SES και Sky επεκτείνουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους έως και το 2029, μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων “Astra 28.2E”!

Νέα Ενημέρωση: SES και Sky επεκτείνουν τη μακροχρόνια συνεργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία!
Η πολυετής ανανέωση συμβολαίου επεκτείνει τη δορυφορική εκπομπή γραμμικών καναλιών από το σύμπλεγμα δορυφόρων “Astra 28.2East” έως και το 2029, μέσω της νέας γενιάς υβριδικών δορυφορικών δεκτών “Sky Q”! Οι οποίοι δίνουν πρόσβαση τόσο στη δορυφορική πλατφόρμα “Sky”, όσο και με συνδυαστικά πακέτα στις δημοφιλείς OTT εφαρμογές τύπου “NETFLIX, Disney+, Sky Sports+”, αλλά και σε εφαρμογές τύπου “You Tube, Spotify, Pluto TV και άλλες”…
Nicolas A.
...
Παράλληλα μην ξεχνάτε ότι από την αρχή της χρονιάς ο “Sky” (και ως πάροχος υπηρεσιών δορυφορικής χωρητικότητας), ξεκίνησε την μετάβαση αναμεταδοτών στο πρότυπο εκπομπής DVB-S2 (από το πρότυπο εκπομπής DVB-S). Που αυτόματα οδηγεί σε αύξηση της χωρητικότητας στις 28.2Ε και στους 3 δορυφόρους στην τροχιακή θέση “Astra 28.2East” (σε συνδυασμό με την εφαρμογή νέων ψηφιακών δεδομένων). Ενώ άνοιξε ο δρόμος για τη σταδιακή δυνατότητα όλων των FTA υπηρεσιών τυπικής ευκρίνειας, να μεταβούν από το MPEG-2/SD (σε MPEG-4/SD). Ήδη θα δείτε τέτοιου τύπου μεταβάσεις σε MPEG-4/SD, όπως η Ιρλανδική FTA έκδοση τρόπου ζωής “Blaze” στον “Astra 2G-28.2Ε”, με τα νέα ψηφιακά δεδομένα λήψης “11082Η, 23000, 2/3, DVB-S2/8PSK”! Επίσης στην συνδρομητική του πλατφόρμα, ο “Sky” έχει ήδη προχωρήσει στη σταδιακή κατάργηση SD συνδρομητικών υπηρεσιών, που διαθέτουν εκδόσεις σε High Definition, βγάζοντας “out of order” όλους τους δορυφορικούς δέκτες παλιότερης γενιάς! Έχοντας προχωρήσει σε καμπάνια ενημέρωσης στους συνδρομητές “Sky”, για τη δωρεάν μετάβαση στους δορυφορικούς δέκτες νέας γενιάς “Sky Q”! Ενώ παράλληλα προωθεί και τη δυνατότητα εναλλακτικής μετάβασης στις ΟΤΤ υπηρεσίες της πλατφόρμας “Sky Stream” και “Sky Glass”!

SES και Sky επεκτείνουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους μέσω του συμπλέγματος δορυφόρων “Astra 28.2E” έως και το 2029!

Η SES ανακοίνωσε ότι επέκτεινε τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Sky μέσω μιας πολυετούς ανανέωσης συμβολαίου για δορυφορική χωρητικότητα και εφεδρικές υπηρεσίες από την κορυφαία γειτονιά βίντεο της SES στις 28,2/28,5 μοίρες ανατολικά. Αυτή η ανανέωση βασίζεται σε προηγούμενες συμφωνίες των εταιρειών.
Βάσει της συμφωνίας, η SES θα συνεχίσει να παρέχει χωρητικότητα για να μπορεί η Sky να παρέχει προσφορές δορυφορικών καναλιών σε συνδρομητές Sky Q σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας. Η SES θα επεκτείνει τη χωρητικότητα για πολλαπλούς αναμεταδότες, με ημερομηνίες λήξης έως το 2029. Αυτή η νέα συμφωνία επεκτείνει επίσης το συμβόλαιο εφεδρικών υπηρεσιών της SES με τη Sky έως το τέλος του 2027.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με την SES, ενισχύοντας τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία θέασης σε όλους τους πελάτες – είτε παρακολουθούν στην πολυαγαπημένη μας δορυφορική πλατφόρμα Sky Q είτε μέσω των προϊόντων IP μας, Glass και Stream», δήλωσε ο Nick Herm, Chief Business Officer της Sky, «Αυτή η ανανέωση συμβολαίου μάς παρέχει την αξιοπιστία που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε να παρέχουμε την κορυφαία τηλεοπτική προσφορά μας στην αγορά και ένα ευρύ φάσμα καναλιών σε πελάτες του Sky Q σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία. "

«Αυτή η σημαντική ανανέωση συμβολαίου με τη Sky αντανακλά τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, αξιοπιστίας υπηρεσιών και προσέγγισης των πελατών μας», δήλωσε ο Norbert Hölzle, Global Head of Media της SES. "Ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες πολυμέσων και ψυχαγωγίας στην Ευρώπη, η Sky εμπιστεύεται το δορυφορικό μας δίκτυο για να προσφέρει στους θεατές της μια κορυφαία τηλεοπτική εμπειρία. Αυτή η επέκταση υπογραμμίζει την αξία που συνεχίζουν να προσφέρουν οι δορυφόροι στο εξελισσόμενο τοπίο των μέσων ενημέρωσης τόσο στους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς όσο και στο κοινό."

Οι δορυφόροι του SES στην τροχιακή θέση 28,2/28,5 μοίρες ανατολικά παρέχουν ένα ευρύ φάσμα καναλιών σε περισσότερα από 17 εκατομμύρια τηλεοπτικά νοικοκυριά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.