Nova Highlights: "03 - 15 Σεπτεμβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 03/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "03 - 15 Σεπτεμβρίου"…
...
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΙΤΕΡΛΟΥ» Πρεμιέρα
Η ιστορία της αιματηρής καταστολής της διαδήλωσης στο Σεντ Πίτερς Φιλντς του Μάντσεστερ το 1819, η οποία πήρε τραγική τροπή όταν οι βρετανικές Αρχές πήραν εντολή να διαλύσουν το ειρηνικό πλήθος. (Αληθινή ιστορία, Ρόρι Κινίαρ, Μαξίν Πικ)

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ο κόσμος της Serie A»
Οι φίλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου μπορούν να ζήσουν ξανά τις καλύτερες στιγμές της αγωνιστικής, αλλά και να απολαύσουν υλικό από τις παρακάμερες.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου National Geographic WILD στις 19:00
«Οκαβάνγκο: Ο ποταμός των ονείρων» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το Δέλτα του Οκαβάνγκο είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης - μια απρόσμενη όαση, ένας πλούσιος παράδεισος στη μέση μιας αφιλόξενης ερήμου - στο οποίο ζει μια απίστευτη ποικιλία άγριας ζωής. Το ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων, με δημιουργό και σκηνοθέτη τον Ντέρεκ Ζουμπέρ, παρουσιάζει την παρθένα φύση στα καλύτερά της.

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ » Πρεμιέρα
Οταν ο σύζυγός της τραυματίζεται στη διάρκεια μιας αποστολής της CIA και καταλήγει σε κωματώδη κατάσταση, μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει να μάθει την αλήθεια και ερευνά μόνη της τι πήγε στραβά. (Θρίλερ δράσης Αντι Γκαρσία, Νταϊάνα Αγκρον)

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:00
«Deuce - Μαγκαζίνο Τένις»
Νέα, συνεντεύξεις, παρασκήνια και στιγμιότυπα από διοργανώσεις ATP & Grand Slam.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΟΛΥΜΠΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΥΘΙΣΟΥ» Πρεμιέρα
Στο χείλος της ψυχολογικής κατάρρευσης και ψάχνοντας μία δημιουργική διέξοδο, μία ομάδα σαραντάρηδων αψηφά τις αποδοκιμασίες του κόσμου και αρχίζει να προπονείται στη συγχρονισμένη κολύμβηση... (Κωμωδία , Γκιγιόμ Κανέ, Ματιέ Αμαλρίκ)

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 20:10
«Activate: Κίνημα Global Citizen» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η νέα σειρά-ντοκιμαντέρ έξι επεισοδίων είναι αποτέλεσμα μίας πολυδιάστατης συνεργασίας μεταξύ National Geographic και Global Citizen. Η σειρά κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2019 και εστιάζει σε θέματα που σχετίζονται με την ακραία φτώχεια, την ανισότητα και τη βιωσιμότητα.


Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΣΙΣΤΕΡΣ» Πρεμιέρα
Στην Αγρια Δύση του 1851, ο Ιλαϊ κι ο Τσάρλι Σίστερς προσλαμβάνονται από έναν επιχειρηματία για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα, και ξεκινούν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει τους δεσμούς τους... (Γουέστερν, Χοακίν Φίνιξ, Τζον Σι Ράιλι)

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 16:00
«Στιγμιότυπα Blancpain GT Γερμανία»
Υψηλές ταχύτητες και κόντρες, που κόβουν την ανάσα, προσφέρουν θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 11:55
« ΤΖΕΡΙ ΛΙ ΛΙΟΥΪΣ: Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΡΟΚ» 
Η αληθινή, συναρπαστική ιστορία του θρυλικού ροκ σταρ της δεκαετίας του '50, Τζέρι Λιούις, που λατρεύτηκε για τη μουσική του αλλά κατηγορήθηκε για την αμφιλεγόμενη ερωτική του ζωή. (Αληθινή ιστορία, Ντένις Κουέιντ, Γουινόνα Ράιντερ)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«SHARE» Πρεμιέρα
Οταν ανακαλύπτει ένα ανατριχιαστικό βίντεο από μια νύχτα που αδυνατεί να επαναφέρει στη μνήμη της, η 16χρονη Μάντι πρέπει να μάθει τι συνέβη και πώς να διαχειριστεί τις οδυνηρές συνέπειες... (Θρίλερ , Ριάν Μπαρέτο, Τσάρλι Πλάμερ)

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου Insight TV στις 22:00
«Ποδόσφαιρο στη φυλακή» (Πρεμιέρα νέα σειράς)
Η νέα σειρά του Insight TV παρουσιάζει τον θρύλο του ποδοσφαίρου στον δρόμο, τον Έντουαρντ Βαν Χιλς, ο οποίος ταξιδεύει σε τέσσερις χώρες για να συναντήσει «συναδέλφους» του. Μαζί, επισκέπτονται τις τοπικές φυλακές εξετάζοντας τη δύναμη και την επιρροή του αθλήματος.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 21:00
«11/9: Ελέγχοντας τους ουρανούς» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Την 11η Σεπτεμβρίου 2001, οι ζωές 45.000 ανθρώπων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βρέθηκαν στα χέρια μιας μικρής ομάδας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίες στο μακρινό Γκάντερ, στη Νέα Γη του Καναδά. Αυτοί οι αφανείς ήρωες επιστράτευσαν τις ικανότητες, την εμπειρία και το πηγαίο ταλέντο τους για να κατορθώσουν το ανέφικτο: να προσγειώσουν μέσα σε τρεις ώρες τα 167 αεροσκάφη που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον αέρα, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό ατύχημα.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 19:00
«Στιγμιότυπα Blancpain Νέα Υόρκη»
Υψηλές ταχύτητες και κόντρες, που κόβουν την ανάσα, προσφέρουν θέαμα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Travel Channel στις 21:00
«Απίστευτα σπίτια στο νερό» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν η αγάπη για το νερό συνδυάζεται με τη φαντασία και την καινοτομία; Τα πιο εκπληκτικά σπίτια στον κόσμο! Στην ονειρική σειρά «Απίστευτα σπίτια στο νερό», η παρουσιάστρια Ρεμπέκα Μπάντιγκ εξερευνά εντυπωσιακές ιδιοκτησίες μπροστά στο νερό, από ένα ιδιωτικό υδάτινο πάρκο στο Οχάιο μέχρι ένα πλωτό σπίτι με όλες τις πολυτέλειες που διαθέτει και μια έπαυλη στη στεριά.


Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«LITTLE ITALY» Πρεμιέρα
Μια νεαρή σεφ αναγκάζεται να επιστρέψει για λίγο στη γενέτειρά της. Η διαμονή της, όμως, παίρνει απρόσμενη τροπή όταν συναντά έναν παιδικό φίλο, γιο του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του πατέρα της... (Ρομαντική κομεντί, Χέιντεν Κρίστενσεν, Εμα Ρόμπερτς)

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Αμιάν-Λιόν» (Ζ)
Η Αμιάν υποδέχεται στο γήπεδό της την ομάδα του Σιλβίνιο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και η αναμέτρηση αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Βόλος» (Ζ)
Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Χουάν Φεράντο, η οποία έχει μόνο νίκες μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπως και ο Ολυμπιακός.


Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ESCAPE ROOM» Πρεμιέρα
Εξι άγνωστοι παγιδεύονται υπό παράξενες συνθήκες σε ένα δωμάτιο και ανακαλύπτουν ότι για να βγουν ζωντανοί είναι αναγκασμένοι να λύσουν μια σειρά από μυστηριώδεις και θανάσιμους γρίφους... (Θρίλερ δράσης, Ντέμπρα Αν Γουόλ, Λόγκαν Μίλερ)

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Novasports3HD στις 21:45
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Αϊντχόφεν-Φίτεσε» (Ζ)
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Eredivisie ο Κώστας Μήτρογλου και οι συμπαίκτες του υποδέχονται στην έδρα τους την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Φίτεσε, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο.

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Ελληνικό πρωτάθλημα Άρης-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Άρης υποδέχεται στο «Κλ. Βικελίδης» την ομάδα του Γιώργου Δώνη στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.