Nova Highlights: "17 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 16/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "17 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου"…
...
Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 19:55
«ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: THE EAST»
Μια νεαρή πράκτορας έρχεται αντιμέτωπη με βασανιστικά διλήμματα, όταν αναλαμβάνει, για λογαριασμό μιας ιδιωτικής μυστικής υπηρεσίας, να διεισδύσει σε μια ασύλληπτη οργάνωση αναρχικών. (Περιπέτεια – Θρίλερ, Μπριτ Μάρλινγκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ)

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου FOX στις 22:40
«American Horror Story: 1984» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Ο τίτλος του νέου, 9ου κύκλου, της σειράς «American Horror Story» είναι «1984» και είναι αρκετά παραπλανητικός, καθώς η σειρά δεν έχει σε τίποτα να κάνει με το κλασικό μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ. Αντ’ αυτού, ο Ράιαν Μέρφι και ο Μπραντ Φάλτσακ έχουν δημιουργήσει τη δική τους, τηλεοπτική εκδοχή ενός σλάσερ θρίλερ της δεκαετίας του ‘80.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ»Πρεμιέρα
Εκδιωγμένος από τους γονείς του, ένας ανεπρόκοπος σαραντάρης θέλει να γίνει πλούσιος κι εμφανίζεται στον πρότυπο ξενώνα για άστεγους που διευθύνει η αδελφή του, με ένα φιλόδοξο σχέδιο στα σκαριά. (Κομεντί , Ζαν Ντιζαρντέν, Γιολάντ Μορό)

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα Στρασβούργο-Ναντ» (Ζ)
Η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανοίγει στο Στρασβούργο με την ομώνυμη ομάδα να υποδέχεται τους παίκτες του Κριστιάν Γκουρκίφ.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα 4η αγωνιστική» (Ζ)
Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική, οι αγώνες της οποίας θα προσφέρουν έντονες συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου!

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«TIME FREAK»Πρεμιέρα
Οταν η κοπέλα του τον χωρίζει, ένας ερωτοχτυπημένος, ευφυής έφηβος κατασκευάζει μια μηχανή του χρόνου για να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να παραμείνει με το κορίτσι των ονείρων του. (Ρομαντική κομεντί, Εϊσα Μπάτερφιλντ, Σόφι Τέρνερ)

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό πρωτάθλημα Μίλαν-Ίντερ» (Ζ)
Το «Derby della Madonnina» είναι το ματς της 4ης αγωνιστικής που ξεχωρίζει και υπόσχεται όμορφες φάσεις και γκολ!

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου Novasports3HD στις 17:45
«Ολλανδικό πρωτάθλημα Αϊντχόφεν-Άγιαξ» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι του ολλανδικού πρωταθλήματος δεσπόζει στην 7η αγωνιστική όπου η Αίντχόφεν υποδέχεται τον Άγιαξ.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 20:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 03:00 (ξημερώματα Δευτέρας)
«71α Βραβεία EMMY» (Ζ)
Τα 71α βραβεία EMMY βραβεύουν τα καλύτερα τηλεοπτικά προγράμματα στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης των ΗΠΑ, από την 1η Ιουνίου 2018 μέχρι τις 31 Μαΐου 2019, όπως επιλέχθηκαν από την Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Η τελετή θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Microsoft Theater του Λος Άντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το FOX Life στις 3:00 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τηλεθεατές του FOX Life θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε επανάληψη την τελετή απονομής το βράδυ της Δευτέρας 23 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου Noνacinema1HD στις 20:20
«Ο ΑΣΠΡΟΔΟΝΤΗΣ»
Η ιστορία ενός μικρού λυκόσκυλου, που εγκαταλείπει την άγρια φύση και μαθαίνει να ζει αρμονικά με τους ανθρώπους, σε μια συναρπαστική περιπέτεια με φόντο τον παγωμένο Καναδά. (Παιδική ταινία κιν. Σχεδίων, Φωνές: Γιάννης Στεφόπουλος, Φώτης Πετρίδης)

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου Novacinema2HD στις 22:00
«Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ»
Σε ένα απόρρητο κυβερνητικό εργαστήριο της δεκαετίας του ‘60, μια μοναχική
καθαρίστρια αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με ένα αμφίβιο πλάσμα που βρίσκεται σε αιχμαλωσία. Η ταινία κέρδισε 4 Οσκαρ. (Περιπέτεια φαντασίας, Σάλι Χόκινς, Οκτάβια Σπένσερ)

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» Πρεμιέρα
Χανοντας μια προαγωγή λόγω έλλειψης πτυχίου, μία 40χρονη γυναίκα αρπάζει μια απρόσμενη ευκαιρία, για να αποδείξει ότι το σχολείο της ζωής είναι εξίσου σημαντικό με τις ακαδημαϊκές γνώσεις... (Ρομαντική κομεντί, Τζένιφερ Λόπεζ, Βανέσα Χάτζενς)

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου Novasports2HD στις 22:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Παρί ΣΖ-Ρεμς» (Ζ)
Η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Ρεμς για την 7η εμβόλιμη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:00
«BH90210» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Έχοντας χαράξει διαφορετικές πορείες από τότε που τελείωσε η σειρά, πριν 19 χρόνια, οι Σάνεν Ντόερτι, Τζέισον Πρίσλεϊ, Τζένι Γκαρθ, Άιαν Ζίρινγκ, Γκαμπριέλ Καρτέρις, Μπράιαν Όστιν Γκριν και Τόρι Σπέλιγκ συναντιούνται ξανά, αφού κάποιοι έριξαν την ιδέα ότι έχει φτάσει η στιγμή για τη συνέχεια του «Beverly Hills 90210».


Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ» Πρεμιέρα
Οταν γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας του κολλητού της από έναν αστυνομικό, η 16χρονη Σταρ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις πιέσεις που δέχεται, να ορθώσει το ανάστημά της και να πει την αλήθεια. (Αμάντλα Στένμπεργκ, Ρετζίνα Χολ)

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 22:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Τορίνο-Μίλαν» (Ζ)
Η Τορίνο υποδέχεται τη Μίλαν για την 5η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Η αγωνιστική αυτή είναι η πρώτη εμβόλιμη της σεζόν για τη Serie A.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου Discovery στις 21:00
«Δύτες χρυσού 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Στο Νόουμ, στην Αλάσκα, η θερινή περίοδος εξόρυξης χρυσού ξεκινά δυναμικά και μάλλον είναι η πιο προσοδοφόρα ως τώρα.


Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE HUMANITY BUREAU» Πρεμιέρα
Ετος 2030. Με την οικονομική ύφεση και την περιβαλλοντική κρίση να πλήττει τον κόσμο, ένας κυβερνητικός υπάλληλος επιλέγει τους μη παραγωγικούς πολίτες και τους μεταφέρει σε μια μυστηριώδη αποικία... (Ταινία δράσης, Νίκολας Κέιτζ, Σάρα Λιντ)

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική όπου κυριαρχεί το ντέρμπι των «Δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου Noνacinema2HD στις 00:05
«ΠΟΛΥΞΕΝΗ»
Μετά το θάνατο των θετών γονιών της, η νεαρή Πολυξένη, υιοθετημένη το 1957 από ένα ζευγάρι Κωνσταντινουπολιτών, μένει μόνη της, αντιμέτωπη με ένα σχέδιο υφαρπαγής της κληρονομιάς της. (Κοινωνική ταινία ,Κάτια Γκουλιώνη, Οζγκιούρ Εμρέ Γιλντιρίμ)


Τρίτη 1 Οκτωβρίου Noνacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ» Πρεμιέρα
Τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζωγράφου Βίνσεντ βαν Γκογκ στην Αρλ της Γαλλίας, όπου δημιούργησε μερικά από τα μεγαλύτερα έργα του. Ο Γουίλεμ Νταφό ήταν υποψήφιος για Οσκαρ και Χρυσή Σφαίρα. (Αληθινή ιστορία, Μαντς Μίκελσεν, Οσκαρ Αϊζακ)