“Paramount+: Ξεκίνησε ως ξεχωριστή ένθετη ενότητα στην ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV”!

“Paramount+: Ξεκίνησε ως ξεχωριστή ένθετη ενότητα στην ΟΤΤ πλατφόρμα της COSMOTE TV” με μοναδικό περιεχόμενο που ήδη έχει προβληθεί από τα γραμμικά της κανάλια!
Από εκεί και πέρα η συμφωνία με την “COSMOTE TV” προβλέπει και την δημιουργία Pop-Up Καναλιών με περιεχόμενο “Paramount+”. Είναι μια αρχή και απαιτείτε χρόνος για υποτιτλισμό περιεχομένου που δεν προβλήθηκε ποτέ στη χώρα μας, καθώς “Paramount+” στην διεθνή έκδοση του σημαίνει και Binge watching Κλασικών επεισοδίων, αλλά και νέων κύκλων από δημοφιλείς “adult animated σειρές”, όπως τα κωμικά “Beavis and Butt-Head” και “South Park”!
Nicolas A.
Το τελευταίο έχει αποτελέσει και σημείο τριβής μόνο για την Αμερικάνικη αγορά, ανάμεσα σε “Paramount+” και “HBO Max
(πλέον ως Max)”!

COSMOTE TV - Απόλαυσε μοναδικό περιεχόμενο του Paramount+ αποκλειστικά στην Ελλάδα!

Πλέον μπορείς να απολαμβάνεις το περιεχόμενο της Paramount Global, συμπεριλαμβανομένου του Paramount+, σε ειδικά διαμορφωμένη περιοχή στη streaming υπηρεσία μας. Βρες εύκολα όλο το δημοφιλές περιεχόμενο των “Paramount Pictures, SHOWTIME©, CBS και Paramount Television Studios”, μεταξύ αυτών, οι σειρές “A Gentleman in Moscow”, με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, το “The Spiderwick Chronicles”, η 5η και τελευταία season του “Star Trek Discovery” και πολυαναμενόμενοι τίτλοι, όπως “Knuckles, Matlock” και η 4η και τελευταία season του “EVIL” που θα προστεθούν σύντομα.
Ίδιο προορισμό θα έχουν και οι 2οι κύκλοι των σειρών “Tulsa King, Poker Face, Colin from Accounts, Frasier, School Spirits, 1923”, καθώς και τα τελευταία επεισόδια της 5ης και τελευταίας σεζόν του “Yellowstone”, που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Η ειδικά διαμορφωμένη περιοχή “Paramount+” περιλαμβάνει ήδη επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως όλο το “Yellowstone Universe, Halo, Special Ops: Lioness, The Woman in the Wall, Frasier, Lawmen: Bass Reeves, Fire Country” και ταινίες blockbuster, όπως “Mission: Impossible - Dead Reckoning, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem”. Στους τίτλους ταινιών θα προστεθούν το επόμενο διάστημα τα “PAW Patrol: The Mighty Movie”, “Mean Girls (2024)” και “Bob Marley: One Love”.
Ανακάλυψε έναν νέο μοναδικό κόσμο!

Υ.Γ. Επίσης Paramount Global
σημαίνει και το πρόσφατο περιεχόμενο μουσικών ντοκιμαντέρ τύπου “Simple Minds: Everything Is Possible”, αλλά και τα διαχρονικά μουσικά κανάλια δεκαετίας “MTV 80s και MTV 90s” (με Non-Stop Music Videos χωρίς διαφημίσεις!), για να καταναλώνεις δεδομένα για μουσική ψυχαγωγία στις κινητές συσκευές σου, μέσω της ΟΤΤ εφαρμογής της “COSMOTE TV” και να μην χρειάζεται να πληρώνεις “YouTube Premium”, προκειμένου να έχεις πρόσβαση σε Playlist με μουσικά βιντεοκλίπ χωρίς διαφημίσεις!