«Ράμπο: Το τελευταίο αίμα» και Nova Highlights: "29 Μαρτίου - 07 Απριλίου"…

Nova Highlights: "29 Μαρτίου - 07 Απριλίου"…
Τελευταία ενημέρωση 23/03:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.» με Nova και δυνατή πρεμιέρα: «Ράμπο: Το τελευταίο αίμα»
Τώρα που «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.» με Νοva και το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες. Την Κυριακή 5 Απριλίου, στις 22:00, κάνει πρεμιέρα η συναρπαστική ταινία δράσης «Ράμπτο: Το τελευταίο αίμα», με τον μοναδικό Σιλβέστερ Σταλόνε, σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά από το Novacinema1HD!

Ο Τζον Ράμπο έχει αποτραβηχτεί πλέον στο ράντσο του, όπου ζει ήσυχα με τη θετή του οικογένεια. Όταν όμως η έφηβη κόρη του αποφασίσει να ταξιδέψει στο Μεξικό για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα, οι απρόοπτες εξελίξεις αναγκάζουν τον σκληροτράχηλο βετεράνο να επιστρέψει στο παρελθόν με τον πιο βίαιο τρόπο.

Το «Ράμπο: Το τελευταίο αίμα» είναι η πέμπτη κατά σειρά και τελευταία ταινία με τον εικονικό Αμερικανό ήρωα. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Εϊντριαν Γκρούνμπεργκ, ενώ τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι ηθοποιοί Παθ Βέγκα, Σέρτζιο Πέρις – Μεντσέτα και Αντριάνα Μπαζάρα.


Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Nova Highlights: "29 Μαρτίου - 07 Απριλίου"…
...
To «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η συναρπαστική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας , «Χ-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD
Το «X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας» αποτελεί το sequel της ταινίας του 2016 «X-Men: Αποκαλιψ», ενώ είναι η έβδομη κατά σειρά ταινία των μεταλλαγμένων σούπερ – ηρώων. Κεντρικός χαρακτήρας στην ταινία είναι η Τζιν Γκρέι, που αποτελεί και τον πρώτο μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο της δημοφιλούς ηθοποιού Σόφι Τέρνερ (η Σάνσα Σταρκ του «Game of Thrones»). Την πρωταγωνίστρια πλαισιώνει ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών το οποίο αποτελείται από τους Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Μάικλ Φασμπέντερ και Τζένιφερ Λόρενς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σάιμον ΚίνμπεργκΣτη διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα, η Τζιν Γκρέι απορροφά μια κοσμική οντότητα που της προσδίδει αδιανόητες δυνάμεις. Αδυνατώντας να τις ελέγξει, έρχεται σε σύγκρουση με τους X-Men. Η ιστορία της διαφθοράς και μεταμόρφωσης της Τζιν Γκρέι, της πιο δυνατής μεταλλαγμένης που υπήρξε ποτέ, σε Μαύρο Φοίνικα, είναι ίσως η καλύτερη ιστορία που έχει γραφτεί ποτέ για κάποιο κόμικ. 
Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε το επιθυμούν και όπου και αν βρίσκονται. 

Δευτέρα 30 Μαρτίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Τα ανεξήγητα αρχεία της NASA» (Νέο επεισόδιο)
Όταν εξερευνούμε το διάστημα και το άγνωστο, το ασυνήθιστο μπορεί να γίνει απρόσμενα απλό. Σε αυτή τη συναρπαστική σειρά, αποκαλύπτουμε τις δέκα κορυφαίες και ανεξήγητες συναντήσεις της NASA μέσα από γνήσιες λήψεις, συναρπαστικές συνεντεύξεις και αφηγήσεις από αστροναύτες της NASA και επιστήμονες που υπήρξαν μάρτυρες του αδύνατου, του μυστηριώδους, του αλλόκοτου.

Τρίτη 31 Μαρτίου National Geographic στις 21:50
«Cosmos: Possible Worlds» (Νέο επεισόδιο)
Με δημιουργούς, παραγωγούς και σκηνοθέτες τους Αν Ντρίαν και Σεθ ΜακΦάρλαν, ο νέος κύκλος «Cosmos: Possible Worlds» έχει και πάλι παρουσιαστή το γνωστό είδωλο της ποπ κουλτούρας, αστροφυσικό και παρουσιαστή της υποψήφιας για Emmy εκπομπής «Star Talk» Νιλ ντεΓκρας Τάισον.


Τρίτη 31 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«AMERICAN WOMAN» Πρεμιέρα
Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της έφηβης κόρης της, μια γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με μια σκληρή πραγματικότητα και αναγκάζεται να αλλάξει τη ζωή της για να μεγαλώσει μόνη της τον μικρό εγγονό της... (Κοινωνική ταινία, Σιένα Μίλερ, Σκάι Φερέιρα)

Τετάρτη 1 Απριλίου Discovery Showcase HD στις 21:50 
«Βρώμικα επαγγέλματα» (Νέο επεισόδιο)
Ο οικοδεσπότης Μάικ Ρόου ταξιδεύει στις ΗΠΑ και συναντά τους αφανείς ήρωες της εργασίας, τους ανθρώπους που φέρνουν σε πέρας τις πιο ασυνήθιστες αλλά απαραίτητες εργασίες.


Πέμπτη 2 Απριλίου Novacinema2HD στις 17:05
«YOGI BEAR»
Ο Γιόγκι, το αγαπημένο αρκουδάκι που κλέβει καρδιές αλλά και... λιχουδιές από περαστικούς, έρχεται αντιμέτωπο με τη μεγαλύτερη πρόκληση: να σώσει το αγαπημένο του πάρκο! (Οικογενειακή ταινία κιν. σχεδίων, Φωνές: Γιώργος Πετρόχειλος, Χρυσούλα Παπαδοπούλου)

Πέμπτη 2 Απριλίου FOX Life στις 21:00
«Stumptown» (Πρεμιέρα Β’ Μέρους)
Το «Stumptown» επιστρέφει στο FOX Life τον Απρίλιο με νέα επεισόδια.


Πέμπτη 2 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Α CASA TUTTI BENE» Πρεμιέρα
Με αφορμή την 50η επέτειο των γονιών τους, τα μέλη μιας οικογένειας συγκεντρώνονται σε ένα νησί της Ιταλίας. Μία καταιγίδα, όμως, θα τους αποκλείσει και θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου... (Ρομαντική κομεντί, Στέφανο Ακόρσι, Καρολίνα Κρεσεντίνι)

Παρασκευή 3 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«VERONICA MARS»
Ένα τηλεφώνημα φέρνει τη Βερόνικα Μαρς πίσω στη γενέτειρά της και στο... παρελθόν της. Στόχος της, να βοηθήσει έναν παλιό της έρωτα, που κατηγορείται για τη μυστηριώδη δολοφονία της κοπέλας του. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Κρίστεν Μπελ, Τζέισον Ντόρινγκ)

Παρασκευή 3 Απριλίου E! Entertainment στις 22:00
«Διαγωνισμός χορού για γέλια» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Όταν σκεφτόμαστε τους αγαπημένους μας κωμικούς, είμαστε σίγουροι ότι θα μας κάνουν να γελάσουμε. Είναι όμως εξίσου καλοί και στον χορό; Ανακαλύψτε το τη στη νέα σειρά του Ε! Entertainment.


Σάββατο 4 Απριλίου FOX στις 19:30
«The Simpsons 28» (Νέα επεισόδια)
Η οικογένεια «The Simpsons» συνεχίζει να λατρεύεται από τους τηλεθεατές για την αδιάκριτη σάτιρά της προς τα πάντα. Ως η μακροβιότερη sitcom σειρά στην τηλεοπτική ιστορία, οι Simpsons αποτελούν ένα από τα πιο σταθερά πρωτοποριακά, καινοτόμα και διάσημα προγράμματα ψυχαγωγίας του κόσμου. Δείτε τα νέα επεισόδια της σειράς.


Σάββατο 4 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΤΕΛ» Πρεμιέρα
Έχοντας συλληφθεί να διακινεί κοκαϊνη στις ΗΠΑ, ο Τζιμ Χόφμαν κάνει μια συμφωνία με το FBI που τον στέλνει απευθείας στον κόσμο του γοητευτικού και φιλόδοξου σχεδιαστή αυτοκινήτων Τζον ΝτεΛόρεαν. (Αληθινή ιστορία, Τζέισον Σουντέικις, Λι Πέις)

Κυριακή 5 Απριλίου E! Entertainment στις 22:00
«Keeping up with the Kardashians 18» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)
Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ επιστρέφει για να αντιμετωπίσει ακόμα μεγαλύτερες προκλήσεις, στον νέο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς που κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Ε! Entertainment.


Τρίτη 7 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ» Πρεμιερα
Το 1985, δύο φοιτητές κλέβουν εκθέματα αμύθητης αξίας από το Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας του Μεξικού. Στη συνέχεια, ωστόσο, συνειδητοποιούν ότι η ληστεία ήταν το εύκολο κομμάτι... (Αστυνομική ταινία, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Σάιμον Ράσελ Μπιλ)