Η καθοριστική αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για πρόκριση στα προημιτελικά του CEV Cup αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του στο CEV Cup, διεκδικώντας μία θέση στους 8 της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας ξανά την τουρκική Μπουγιουκσεχίρ, στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των 16. Οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την καθοριστική αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 17/1 στις 18.00, στο COSMOTE SPORT 6HD.
Οι παίκτες του Φερνάντο Μουνιόθ, έχοντας το «πάνω χέρι» απέναντι στην τουρκική ομάδα, ύστερα από το 3-1 στην πρώτη μεταξύ τους «μάχη», στοχεύουν και σε μία εντός έδρας νίκη, που θα τους οδηγήσει στα προημιτελικά του CEV Cup.
Οι τηλεθεατές μέσω των καναλιών COSMOTE SPORT θα έχουν στη διάθεσή τους την αγωνιστική δράση και από το CEV Champions League, το διήμερο 15 - 16/1, καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης διεξάγονται τα παιχνίδια Ζάξα-Τσιβιτανόβα (Τρίτη 15/1, 19.00, COSMOTE SPORT 6HD) και Μπερλίν Βόλεϊ-Σκρα Μπέλχατοφ (Τετάρτη 16/1, 21.00, COSMOTE SPORT 6HD).