«Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» και Nova Highlights: "15 - 29 Μαρτίου"…

Τελευταία ενημέρωση 11/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
To «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η συναρπαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας , «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD
Το «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» αποτελεί το sequel της ταινίας του 2016 «X-Men: Αποκαλιψ», ενώ είναι η έβδομη κατά σειρά ταινία των μεταλλαγμένων σούπερ – ηρώων. Κεντρικός χαρακτήρας στην ταινία είναι η Τζιν Γκρέι, που αποτελεί και τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο της δημοφιλούς ηθοποιού Σόφι Τέρνερ (η Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones»). Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζένιφερ Λόρενς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σάιμον ΚίνμπεργκΣτη διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα, η Τζιν Γκρέι απορροφά μια κοσμική οντότητα που της προσδίδει αδιανόητες δυνάμεις. Αδυνατώντας να τις ελέγξει, έρχεται σε σύγκρουση με τους X-Men. Η ιστορία της διαφθοράς και μεταμόρφωσης της Τζιν Γκρέι, της πιο δυνατής μεταλλαγμένης που υπήρξε ποτέ, σε Μαύρο Φοίνικα, είναι ίσως η καλύτερη ιστορία που έχει γραφτεί ποτέ για κάποιο κόμικ. 
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται. 

Nova Highlights: "15 - 29 Μαρτίου"…
...

Κυριακή 15 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΚΟΤΖΙΛΑ ΙΙ: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ» πρεμιέρα
«Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων» Η επική «τιτανομαχία» έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η θεαματική περιπέτεια φαντασίας, «Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων», η οποία συγκεντρώνει μερικά από τα μεγαλύτερα τέρατα που πέρασαν ποτέ από τη μεγάλη οθόνη, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Μαρτίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD.
Οι Τιτάνες, πελώρια τέρατα που θεωρούνται μυθικά συγκρούονται σε μια επική μάχη που απειλεί την ανθρωπότητα. Μια ομάδα επιστημόνων κι ο εξαφανισμένος Γκοτζίλα είναι η μόνη ελπίδα επιβίωσης. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από μία σειρά εξαιρετικών ηθοποιών, όπως: Κάιλ Τσάντλερ, Βέρα Φαρμίγκα, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και Κεν Γουατανάμπε, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάικλ Ντόερτι. Η ταινία έλαβε πολύ θετικές κριτικές για τα οπτικά εφέ, τις σκηνές δράσης, την κινηματογράφηση και τη μουσική, ενώ ξεπέρασε σε εισπράξεις εισιτηρίων τα 386 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Το «Γκοντζίλα ΙΙ: Ο βασιλιάς των τεράτων» θα είναι διαθέσιμο και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται.


Δευτέρα 16 Μαρτίου Viasat History στις 23:00
«Δέκα κορυφαίοι πόλεμοι» (Πρεμιέρα νέας σειράς) 
Αυτή είναι η ιστορία του πολέμου στη σύγχρονη εποχή, από το θρυλικό Spitfire μέχρι τα βομβαρδιστικά stealth που χρησιμοποιήθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης σύρραξης στο Ιράκ. Κάθε επεισόδιο της σειράς παρουσιάζει δέκα ιστορίες από τις ένοπλες συγκρούσεις του 20ου και του 21ου αιώνα οι οποίες ταξινομήθηκαν με βάση τον αντίκτυπο που είχαν. 

Τρίτη 17 Μαρτίου Novasports2HD στις 19:00
«Eurocup Προημιτελικός 1ος αγώνας» (Ζ)
Ξεκινάει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες! 


Τρίτη 17 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«LATE NIGHT» πρεμιέρα
Με την τηλεθέαση να πέφτει συνεχώς και με το μέλλον της στο κανάλι να απειλείται, η παρουσιάστρια μιας βραδινής τηλεοπτικής εκπομπής παίρνει δραστικά μέτρα για να μη χάσει τη θέση της. (Κομεντί , Εμα Τόμσον, Μίντι Κέιλινγκ)

Τρίτη 17 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:00
«Eurocup Προμηθέας Πάτρας-Τόφας Μπούρσα» (Ζ)
Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θέλει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην Τόφας Μπούρσα στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης! Η πρόκριση στους ημιτελικούς κρίνεται στις δύο νίκες. 

Τρίτη 17 Μαρτίου FOX Life στις 21:00
«This is us 4» (Νέο επεισόδιο)
Στο Α’ μέρος του 4ου κύκλου της σειράς «This Is Us», η οικογένεια βρισκόταν σε καλή φάση. Η Μέρα των Ευχαριστιών ήταν αγχωτική, αλλά στο τέλος όλα έδειξαν να βαίνουν καλώς. Καθώς αναμένουμε την πρεμιέρα του Β’ μέρους, το νέο τρέιλερ υπενθυμίζει στους τηλεθεατές ότι, παρά τη χαρούμενη ατμόσφαιρα, σκοτεινά σύννεφα κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα. Μάθετε ακόμα περισσότερα για τους πρωταγωνιστές, με την επιστροφή του Β’ μέρους του 4ου κύκλου της σειράς, τον Μάρτιο στο FOX Life! 

Τετάρτη 18 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:3
«Ιταλικό πρωτάθλημα Αταλάντα-Σασουόλο» (Ζ)
Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Σασουόλο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαρτίου εκτός κι αν προκύψει εκ νέου αλλαγή λόγω λήψης μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. 

Πέμπτη 19 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός-ΟΠΑΠ» (Ζ)
Οι «πράσινοι» θέλουν οπωσδήποτε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για να μην κινδυνεύσουν να βρεθούν εκτός οκτάδας. 


Πέμπτη 19 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«CROSS: RISE OF THE VILLAINS» πρεμιέρα 
Με σύμμαχο έναν αρχαίο σταυρό με ασυνήθιστες δυνάμεις, ο Κάλαν και η ομάδα του επιστρέφουν για να προστατεύσουν το Λος Αντζελες από τη μεγαλύτερη απειλή που έχει αντιμετωπίσει ποτέ... (Ταινία δράσης, Μπράιαν Οστιν Γκριν, Λόρι Χίρινγκ) 

Παρασκευή 20 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:30 
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης» (Ζ) 
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο ΣΕΦ τη «Βασίλισσα» στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής. Ενδεχόμενη νίκη των «ερυθρόλευκων» θα είναι ένα σημαντικό βήμα για είσοδο στην οκτάδα. 

Παρασκευή 20 Μαρτίου FOX στις 21:50 
«Amazing race 30» (Νέο επεισόδιο) 
Το «The Amazing Race» είναι ένα βραβευμένο με EMMY reality με παρουσιαστή τον υποψήφιο για Emmy Φιλ Κόγκαν. Επιστρέφει στο FOX με τον 30ο κύκλο, όπου 11 ομάδες ξεκινούν έναν αγώνα σε όλο τον κόσμο. Σε κάθε προορισμό, κάθε ομάδα πρέπει να πάρει μέρος σε μια σειρά από δοκιμασίες, κάποιες νοητικές και κάποιες σωματικές, και μόνο όταν ολοκληρώσει την αποστολή της, μπορεί να μάθει την επόμενη τοποθεσία. Οι ομάδες που θα μένουν πιο πίσω θα αποκλείονται σταδιακά κατά τη διάρκεια του αγώνα και η πρώτη ομάδα που θα φτάσει στον τελικό προορισμό θα κερδίσει τον αγώνα και το έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων. 


Παρασκευή 20 Μαρτίου Novacinema3HD στις 23:00 
«LITTLE MONSTERS » πρεμιέρα 
Θέλοντας να πλησιάσει τη γοητευτική δασκάλα του ανιψιού του, ο Ντέιβ προσφέρεται να συνοδεύσει τα παιδιά σε μια εκδρομή, στη διάρκεια της οποίας ξεσπά η αποκάλυψη των ζόμπι... (Ταινία τρόμου, Λουπίτα Νιόνγκο, Αλεξάντερ Ινγκλαντ) 


Σάββατο 21 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00 
«SPEED KILLS» Πρεμιέρα 
Θέλοντας να ξεφύγει από τα προβλήματά του στο Νιου Τζέρσι, ο Μπεν Αρονοφ μετακομίζει στο Μαϊάμι, όπου παθιάζεται με τα ταχύπλοα και ζει διπλή ζωή μέσα στον κίνδυνο και την παρανομία. (Αστυνομική ταινία δράσης, Τζον Τραβόλτα, Κάθριν Γουίνικ) 


Κυριακή 22 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00 
«ΤΕΝΤ ΜΠΑΝΤΙ ΕΝΑΣ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ» πρεμιέρα 
Η Λιζ, ανύπαντρη μητέρα με ένα ανήλικο κορίτσι, βλέπει τη ζωή της να καταρρέει όταν μαθαίνει ότι ο φίλος της, ο γοητευτικός Τεντ Μπάντι, κατηγορείται για μια σειρά φρικιαστικών εγκλημάτων... (Αληθινή ιστορία, Λίλι Κόλινς, Ζακ Εφρον)

Κυριακή 22 Μαρτίου Novasports1HD στις 19:30 
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-Άρης» (Ζ) 
Το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς και τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των Play Off παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να έχουν βαθμολογικό κίνητρο για τη νίκη! 


Τρίτη 24 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00 
«TOLKIEN» πρεμιέρα 
Η ζωή του συγγραφέα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, από τα νεανικά χρόνια, τη δημιουργία μιας παρέας φίλων ζωής και τη γνωριμία με τη μετέπειτα σύζυγό του, μέχρι τον Α’ ΠΠ και τη γένεση των διάσημων ιστοριών του. (Αληθινή ιστορία, Νίκολας Χολτ, Λίλι Κόλινς)