"Nova Highlights: 02 - 14 Αυγούστου "…

Τελευταία ενημέρωση 02/08:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 02 - 14 Αυγούστου"…...
Πέμπτη 2 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Προκριματικά UEFA Europa League Αστέρας Τρ.-Χιμπέρνιαν» (Ζ)
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία στον επαναληπτικό αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.


Πέμπτη 2 Αυγούστου  Novacinema1HD στις 22:00
«BITTER HARVEST» Πρεμιέρα
Ουκρανία, δεκαετία του 1930. Στα δεσμά του σκληρού Σοβιετικού καθεστώτος, ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να επιβιώσει από τον μεγάλο λιμό Γολοντομόρ, ο οποίος οδήγησε στο θάνατο εκατομμύρια Ουκρανούς. (Αληθινή ιστορία, Μαξ Αϊρονς, Μπάρι Πέπερ)

Παρασκευή 3 Αυγούστου  Novacinema2HD στις 22:00
«ΘΡΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ»
Μια τραγική ιστορία ξετυλίγεται στην Αμερική λίγο πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν μια γυναίκα μπαίνει στη ζωή τριών αδελφών και ξυπνά τις πιο βαθιές τους επιθυμίες... Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ. (Ρομαντική ταινία, Μπραντ Πιτ, Αντονι Χόπκινς)

Παρασκευή 3 Αυγούστου Novasports1HD στις 22:00
«EFL Championship Ρέντινγκ-Ντέρμπι» (Ζ)
Ο μαραθώνιος της Championship Αγγλίας ξεκινάει και το ματς Ρέντινγκ-Ντέρμπι ανοίγει την αυλαία της σεζόν.

Σάββατο 4 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ» Πρεμιέρα
Ύστερα από μια σύντομη περιπέτεια, ένας νεαρός πιστεύει ότι βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο μιας μεγαλύτερης γυναίκας. Μέχρι που μαθαίνει ότι τον χρησιμοποίησε για να εκδικηθεί τον άνδρα της... (Κωμωδία, Κριστίνα Απλγκέιτ, Ντόναλ Γκλίσον)

Σάββατο 4 Αυγούστου Novasports1HD στις 15:00
«Γαλλικό Σούπερ Καπ Παρί ΣΖ-Μονακό» (Ζ)
Στην πόλη Shenzan διεξάγεται φέτος το γαλλικό Σούπερ Καπ ανάμεσα στην Παρί ΣΖ και τη Μονακό. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν εκτός συνόρων το πρώτο τρόπαιο της σεζόν.

Κυριακή 5 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΤΙΜΩΡΟΣ» Πρεμιέρα
Η Λιζ, μία θαρραλέα νεαρή γυναίκα που κατηγορείται για έναν φόνο που δεν διέπραξε, αναγκάζεται να δώσει σκληρή μάχη επιβίωσης για εκείνη και την κόρη της, κυνηγημένη από έναν εκδικητικό ιεροκήρυκα. (Γουέστερν, Ντακότα Φάνινγκ, Γκάι Πιρς)

Δευτέρα 6 Αυγούστου Animal Planet στις 19:15
«Τα τέρατα της αβύσσου» (Πρεμιέρα νέου ντοκιμαντέρ)
Θρύλοι των θαλασσών στοιχειώνουν τη φαντασία του ανθρώπου εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Κάποιοι όμως από αυτούς είναι κάτι περισσότερο από μύθος. Ο Ρίτσι Κόλερ και ο Έβαν Κόβακς είναι επαγγελματίες δύτες και θαλάσσιοι ερευνητές που αναζητούν θαλάσσια τέρατα στα Βρετανικά Νησιά.

Τρίτη 7 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝ ΜΕΙΝΩ» Πρεμιέρα
Ενώ μέχρι τώρα πίστευε ότι το μεγαλύτερό της δίλημμα ήταν τι δρόμο θα ακολουθήσει στη ζωή της, ύστερα από ένα τρομακτικό δυστύχημα η νεαρή Μία καλείται να πάρει μια σκληρή απόφαση... (Ρομαντική ταινία φαντασίας, Κλόι Γκρέις Μορέτζ, Τζέιμι Μπλάκλι)

Τρίτη 7 Αυγούστου FOX Life στις 21:00
« Jamie & Jimmy’s food fight club 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Στην επιτυχημένη αυτή σειρά, ο Τζέιμι Όλιβερ και ο Τζίμι Ντόχερτι επιστρέφουν στο μαγαζί τους, στο Σάουθεντ. Ενώ ο Τζέιμι μαγειρεύει τις καλύτερες συνταγές για το Σαββατοκύριακο, ο Τζίμι σηκώνει τα μανίκια και δημιουργεί έναν έξυπνο συνδυασμό εργαλείων κουζίνας από το μηδέν. Για τον 6ο κύκλο, οι δυο σεφ μαθαίνουν σε διάσημους φίλους τους πώς να μαγειρεύουν τα πιάτα που πάντα τους άρεσαν.

Τετάρτη 8 Αυγούστου Novasports2HD στις 20:00
«International Champions Cup Ρεάλ Μ.-Γιουβέντους»
To διεθνές φιλικό τουρνουά ποδοσφαίρου συνεχίζεται και η Ρεάλ Μαδρίτης  αντιμετωπίζει τη Γιουβέντους στις ΗΠΑ. Κεντρικό πρόσωπο ο επιθετικός της «Γηραιάς Κυρίας» Κριστιάνο Ρονάλντο που πριν από λίγους μήνες αγωνιζόταν με τους «μερένχες».

Τετάρτη  8 Αυγούστου  Novacinema2HD στις 22:00
«ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ»
Εξαιτίας μιας σφοδρής καταιγίδας, δέκα άγνωστοι βρίσκουν κατάλυμα σε ένα απομονωμένο ξενοδοχείο. Η ικανοποίηση για την εύρεση στέγης εξελίσσεται σε εφιάλτη, όταν οι ταξιδιώτες αρχίζουν να πεθαίνουν... (Θρίλερ μυστηρίου, Τζον Κιούζακ, Ρέι Λιότα)


Πέμπτη 9 Αυγούστου  Novacinema1HD στις 22:00
«LES HOMMES DU FEU» Πρεμιέρα
Μια νεαρή πυροσβέστρια μετατίθεται σε μία επαρχιακή περιοχή της Νότιας Γαλλίας, όπου ένα τραγικό περιστατικό την κάνει να αμφισβητήσει τον εαυτό της και να αναθεωρήσει τις επιλογές της... (Κοινωνική ταινία, Ροσντί Ζεμ, Εμιλί Ντεκέν)

Πέμπτη 9 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Προκριματικά UEFA Europa League Ολυμπιακός-Λουκέρνη» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ελβετική Λουκέρνη στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν σκορ πρόκρισης ώστε να βρεθούν στα πλέι οφ του θεσμού.

Παρασκευή 10 Αυγούστου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Μαρσέιγ-Τουλούζ» (Ζ)
Το γαλλικό πρωτάθλημα ξεκινάει και το πρώτο παιχνίδι της σεζόν διεξάγεται στο Βελοντρόμ όπου η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου υποδέχεται την Τουλούζ.

Παρασκευή 10 Αυγούστου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Άνθρωπος εναντίον ειδικού» (Νέο επεισόδιο)
Μπορεί κάποιος να γίνει ο καλύτερος σε κάτι χωρίς να κουραστεί; Ο Αλεξ Κόνραν ψάχνει την απάντηση αναλαμβάνοντας μεγάλες προκλήσεις απέναντι σε ειδικούς παγκόσμιας κλάσης. Θα μπορέσει να βρει έναν τρόπο να τους νικήσει στο πεδίο της ειδικότητάς τους χωρίς να αφιερώσει σε αυτό χρόνια σκληρής δουλειάς κι εκπαίδευσης;

Σάββατο 11 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ» Πρεμιέρα
Τρεις φίλες ταξιδεύουν στη Βραζιλία για το γάμο μιας αγαπημένης παιδικής φίλης. Κι ενώ στο μυαλό τους είχαν διακοπές και διασκέδαση, καταλήγουν να ζήσουν μια άνευ προηγουμένου περιπέτεια... (Κωμωδία, Μαργκό Μπανσιγιόν, Βανέσα Γκιντ)

Σάββατο 11 Αυγούστου  Novasports2HD στις 21:45
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Αϊντχόφεν-Ουτρέχτη» (Ζ)
Το ολλανδικό πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα και η πρωταθλήτρια Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ουτρέχτη για την 1η αγωνιστική.

Κυριακή 12 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΔΡΕΣ» Πρεμιέρα
Η συγκλονιστική ιστορία μιας επίλεκτης ομάδας πυροσβεστών, που με αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση αναλαμβάνει δράση σε μια από τις πιο φονικές πυρκαγιές στην σύγχρονη ιστορία των Η.Π.Α. (Αληθινή ιστορία, Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ)

Τρίτη 14 Αυγούστου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΠΕΝ-ΧΟΥΡ» Πρεμιέρα
Εχοντας κατηγορηθεί άδικα για μία προδοσία που δεν διέπραξε, ο Ιούδας Μπεν-Χουρ χάνει τα πάντα και καταλήγει σκλάβος. Χρόνια μετά, επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση αλλά τελικά βρίσκει τη λύτρωση. (Περιπέτεια δράσης, Τζακ Χιούστον, Μόργκαν Φρίμαν)

Τρίτη 14 Αυγούστου Novasports2HD στις 21:00
«Προκριματικά UEFA Champions League ΑΕΚ-Σέλτικ ή Ρόζενμποργκ» (Ζ)
Η ΑΕΚ δίνει τον επαναληπτικό της αγώνα για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League στο ΟΑΚΑ και θα επιδιώξει την πρόκριση που θα την φέρει στα πλέι οφ του θεσμού