Nova Highlights: 07 - 16 Απριλίου…

Τελευταία ενημέρωση 06/04:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights: 07 - 16 Απριλίου……
...
Κυριακή 7 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Λαμία» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία για την 27η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη ώστε να «αγκαλιάσει» τον φετινό τίτλο. 


Κυριακή 7 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«MILE 22»πρεμιέρα
Ο Τζέιμς Σίλβα, μέλος μιας μυστικής ομάδας της CIA, αναλαμβάνει να φυγαδεύσει με ασφάλεια από μια ασιατική χώρα έναν αστυνομικό, που σε αντάλλαγμα υπόσχεται να παρέχει απόρρητες πληροφορίες... (Αστυνομική ταινία δράσης, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Μάλκοβιτς)

Δευτέρα 8 Απριλίου National Geographic WILD στις 19:00
«Τα πιο φονικά πλάσματα στον κόσμο» (Πρεμιέρα σειράς)
Το αφιέρωμα «Η πιο Φονική Εβδομάδα» επικεντρώνεται στα αρπακτικά και τα θηράματά τους, παρουσιάζοντας από κοντά τη μάχη των ζώων μεταξύ τους.

Τρίτη 9 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΑΜΟ» Πρεμιέρα
Η Λίντσεϊ κι ο Φρανκ γνωρίζονται σε ένα ταξίδι και η μεταξύ τους αντιπάθεια είναι προφανής. Μέχρι που αναγκάζονται να συνυπάρξουν και να μοιραστούν τον αρνητισμό και τη μόνιμη δυσαρέσκειά τους. (Κομεντί, Κιάνου Ριβς, Γουινόνα Ράιντερ)

Τετάρτη 10 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΣ»
Ενας πρώην ντετέκτιβ κι ένας πρώην ποδοσφαιριστής συνεργάζονται για να διερευνήσουν μια υπόθεση δολοφονίας, που εμπλέκει έναν διεφθαρμένο πολιτικό και τον ιδιοκτήτη μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. (Κωμωδία δράσης, Μπρους Γουίλις, Ντέιμον Γουέιανς) 

Τετάρτη 10 Απριλίου Travel Channel στις 22:00
«Μυστήρια των μουσείων 15» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Τον Απρίλιο, ο Ντον Γουάιλντμαν επιχειρεί για άλλη μία φορά να ανακαλύψει τα πιο παράξενα απομεινάρια του παρελθόντος που βρίσκονται στα μουσεία της Αμερικής.

Πέμπτη 11 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«NATIVE SON» Πρεμιέρα
Ενας νεαρός Αφροαμερικανός προσλαμβάνεται ως οδηγός από έναν πλούσιο επιχειρηματία και δοκιμάζεται σε έναν πρωτόγνωρο αλλά κι επικίνδυνο κόσμο, που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα... (Κοινωνική ταινία, Αστον Σάντερς, Μάργκαρετ Κουόλι)

Παρασκευή 12 Απριλίου Novasports1HD στις 21:00
«Eurocup 2ος τελικός Άλμπα-Βαλένθια» (Ζ)
Η Άλμπα υποδέχεται τη Βαλένθια στον δεύτερο τελικό του φετινού Eurocup. Οι Γερμανοί θέλουν το τρόπαιο απέναντι στους Ισπανούς οι οποίοι το έχουν ήδη κατακτήσει 3 φορές!.

Παρασκευή 12 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΕΣ»
Ενας μικροαπατεώνας βρίσκεται στο Χόλιγουντ για να περάσει οντισιόν για το ρόλο του αστυνομικού σε μια ταινία. Σύντομα, όμως, θα κληθεί να 'παίξει' τον ντετέκτιβ και στην πραγματική ζωή! (Κωμωδία δράσης, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Βαλ Κίλμερ)

Σάββατο 13 Απριλίου Novasports1HD στις 19:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ρόμα-Γιουβέντους» (Ζ)
Η Ρόμα φιλοξενεί τη Γιουβέντους για την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 13 Απριλίου Novasports1HD στις 21:30
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Λάτσιο» (Ζ)
Η Μίλαν φιλοξενεί τη Λάτσιο για την 32η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 13 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:10
«Ο ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» Πρεμιέρα
Η ακαταμάχητη γοητεία ενός πρίγκιπα, αποτέλεσμα της κατάρας μιας μάγισσας, απειλεί το βασίλειο. Για να λυθούν, όμως, τα μάγια θα πρέπει μέχρι τα 21α του γενέθλια να βρει την αληθινή αγάπη. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Κωνσταντίνος Καϊκής, Στεφανία Φιλιάδη) 


Κυριακή 14 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ» Πρεμιέρα
Με αφορμή το δράμα ενός μέλους του εκκλησιάσματός του, ο αιδεσιμότατος μιας μικρής εκκλησίας βυθίζεται όλο και περισσότερο στο προσωπικό του οδυνηρό παρελθόν αλλά και στο εξίσου ζοφερό μέλλον... (Ιθαν Χοκ, Αμάντα Σάιφρεντ)

Δευτέρα 15 Απριλίου Travel Channel στις 21:00 
«Χαμένοι θρύλοι με τη Μέγκαν Φοξ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Αυτόν τον μήνα, ακολουθήστε την ηθοποιό Μέγκαν Φοξ καθώς εξερευνά μυστηριώδεις αρχαίες πόλεις, με ακόρεστη περιέργεια για να μάθει τα πάντα για χαμένους κόσμους και άλυτα μυστήρια. 

Τρίτη 16 Απριλίου Novasports1HD στις 20:0
«Ευρωλίγκα Play Offs 1ος αγώνας» (Ζ)
Πρεμιέρα απόψε στα play offs της Ευρωλίγκα και οι ομάδες επιθυμούν να ξεκινήσουν με το.. δεξί ώστε να βρεθούν πιο κοντά στο Final Four της διοργάνωσης!