόδου, Επαναληπτικός Αμβούργο-Στουτγκάρδη» (Ζ)


Τρίτη 6 Ιουνίου The History Channel στις 23:30

«Τα Μεγαλύτερα Μυστήρια Θησαυρών στον Κόσμο» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Οι πραγματικοί κυνηγοί θησαυρών, ο Ρικ και ο Μάρτι Λαγκίνα, παρουσιάζουν μια σειρά που καταγράφει τα πιο σημαντικά κυνήγια θησαυρού από το παρελθόν, το παρόν και ίσως και το μέλλον.


Τετάρτη 7 Ιουνίου Novasports Prime στις 22:00

«La Liga 2 – Play Offs Ανόδου Ημιτελικός, Επαναληπτικός αγώνας» (Ζ)


Πέμπτη 8 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«THE NEXT THREE DAYS»

Στα όρια της απελπισίας, ένα ζευγάρι καλείται να πάρει αποφάσεις που θα δοκιμάσουν τη δύναμη της αγάπης του, όταν η σύζυγος βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία μιας δολοφονίας που δεν διέπραξε. (Αστυνομική Ταινία Δράσης, Ράσελ Κρόου, Λίαμ Νίσον)


Παρασκευή 9 Ιουνίου Novasports5 στις 15:30

«Αγώνες Πυγμαχίας ONE Friday Fights 20» (Ζ)


Σάββατο 10 Ιουνίου Crime + Investigation στις 23:00

«Οι Ομολογίες του Torso Killer» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Αυτή είναι η ιστορία της αδιάκοπης εμμονής ενός ντετέκτιβ να κλείσει μία σειρά ανεξιχνίαστων υποθέσεων που μετατράπηκε σε μία αναζήτηση δεκαετιών με έναν από του πιο διαβολικούς κατά συρροή δολοφόνους της Αμερικής..


Σάββατο 10 Iουνίου Novacinema1 στις 22:00

«PARADISE HIGHWAY» Πρεμιέρα

Για να προστατεύσει τον αδελφό της από μία θανάσιμη συμμορία στη φυλακή, μία οδηγός νταλίκας μεταφέρει παράνομο φορτίο για λογαριασμό του. Μόνο που το τελευταίο φορτίο είναι ένα μικρό κορίτσι... (Θρίλερ ,Ζιλιέτ Μπινός, Μόργκαν Φρίμαν)


Κυριακή 11 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«TICKET TO PARADISE »Πρεμιέρα

Όταν η κόρη τους τους ανακοινώνει ότι παντρεύεται το αγόρι που γνώρισε στις διακοπές, οι διαζευγμένοι πλέον Ντέιβιντ και Τζόρτζια επιχειρούν να την εμποδίσουν να επαναλάβει τα δικά τους λάθη... (Ρομαντική Κομεντί, Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς)


Δευτέρα 12 Ιουνίου Novasports Prime στις 19:00

«UEFA European Qualifiers – Φιλικός αγώνας Γερμανία-Ουκρανία» (Ζ)

 

Τρίτη 13 Ιουνίου Novacinema1 στις 22:00

«HOW TO BE A GOOD WIFE » Πρεμιέρα

Στη δεκαετία του ’60, η Πολέτ και ο σύζυγός της διευθύνουν μία σχολή οικοκυρικής. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, όμως, η Πολέτ ανακαλύπτει σκληρές αλήθειες και μία νέα πραγματικότητα. (Δραματική Κομεντί,Ζιλιέτ Μπινός, Φρανσουά Μπερλεάν)


Τρίτη 13 Ιουνίου National Geographic στις 21:50

«Χίτλερ: Χαμένα Ντοκουμέντα του Τρίτου Ράιχ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Η σειρά-ντοκιμαντέρ «Χίτλερ: Χαμένα Ντοκουμέντα του Τρίτου Ράιχ» αποτελεί μια ολοκληρωμένη έρευνα της ζωής και της κληρονομιάς του Αδόλφου Χίτλερ, μιας από τις πιο διαβόητες προσωπικότητες της σύγχρονης ιστορίας.