Νέα Σεζόν και Highlights μέσα από την οθόνη του National Geographic...

National Geographic: To επιστημονικό θρίλερ THE HOT ZONE και τα νέα ντοκιμαντέρ που έρχονται το Σεπτέμβριο για να μας αφυπνίσουν!
Τα Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic και National Geographic Wild με τις σημαντικότερες μεταδόσεις προγραμματισμού ντοκιμαντέρ, μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών συνδρομητικών πλατφορμών NOVA, Wind Vision και με έξτρα αμφίδρομη πρόσβαση μέσω της VoD πλατφόρμας "National Geographic+" σε Vodafone TV και COSMOTE TV...
...
Νέα Σεζόν και Highlights μέσα από την οθόνη του National Geographic...
...
To επιστημονικό θρίλερ THE HOT ZONE και τα νέα ντοκιμαντέρ που έρχονται το Σεπτέμβριο για να μας αφυπνίσουν!
Το 1989, σε ένα επιστημονικό κέντρο στα περίχωρα της Ουάσιγκτον, ο ιός Έμπολα έκανε την πρώτη του εμφάνιση επί αμερικανικού εδάφους. Η ανακάλυψη και ο περιορισμός του πραγματοποιήθηκε χάρη σε μία ομάδα γενναίων επιστημόνων και στρατιωτών με επικεφαλής την Υπολοχαγό Nancy Jax (Julianna Margulies). Η νέα σειρά 6 επεισοδίων, βασίστηκε σε πραγματικά γεγονότα όπως περιγράφονται στο ομότιτλο διεθνές best seller του Richard Preston και αφηγείται την οδυνηρή ιστορία μίας παγκόσμιας κρίσης που ευτυχώς δε συνέβη ποτέ.

Θέματα που αφορούν την ακραία φτώχεια, τη βιωσιμότητα και την ανισότητα, με celebrity οικοδεσπότες σε ένα διαφορετικό ρόλο από εκείνο που τους έχουμε συνηθίσει.

Αποκλειστικά πλάνα και συνεντεύξεις αναλύουν την προσπάθεια των αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, που κινδύνευσαν για να σώσουν τον ιστορικό ναό.


Highlights Σεπτεμβρίου μέσα από την οθόνη του National Geographic Wild...
...
Παρακολουθείστε τις ιστορίες των αρπακτικών της Αφρικής, τους πιο σκληρούς μήνες της ζωής τους, όταν αναζητούν τροφή.

Οι γιατροί της κλινικής είναι έτοιμοι για άγριες καταστάσεις: από μετάγγιση αίματος σε ένα μωρό τάρανδο μέχρι ένα γουρουνάκι που παλεύει με τον τέτανο.
...