COSMOTE CINEMA Highlights "25 Μαρτίου - 04 Απριλίου"…

Τελευταία Ενημέρωση 25/03:
Δυνατά Highlights τρέχουν στο χαρτοφυλάκιο κινηματογραφικών καναλιών "COSMOTE Cinema 1HD / COSMOTE Cinema 2HD / COSMOTE Series HD, Village Cinema HD και Cinema On Demand", το χρονικό διάστημα "25 Μαρτίου - 04 Απριλίου"... Μετά τη α`Προβολή στα γραμμικά κινηματογραφικά κανάλια της πλατφόρμας, τo περιεχόμενο ταινιών κ σειρών είναι διαθέσιμο και στη δωρεάν On Demand πλατφόρμα "COSMOTE TV PLUS" μέσω της Hybrid TV και της νέας COSMOTE TV OTT πλατφόρμας μέσω IP πρόσβασης σε οποιαδήποτε δίκτυο…
Nicolas A.
...
COSMOTE CINEMA Highlights  "25 Μαρτίου - 04 Απριλίου"…
...


Νίνα
Είδος: Βιογραφία Έτος: 2016 Σκηνοθεσία: Σίνθια Μορτ Ηθοποιοί: Ζόι Σαλντάνα, Ντέιβιντ Ογιελόβο, Κέβιν Μάμπο
Η ιστορία της θρυλικής Αμερικανίδας τραγουδίστριας και ακτιβίστριας για τα πολιτικά δικαιώματα Νίνα Σιμόν, μέσα από σημαντικές στιγμές της ζωής της, της μουσικής της αλλά και της σχέσης της με τον μάνατζέρ της Κλίφτον Χέντερσον.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 25/03 22:00

Το Σουτιέν
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Βάιτ Χέλμερ Ηθοποιοί: Πρεντάγκ 'Μίκι' Μανόλοβιτς, Παθ Βέγκα, Ντενί Λαβάν
Λίγο πριν συνταξιοδοτηθεί, ένας μοναχικός μηχανοδηγός βρίσκει σκαλωμένο στο τρένο ένα γαλάζιο σουτιέν. Αναστατωμένος από το περιστατικό και με το εσώρουχο ανά χείρας, ξεκινά ένα περιπετειώδες ταξίδι ανεύρεσης της ιδιοκτήτριάς του.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 26/03 21:00 α’ προβολή


Conor McGregor: Notorious
Είδος: Ντοκιμαντέρ Έτος: 2017 Σκηνοθεσία: Γκάβιν Φιτζέραλντ Ηθοποιοί: Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, Ζοζέ Άλντο, Κίφερ Κρόσμπι
Ένα ντοκιμαντέρ για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, το μεγάλο αστέρι των μεικτών πολεμικών τεχνών. Η πορεία του από την εποχή που ζούσε με κρατικά επιδόματα στο σπίτι των γονιών του μέχρι τη διεκδίκηση πρωταθλημάτων και υπέρογκων αμοιβών.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 27/03 22:00 α’ προβολή


Ο βασιλιάς των λιονταριών (Μεταγλ.)
Είδος: Οικογενειακή Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό Ηθοποιοί:
Μετά τον θάνατο του βασιλιά πατέρα του, ένα λιονταράκι ζει εξόριστο. Σύντομα όμως, θα επιστρέψει για να διεκδικήσει όσα δικαιωματικά τού ανήκουν, σε ένα υποψήφιο για Όσκαρ ριμέικ της ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 28/03 21:00 α’ προβολή


Yesterday
Είδος: Κωμωδία Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ Ηθοποιοί: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Σοφία ντι Μαρτίνο
Έπειτα από ένα περίεργο γενικό μπλακ άουτ, ένας άσημος νεαρός τραγουδοποιός ανακαλύπτει ότι μόνο αυτός γνωρίζει την ύπαρξη και τα τραγούδια των Beatles. Μήπως να εκμεταλλευτεί το καλλιτεχνικό κενό για να εκτοξεύσει τη φήμη του;
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 29/03 21:00 α’ προβολή

TAXI 5
Είδος: Δράσης Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Φρανκ Γκασταμπίντ Ηθοποιοί: Φρανκ Γκασταμπίντ, Μαλίκ Μπενταλά, Μπερνάρ Φαρσί
Ένας Παριζιάνος αστυνομικός μετατίθεται παρά τη θέλησή του στο τμήμα της Μασσαλίας. Εκεί, ο δήμαρχος της πόλης τού αναθέτει να εξαρθρώσει μια συμμορία Ιταλών, που ληστεύει κοσμηματοπωλεία και καταφέρνει να διαφεύγει με Ferrari.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 30/03 21:00

V.C. Andrews' Web of Dreams
Είδος: Μυστηρίου Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Μάικ Ρολ Ηθοποιοί: Τζένιφερ Λαπόρτ, Μαξ Λόιντ-Τζόουνς, Σίντι Μπάσμπι
To μυστήριο της οικογένειας της Χέβεν αποκαλύπτεται... Η μητέρα της, η Λι, πασχίζει να δραπετεύσει από την έπαυλη των γονιών της και τα μυστικά που κρύβει. Με τη μικρή Χέβεν στην κοιλιά της, η νεαρή κοπέλα ελπίζει σε μια νέα ζωή.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 31/03 22:00 α’ προβολή

Jacqueline Sauvage: It Was Him or Me
Είδος: Κοινωνική Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Ιβ Ρενιέ Ηθοποιοί: Μιριέλ Ρομπάν, Ολιβιέ Μαρσάλ, Αλίξ Πουαζόν
Έπειτα από 47 χρόνια κακοποίησης, η Ζακλίν Σοβάζ σκοτώνει τον βίαιο σύζυγό της με τρεις σφαίρες. Αργότερα, μαθαίνει ότι ο γιος τους έχει αυτοκτονήσει. Και έτσι ξεκινά μια από τις πλέον πολύκροτες δίκες στην ιστορία της Γαλλίας...
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 01/04 22:00 α’ προβολή

Το σενάριο που άναψε φωτιές
Είδος: Δραματική κομεντί Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Σαμέχ Ζοαμπί Ηθοποιοί: Καΐς Νασίφ, Λούμπνα Αζαμπάλ, Γιανίβ Μπιτόν
Ο Παλαιστίνιος Σαλάμ προβιβάζεται από βοηθός παραγωγής σε σεναριογράφο μιας δημοφιλούς σαπουνόπερας. Η γνωριμία του με έναν Ισραηλινό αξιωματικό γεμάτο ιδέες για το σίριαλ θα τον βοηθήσει να εκτοξεύσει την τηλεθέαση στα ύψη.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 02/04 21:00 α’ προβολή


Θα έρθω κοντά σου σιγά-σιγά
Είδος: Ρομαντική κομεντί Έτος: 2018 Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντιμπόσκ Ηθοποιοί: Φρανκ Ντιμπόσκ, Αλεξαντρά Λαμί, Ελσά Ζιλμπερστάιν
Στην προσπάθειά του να αποπλανήσει μια όμορφη γυναίκα, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, γυναικάς και μανιώδης ψεύτης παριστάνει ότι είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Δεν φαντάζεται, όμως, τα γεγονότα που θα επακολουθήσουν.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 2HD 03/04 22:00 α’ προβολή


Η Ντόρα και η πόλη του χρυσού
Είδος: Οικογενειακή Έτος: 2019 Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μπόμπιν Ηθοποιοί: Ισαμπέλα Μερσέντ, Εουχένιο Ντερμπές, Μάικλ Πένια
Όταν τα ίχνη των γονιών της εξαφανίζονται κατά τη διάρκεια μιας εξερεύνησης, η Ντόρα αναλαμβάνει επικεφαλής μιας ετερόκλητης ομάδας, με αποστολή τη διάσωσή τους και την εξιχνίαση του μυστηρίου πίσω από τη χαμένη πόλη του χρυσού.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ COSMOTE CINEMA 1HD 04/04 21:00 α’ προβολή