«Wayward Pines» – Νέα εξαιρετική σειρά μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1....

H νέα εξαιρετική σειρά θρίλερ, μυστηρίου και επιστημονικής φαντασίας «Wayward Pines» (παραγωγής ΗΠΑ 2015-2016), θα κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 (και ώρα 23:15) και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση... Η σειρά, βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία βιβλίων «Wayward Pines» του Μπλέικ Κράουτς και θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στην ΕΡΤ1, στις 23:15.

Υπόθεση: Ο Ματ Ντίλον υποδύεται έναν μυστικό πράκτορα που έχει αναλάβει την αποστολή να εντοπίσει δύο ομοσπονδιακούς πράκτορες που αγνοούνται σε μια μυστηριώδη πόλη. Όσο προχωρά η έρευνά του, τα ερωτήματα που προκύπτουν πληθαίνουν. Σε κάθε του ερώτημα, η απάντηση είναι πάντα η ίδια ερώτηση: Τι συμβαίνει στην πόλη; 

Σκηνοθεσία: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Σάρλοτ Σίλινγκ, Ζαλ Μπατμάνγκλι, Τζέιμς Φόλεϊ, Στιβ Σιλ, Τιμ Χάντερ, Τζεφ Τ. Τόμας, Νίμροντ Άνταλ.
Σενάριο: Τσαντ Χοτζ.
Παραγωγή: Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, Ρον Φρενς, Τσαντ Χοτζ.
Πρωταγωνιστούν: Ματ Ντίλον (μυστικός πράκτορας Ίθαν Μπερκ), Κάρλα Γκουτζίνο (Κέιτ Χιούσον, μία από τους μυστικούς πράκτορες που λείπουν και πρώην ερωμένη του Ίθαν), Τόμπι Τζόουνς (δρ Τζένκινς, ψυχίατρος στο νοσοκομείο του Wayward Pines), Σάνιν Σόσαμον (Τερέζα Μπερκ, σύζυγος του Ίθαν), Ριντ Ντάιμον (Χάρολντ Μπάλινγκερ, κατασκευαστής παιχνιδιών), Tιμ Γκρίφιν (Άνταμ Χάσλερ, προϊστάμενος του Ίθαν), Tσάρλι Τέιχαν (Μπεν Μπερκ, γιος του Ίθαν και της Τερέζα), Τζούλιετ Λιούις (Μπέβερλι, μπαργούμαν που γίνεται φίλη με τον Ίθαν), Μελίσα Λίο (Παμ, νοσοκόμα στο νοσοκομείο Wayward Pines), Τέρενς Χάουαρντ (σερίφης Άρνολντ Ποπ).