"Nova Highlights: 10 - 29 Ιουλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 10/07:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Logan Lucky»: Η νέα ταινία του Στίβεν Σόντερμπεργκ έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η αστυνομική κωμωδία «Logan Lucky», που αποτελεί τη μεγάλη επιστροφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Στίβεν ΣόντερμπεργκTraffic») στη μεγάλη οθόνη, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 29 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!  Σε μία προσπάθεια να ξεφύγουν από τη φτώχεια, οι αδελφοί Λόγκαν, οι οποίοι είναι διάσημοι για την κακοτυχία τους, επιστρατεύουν μια «επίλεκτη» ομάδα και οργανώνουν μία πολύπλοκη ληστεία κατά τη διάρκεια των αγώνων αυτοκινήτων NASCAR. Το «Logan Lucky» διαθέτει ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό καστ: Τσάνινγκ Τέιτουμ, Ντάνιελ Γκρεγκ, Άνταμ Ντράιβερ, Σεθ ΜακΦάρλαν, Κέιτι Χολμς και Χίλαρι Σουάνκ, ενώ απέσπασε πολύ θετικές κριτικές τόσο για τις ερμηνείες, όσο και για τη σκηνοθεσία. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

«Και οι 7 ήταν υπέροχοι»: Το remake του κλασικού γουέστερν έρχεται αποκλειστικά στη Nova! 
Με ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, αποτελούμενο από τους Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ, Ίθαν Χοκ και Βίνσεντ Ντ'Ονόφριο, το remake του κλασικού γουέστερν «Και οι επτά ήταν υπέροχοι» κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 22 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD! Στην Άγρια Δύση του 1879, μία ομάδα παρανόμων, τζογαδόρων, κυνηγών επικηρυγμένων και πιστολέρο αναλαμβάνει να απαλλάξει μία μικρή πόλη από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη του τοπικού ορυχείου... Η ταινία απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, αλλά και για τις συναρπαστικές σκηνές δράσης. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αντουάν Φουκουά
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

"Nova Highlights: 10 - 29 Ιουλίου"…
...
Τρίτη 10 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ» Πρεμιέρα
Η ιστορία του Μαρκ Φελτ, του πληροφοριοδότη που σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Μπομπ Γούντγουορντ αποκάλυψε το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, και του οποίου η ταυτότητα παρέμεινε μυστική για 30 χρόνια. (Αληθινή ιστορία , Λίαμ Νίσον, Νταϊάν Λέιν)

Τρίτη 10 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Wimbledon – Προημιτελικά Γυναικών» (Ζ)
Το τουρνουά μπαίνει σιγά σιγά στην τελική του ευθεία. Οι σημερινές μονομαχίες στις γυναίκες θα αναδείξουν την κορυφαία τετράδα που θα αγωνιστεί για μια θέση στον τελικό

Τετάρτη 11 Ιουλίου Novasports2HD στις 15:00
«Τένις Wimbledon - Προημιτελικοί ανδρών» (Ζ)
Το φημισμένο βρετανικό τουρνουά τένις μπαίνει στην τελική ευθεία και στο σημερινό πρόγραμμα υπάρχουν οι προημιτελικοί ανδρών.

Πέμπτη 12 Ιουλίου National Geographic Channel HD
«Στα βάθη των ωκεανών» Αφιέρωμα
Ακολουθείστε το National Geographic σε μια αποστολή εικονικής πραγματικότητας στα βάθη του πλανήτη μας, καθώς εξερευνά ένα από τα τελευταία μεγάλα σύνορα της γης. Χρησιμοποιώντας την τεχνική του CGI animation, η εκπομπή στραγγίζει τους ωκεανούς και αποκαλύπτει ασύλληπτες εικόνες.

Πέμπτη 12 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«GIRL ON THE EDGE» Πρεμιέρα
Αδυνατώντας να ανακτήσει την αυτοκυριαρχία της ύστερα από εφιαλτικές εμπειρίες, η έφηβη Χάνα μπαίνει σε ένα ιδιαίτερο κέντρο αποκατάστασης και βρίσκει τη γαλήνη με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. (Κοινωνική ταινία, Τέιλορ Σπράιτλερ, Πίτερ Κογιότ)

Παρασκευή 13 Ιουλίου Novacinema3HD στις 23:00
«ΤΟ ΑΥΤΟ» Πρεμιέρα
Ντέρι, 1989. Εφτά περιθωριοποιημένα παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους κι έρχονται αντιμέτωπα με μία διαβολική οντότητα που, με τη μορφή κλόουν, κυνηγά μικρά παιδιά εδώ και αιώνες... (Ταινία τρόμου, Μπιλ Σκάρσγκορντ, Τζέιντεν Λίμπερχερ)
Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό»: Ο τρόμος έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η κινηματογραφική μεταφορά του διάσημου, ομώνυμου, best seller του Στίβεν Κινγκ, «Το Αυτό», κάνει πρεμιέρα στη ζώνη «Bloody Friday’s» του Novacinema3HD,
σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Παρασκευή 13 Ιουλίου, στις 23:00! «Το Αυτό» αποτελεί την πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία τρόμου όλων των εποχών, καθώς κατάφερε να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων, φτάνοντας τα 700 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο.  Παράλληλα, η ταινία απέσπασε πολύ καλές κριτικές για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τη σκηνοθεσία, την κινηματογράφηση και τη μουσική επένδυση, ενώ από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου του Στίβεν Κινγκ. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Μπιλ Σκάρσγκορντ, Τζέιντεν Λίμπερχερ, Φιν Γούλφχαρντ και Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άντι Μουστσιέτι. Ντέρι, 1989. Εφτά περιθωριοποιημένα παιδιά ενώνουν τις δυνάμεις τους κι έρχονται αντιμέτωπα με μία διαβολική οντότητα, με τη μορφή κλόουν και με ιστορικό φόνων και βίας που γυρίζει αιώνες πίσω στο παρελθόν.Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 


Παρασκευή 13 Ιουλίου Novasports2HD στις 17:00
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ΑΕΚ-ΑΕΚ-Λάρνακας» (Ζ)
Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Πολωνία και αντιμετωπίζει την ΑΕΚ Λάρνακας σε φιλικό αγώνα.

Σάββατο 14 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΕΤΩΝ 50» Πρεμιέρα
Μετά το διαζύγιο και την απόλυσή της, η Μαρί-Φρανσίν αναγκάζεται στα 50 της χρόνια να επιστρέψει στο πατρικό της και να ζήσει με τους γονείς της, οι οποίοι την αντιμετωπίζουν σαν να είναι παιδί! (Κωμωδία, Βαλερί Λεμερσιέ, Πατρίκ Τιμσίτ)

Σάββατο 14 Ιουλίου Novasports1HD στις 16:00
«Τένις Wimbledon – Τελικός μονού γυναικών» (Ζ)
Με τον μεγάλο τελικό στις γυναίκες αρχίζει ο.. χορός των τροπαίων για αυτό το Σαββατοκύριακο στο τουρνουά τένις του Wimbledon.    Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι τελικοί στα διπλά ανδρών και γυναικών που έπονται.


Κυριακή 15 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» Πρεμιέρα
Οταν το αεροπλάνο στο οποίο επιβαίνουν συντρίβεται, ένας γιατρός και μία δημοσιογράφος βρίσκονται αποκλεισμένοι στα χιονισμένα βουνά της Γιούτα. Τώρα, η επιβίωση του ενός εξαρτάται από τον άλλο. (Περιπέτεια δράσης, Ιντρις Ελμπα, Κέιτ Γουίνσλετ)

Κυριακή 15 Ιουλίου Novasports1HD στις 16:00
«Wimbledon – Τελικός μονού ανδρών» (Ζ)
Με τον μεγάλο τελικό ανδρών να δεσπόζει, ολοκληρώνεται το φετινό τουρνουά τένις Wimbledon. Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο τελικός του διπλού μικτού.

Κυριακή 15 Ιουλίου National Geographic στις 20:10
«Ιαπωνία: Μεταξύ Γης και ουρανού» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η σειρά «Ιαπωνία: Μεταξύ γης και ουρανού» μάς πηγαίνει ένα ταξίδι εξερεύνησης στην πιο άγρια και άγνωστη Ιαπωνία, μέσα από εικόνες 4Κ και εντυπωσιακά εναέρια πλάνα. Τα τρία επεισόδια, από τον βορρά μέχρι τον νότο, γυρισμένα κατά τη διάρκεια και των τεσσάρων εποχών, αποκαλύπτουν το μυστήριο μερικών από τις πιο όμορφες τοποθεσίες της χώρας, το απίστευτο θέαμα της φύσης και τη διακριτική ισορροπία που επικρατεί στην Ιαπωνία ανάμεσα στην παράδοση και το νεωτερισμό.

Δευτέρα 16 Ιουλίου Novasports1HD στις 15:00
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ-Αντβέρπ»
Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία και αντιμετωπίζει τη βελγική Αντβέρπ σε έναν δυνατό φιλικό αγώνα.


Τρίτη 17 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤ' ΕΜΠΟΔΙΩΝ» Πρεμιέρα
Η σύντομη ερωτική περιπέτεια ενός Πακιστανού κωμικού και μιας Αμερικανίδας φοιτήτριας εξελίσσεται απρόσμενα, αναγκάζοντάς τους να βρουν τρόπο να γεφυρώσουν το πολιτισμικό χάσμα που τους χωρίζει... (Ρομαντική κομεντί, Χόλι Χάντερ, Ρέι Ρομάνο)

Τετάρτη 18 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«SCHOOL OF LIFE» Πρεμιέρα
Παρίσι, 1930. Εχοντας μεγαλώσει σε ένα ορφανοτροφείο, ο μικρός Πολ παίρνει μαθήματα ζωής κοντά σε έναν δασοφύλακα και τη χαρούμενη σύζυγό του, στην αχανή δασώδη έκταση ενός ιδιόρρυθμου Κόμη. (Κομεντί, Φρανσουά Κλουζέ, Ζαν Σκαντέλ)

Τετάρτη 18 Ιουλίου Animal Planet στις 20:10
 «Απίστευτες πισίνες» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Υπάρχουν πολλοί επαγγελματίες που μπορούν να κατασκευάσουν μια πισίνα, αλλά μόνο ο βραβευμένος και ιδιοφυής Λούκας Κόνγκντον μπορεί να δημιουργήσει ένα υδάτινο αριστούργημα! Ο Λούκας και η ομάδα του στην εταιρεία Lucas Lagoons,  μέλος της οποίας είναι και η «τρομακτική» μητέρα του, εδώ και περισσότερο από 20 χρόνια κατασκευάζουν ανθεκτικές στον χρόνο δημιουργίες, αναλαμβάνοντας κάθε φορά έναν μόνο πελάτη.

Τετάρτη 18 Ιουλίου Novasports1HD στις 19:30
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Σ.Τρουίντεν»
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Βέλγιο όπου και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας αυτής, αντιμετωπίζει τη Σεντ Τρουϊντεν σε ένα σημαντικό φιλικό αγώνα.

Πέμπτη 19 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΑ ΒΑΘΙΑ» Πρεμιέρα
Μια παθιασμένη για εμπειρίες φωτογράφος κι ένας πρώην πολεμικός ανταποκριτής που αποζητά πια την ηρεμία ζουν ερωτευμένοι στο Παρίσι. Μια εγκυμοσύνη, όμως, θα φέρει στην επιφάνεια ένα αγεφύρωτο χάσμα. (Κοινωνική ταινία , Ζιλ Λελούς, Μαρία Βαλβέρδε)

Παρασκευή 20 Ιουλίου FOX Life στις 21:00
«Stitchers 3» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Έχοντας προσληφθεί σε μια μυστική κυβερνητική υπηρεσία για να «εισχωρεί» στο μυαλό των νεκρών, η Κίρστεν Κλαρκ (Εμα Ιστα) είναι η τέλεια υποψήφια για να ερευνά φόνους και να λύνει μυστήρια που διαφορετικά θα παρέμεναν άλυτα. Ο 3ος κύκλος ξεκινά με τη ζωή της Κίρστεν να βρίσκεται σε κίνδυνο. Η ομάδα των Stitchers προσπαθεί να την επαναφέρει στον πραγματικό κόσμο, όταν εκείνη παγιδεύεται ενώ αναζητά τη μητέρα της με τη βοήθεια του προγράμματος.

Σάββατο 21 Ιουλίου Novasports1HD στις 18:00
«Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Γκενκ»
Ακόμη ένα σημαντικό τεστ για τους «ερυθρόλευκους» περιλαμβάνει η προετοιμασία τους στο Βέλγιο. Αυτήν τη φορά αντιμετωπίζουν την Γκενκ.


Σάββατο 21 Ιουλίου Novasports1HD στις 04:05
 «International Champions Cup Μάντσεστερ Σ.-Ντόρτμουντ» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports φιλοξενούν για ακόμη ένα καλοκαίρι το πιο δυνατό φιλικό ποδοσφαιρικό τουρνουά: το International Champions Cup. Η αυλαία ανοίγει ξημερώματα Σαββάτου στο Σικάγο με τον αγώνα ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ντόρτμουντ.

Σάββατο 21 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
 «Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ» Πρεμιέρα
Για να ξεφύγει από το δύσκολο παρελθόν της, μια μητέρα μετακομίζει με την κόρη της σε καινούρια πόλη, όπου γνωρίζει μια οικογένεια που την προσλαμβάνει ως νταντά και τη φιλοξενεί στο σπίτι της... (Θρίλερ, Τζίνα Γκερσόν, Νίκολας Κέιτζ)


Κυριακή 22 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΑΙ ΟΙ 7 ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟΙ» Πρεμιέρα
Στην Αγρια Δύση του 1879, μία ομάδα παρανόμων, τζογαδόρων, κυνηγών επικηρυγμένων και πιστολέρο αναλαμβάνει να απαλλάξει μία μικρή πόλη από τον αδίστακτο ιδιοκτήτη του τοπικού ορυχείου... (ΓουέστερνΝτένζελ Ουάσινγκτον, Κρις Πρατ)

Δευτέρα 23 Ιουλίου Travel Channel στις 15:30
«Υδάτινα πάρκα που κόβουν την ανάσα» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Αν πιστεύετε ότι έχετε δει τα πάντα σε σχέση με τα υδάτινα πάρκα, τότε ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις! Ο νέος κύκλος της σειράς «Υδάτινα πάρκα που κόβουν την ανάσα» σάς πηγαίνει στα καλύτερα πάρκα του κόσμου και σας προσφέρει ριψοκίνδυνες πτώσεις και καταβάσεις σε τσουλήθρες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη. Επισκεφθείτε τρομακτικούς καταρράκτες την Αυστραλία, τεράστιες νεροτσουλήθρες στις ΗΠΑ και θεματικά πάρκα με δεινόσαυρους στην Ταϊλάνδη. Ετοιμαστείτε για συναρπαστικές βουτιές, τον Ιούλιο, στο Travel Channel!

Τρίτη 24 Ιουλίου Novasports2HD  στις 20:30
«Προκριματικά UEFA Champions League ΠΑΟΚ-Βασιλεία» (Ζ)
Η ευρωπαϊκή περιπέτεια αρχίζει για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την ελβετική Βασιλεία στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League.

Τρίτη 24 Ιουλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΑ ΟΡΙΑ» Πρεμιέρα
Ο Ρόμαν Ισραελ, ένας ιδεαλιστής δικηγόρος στο χαοτικό δικαστικό σύστημα του Λος Αντζελες, παρασύρεται από το ακτιβιστικό του πνεύμα κι εμπλέκεται σε μια καθοριστική για τη ζωή του υπόθεση. (Αστυνομική ταινία, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κόλιν Φάρελ)