"Disney+" - Η πρεμιέρα της streaming υπηρεσίας είναι πλέον γεγονός στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης...

Νέα Ενημέρωση 24/03: Οι πελάτες της Telekom θα λαμβάνουν το "Disney +" για έξι μήνες χωρίς επιπλέον χρέωση...
Η πρεμιέρα της streaming υπηρεσίας "Disney+" είναι πλέον γεγονός από τις 24 Μαρτίου 2020, διαθέσιμη μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών σε κινητές συσκευές, LapTop/PC, Android Box, Smart TVs και τις τοπικές πλατφόρμες διάθεσης, στις περισσότερες μεγάλες αγορές της Ευρώπης, με εξαίρεση τη Γαλλική αγορά που αναβλήθηκε για τις 07 Απριλίου! Ανάμεσα τους "Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Ιταλία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία" και η Γερμανική αγορά, στην οποία η Deutsche Telekom είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Disney + (στο τομέα τοπικής διάθεσης πλατφορμών). Το Καλοκαίρι του 2020 θα ακολουθήσουν το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές Χώρες και η Πορτογαλία, καθώς έπεται και συνέχεια που φυσιολογικά θα περιλαμβάνει και τη χώρα μας...
Nicolas A.

Disney και Deutsche Telekom ανακοινώνουν την αποκλειστική συμφωνία εμπορικής λειτουργίας της Disney+ στη Γερμανία...
Στη Γερμανική αγορά, η Deutsche Telekom είναι πλέον ο αποκλειστικός συνεργάτης της Disney + (στο τομέα τοπικής διάθεσης πλατφορμών), καθώς οι πελάτες της Telekom θα λαμβάνουν το "Disney +" για έξι μήνες χωρίς επιπλέον χρέωση...  Έτσι αρχίζει μια εντυπωσιακή προσφορά για όλους τους πελάτες “MagentaMobil, MagentaZuhause και MagentaTV”..

Τις πρώτες δώδεκα εβδομάδες μετά την έναρξη, η Disney κατάφερε να κερδίσει πάνω από 28,5 εκατομμύρια πελάτες. Η υπηρεσία συνεχούς ροής προσφέρει αποκλειστικά στο "Disney +", πρωτότυπες, διαχρονικές, κλασικές και τις πιο πρόσφατες επιτυχίες από τα studios των “Disney, Marvel, Pixar, Star Wars και National Geographic” και πολλά άλλα. Οι καλύτερες ιστορίες στον κόσμο, τώρα όλα σε ένα μέρος.
"Με την ανακοίνωση της Disney να εισέλθει στις υπηρεσίες streaming ροής, ήταν ξεκάθαρο για εμάς ότι έπρεπε να προσφέρουμε αυτή την ελκυστική προσφορά στους πελάτες μας", δήλωσε ο Dirk Wössner, Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής επιχείρησης της Deutsche Telekom. "Ποιος δεν θυμάται τους κλασικούς όπως το "The Jungle Book", το "Snow White" ή τα πιο πρόσφατα blockbusters όπως "Avengers: Endgame" και "Star Wars". Η Disney λέει μόνο ιστορίες για όλους."
Jan Koeppen, Πρόεδρος της εταιρείας The Walt Disney EMEA, τόνισε ότι "Με τη Disney + μπαίνουμε σε μια νέα εποχή καινοτομίας και δημιουργικότητας για τη Disney και δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία για τους οπαδούς. Με την Deutsche Telekom ως συνεργάτη πωλήσεων της Disney + στη Γερμανία, μπορούμε τώρα να προσφέρουμε σε εκατομμύρια πελάτες της Telekom τους διαφορετικούς τρόπους πρόσβασης να απολαμβάνουν τις ταινίες και τις σειρές μας".
Όλοι οι πελάτες των “MagentaMobil, MagentaZuhause και MagentaTV”, θα λαμβάνουν το Disney + για 6 μήνες χωρίς επιπλέον χρέωση. Στη συνέχεια, οι πελάτες της σύμβασης Telekom μπορούν να εξασφαλίσουν ένα ελκυστικό πλεονέκτημα τιμής. Η προσφορά μπορεί να ακυρωθεί κάθε μήνα. Μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση της εφαρμογής Disney + στους δέκτες της Deutsche Telekom, οι πελάτες της Telekom μπορούν να απολαύσουν την εφαρμογή Disney + στο tablet, το smartphone και στην έξυπνη τηλεόρασή τους χρησιμοποιώντας το MagentaTV-Stick.

Η πρεμιέρα της streaming υπηρεσίας "Disney+" είναι πλέον γεγονός στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης...
Νέα Ενημέρωση 24/03: Το "Disney +" από τις 24/03 είναι πλέον διαθέσιμο μέσω των  αντίστοιχων εφαρμογών σε κινητές συσκευές, LapTop/PC, Android Box, Smart TVs και τις τοπικές πλατφόρμες διάθεσης, αρχικώς στις μεγάλες αγορές της Ευρώπης, ανάμεσα τους  "Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία", ενώ στη Γαλλική αγορά αναβλήθηκε η έναρξη για τις 07 Απριλίου 2020... Το Καλοκαίρι του 2020 θα ακολουθήσουν το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές Χώρες και η Πορτογαλία, καθώς έπεται και συνέχεια που φυσιολογικά θα περιλαμβάνει και τη χώρα μας...