Nova Highlights: "08 - 15 Οκτωβρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 01/09:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Nova Highlights:  "08 - 15 Οκτωβρίου"…
...


Τρίτη 8 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΝΕΙΡΑ ΣΕ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΕΣ ΓΟΒΕΣ» πρεμιέρα
Θέλοντας να διαμαρτυρηθεί για τα σημερινά πρότυπα ομορφιάς, η υπέρβαρη Γουίλ δηλώνει συμμετοχή στα τοπικά καλλιστεία κι επαναπροσδιορίζει την αξία της ομορφιάς και της φιλίας. (Κομεντί, Τζένιφερ Ανιστον, Ντανιέλ Μακντόναλντ)

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου Discovery στις 22:00
«Ο ΑΑΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ» (Νέο επεισόδιο)
Η ιδιοφυΐα της μηχανικής, ο «Μουσάτος Θαυματουργός» Άαρον Κάουφμαν, εγκατέλειψε το Gas Monkey Garage προκειμένου να επικεντρωθεί στο Arclight Fabrication, τη νέα του επιχείρηση στο Ντάλας του Τέξας, και στο πάθος του για τα φορτηγά.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 19:30
«Eurocup Προμηθέας Πάτρας-Μονακό» (Ζ)
Τη Μονακό του Σάσα Ομπράντοβιτς καλούνται να κερδίσουν οι Πατρινοί στον αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Eurocup.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου Noνacinema2HD στις 22:00
«ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ»
Εξαιρετική κινηματογραφική μεταφορά των απομνημονευμάτων του Αυστριακού ορειβάτη Χάινριχ Χάρερ, ενός από τους πρώτους Ευρωπαίους που συνάντησαν τον Δαλάι Λάμα. Η ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα. (Αληθινή ιστορία, Μπραντ Πιτ, Ντέιβιντ Θιούλις)

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«I LOVE YOU, NOW DIE » πρεμιέρα
Το 2017 ξεκινά η δίκη για την υπόθεση της Μισέλ Κάρτερ, μια υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο. Η νεαρή Μισέλ κατηγορείται ότι, μέσω χιλιάδων γραπτών μηνυμάτων, παρακίνησε τον 18χρονο Κόνραντ Ρόι να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ» (Ζ)
Ελληνική ομάδα υποδέχεται στο γήπεδό της η Βιλερμπάν και στη 2η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στους Γάλλους καθώς η φετινή Ευρωλίγκα είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:30
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Βαλένθια» (Ζ)
Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του αντιμετωπίζουν στο ΣΕΦ την ισπανική ομάδα, η οποία επέστρεψε στην Ευρωλίγκα μετά την κατάκτηση του Eurocup.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!» πρεμιέρα
Οταν ανακαλύπτει ότι ο εκλιπών σύζυγός της ήταν ένας ακόμα διεφθαρμένος αστυνομικός, η Ιβόν αποφασίζει να αποκαταστήσει μια σοβαρή αδικία και να βοηθήσει έναν άνδρα που πέρασε άδικα 8 χρόνια στη φυλακή. (Κωμωδία, Οντρέ Τοτού, Αντέλ Ενέλ)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ» πρεμιέρα
Η Λίσμπετ Σαλάντερ προσλαμβάνεται για να κλέψει ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να καταστρέψει τον κόσμο αλλά, πριν ολοκληρώσει την αποστολή της, το παρελθόν της επιστρέφει για να τη στοιχειώσει... (Αστυνομική ταινία δράσης, Κλερ Φόι, Σβέριρ Γκούντνασον)

Κυριακή 13 Οκτωβρίου Novasports1HD στις 21:00
«Socca World Cup 2019 Ελλάδα-Μεξικό» (Ζ)
Η Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα το Ρέθυμνο φιλοξενεί το μουντιάλ ποδοσφαίρου 6x6 του 2019. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής μας είναι απέναντι στο Μεξικό και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΟΛΙΜΠΡΙ» πρεμιέρα
Δύο χρηματιστές από τη Νέα Υόρκη βρίσκουν τρόπο να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους. Οταν, όμως, ξεκινούν την υλοποίηση του σχεδίου τους, απέναντί τους βρίσκουν το αδίστακτο πρώην αφεντικό τους. (Θρίλερ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Σάλμα Χάγεκ)