Vevo επέκταση παγκόσμιας εμβέλειας μέσω της NetRange και επιτάχυνση για την αναγέννηση των Music Videos στις Smart TVs...


Η Vevo επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια μέσω της συνεργασίας με το NetRange και επιταχύνει την αναγέννηση των Music Videos στις Smart TVs...

Η συνεργασία NetRange / Vevo διευρύνει την πρόσβαση των θαυμαστών μουσικής στην υπηρεσία μουσικών βίντεο της Vevo, σε σχεδόν δώδεκα χώρες με Smart TV που τροφοδοτούνται από το NetRange Smart TV App Store
Το Vevo , η κορυφαία πλατφόρμα μουσικών βίντεο υψηλής ποιότητας και η NetRange MMH GmbH («NetRange»), ο παγκόσμιος πάροχος έξυπνων τηλεοράσεων και οικοσυστημάτων OTT, ανακοίνωσαν μια συνεργασία για τη διεύρυνση της πρόσβασης στην υπηρεσία μουσικών βίντεο Vevo σε έξυπνες τηλεοράσεις, σε σχεδόν δώδεκα χώρες από το NetRange Smart TV App Store.
Η Vevo επεκτείνει την παγκόσμια εμβέλεια μέσω της συνεργασίας με το NetRange που επιταχύνει περαιτέρω την αναγεννησιακή αναγέννηση της μουσικής στην τηλεόραση
Συζητώντας τη συνεργασία, ο Rob Christensen, VP Advanced Television του Vevo δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με το NetRange και να φέρουμε τον κατάλογο μουσικών βίντεο σε εκατομμύρια ακόμη τηλεοπτικές οθόνες μέσω των εντυπωσιακών δικτύων τους. Βλέπουμε πολύ ισχυρή ανάπτυξη στις συνεργασίες CTV μας, δίνοντάς μας την ευκαιρία να διαθέσουμε το περιεχόμενό μας σε θαυμαστές μουσικής σε όλο τον κόσμο. "
Η Vevo συνεχίζει να προωθεί τις δυνατότητες διανομής της σε παγκόσμιο επίπεδο μέσω μιας σειράς συνεργασιών στον συνδεδεμένο τηλεοπτικό χώρο. Με 26% ετήσια παγκόσμια ανάπτυξη (Ιαν-Αυγ 2020 έναντι Ιαν-Αυγ 2019) της κατανάλωσης μουσικού βίντεο σε συνδεδεμένες τηλεοπτικές συσκευές, η μουσική στην τηλεόραση απολαμβάνει σημαντική επιστροφή στο σαλόνι. (Πηγή: Vevo Internal Analytics, μετρήσεις προβολής 2020 έως 13.9.2020.)
Το NetRange θα ενταχθεί σε ένα χαρτοφυλάκιο υπαρχόντων συνεργατών της Vevo, όπως οι πλατφόρμες: “YouTube, Amazon Fire TV, Amazon Echo, Roku, PlutoTV, Apple TV, Virgin Media, Sky, Vewd, Xumo, Samsung TV Plus και άλλες”.
«Η μουσική μέσω της τηλεόρασης απολαμβάνει ένα επιταχυνόμενο δεύτερο κύμα δημοτικότητας που οδηγείται από εφαρμογές σε συνδεδεμένες έξυπνες τηλεοράσεις», λέει ο Tim Schröder, Διευθύνων Σύμβουλος της NetRange . «Τα εξειδικευμένα μουσικά κανάλια οδήγησαν το πρώτο κύμα, με τον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό να ρυθμίζει την ατζέντα και τη λίστα αναπαραγωγής. Το δεύτερο κύμα καθοδηγείται από τον καταναλωτή, ο οποίος τώρα ελέγχει σταθερά τη δύναμη της εφαρμογής. Επιτρέποντας στη Vevo να διανείμει περιεχόμενο στο NetRange Smart TV App Store, επεκτείνουμε τον αριθμό των καταναλωτών που μπορούν να απολαύσουν τον καταπληκτικό κατάλογο Vevo με πάνω από 450.000 μουσικά βίντεο.

Σχετικά με το Vevo 
Το Vevo είναι ο μεγαλύτερος πάροχος μουσικών βίντεο υψηλής ποιότητας στον κόσμο, προσφέροντας στους καλλιτέχνες μια παγκόσμια πλατφόρμα με τεράστια κλίμακα μέσω των συνεργατών διανομής της. Η Vevo συνδέει τους καλλιτέχνες με το κοινό τους παγκοσμίως μέσω μουσικών βίντεο και πρωτότυπου περιεχομένου, φέρνοντας τη μουσική τους ζωντανή οπτικά. Η Vevo συνεργάζεται με αναδυόμενους καλλιτέχνες, παρέχοντάς τους μια πλατφόρμα παγκόσμιας κλίμακας και προσέγγισης, για να βρει και να αυξήσει το κοινό τους. Φτάνοντας τα 26 δισεκατομμύρια μηνιαίες προβολές παγκοσμίως, η Vevo έχει πάνω από 450.000 μουσικά βίντεο στον κατάλογό της.

Σχετικά με το NetRange
NetRange, ACCESS CO., LTD. Η εταιρεία (Tokyo Stock Exchange First Section Index, 4813), είναι ο κορυφαίος πρωτοπόρος της Smart TV και ένας παγκόσμιος πάροχος λευκών ετικετών, έξυπνης τηλεόρασης, έξυπνων TV και OTT οικοσυστημάτων και καταστημάτων εφαρμογών.
Εν τω μεταξύ, το NetRange χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη, ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει σχεδιασμό διεπαφής χρήστη, πληρωμή, χρέωση και διαχείριση πελατών, συγκέντρωση περιεχομένου, υπηρεσίες backend, συμπεριλαμβανομένων παγκόσμιου CDN, TV, STB, λιανοπωλητές και μάρκες χειριστή με υποστήριξη δεύτερου επιπέδου και ανάπτυξη εφαρμογών και διάθεση περιεχομένου πολυμέσων σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους πελάτες του περιλαμβάνονται: “Vodafone, Grundig, Arçelik, TCL, Skyworth, Sharp, Loewe, Changhong, IKEA, MSH, Thomson, HD+”. Το πλήρως εξοπλισμένο Smart TV Appstore περιλαμβάνει τοπικά και παγκόσμια premium καταστήματα VoD, γραμμικά τηλεοπτικά κανάλια μέσω IP, παιχνίδια cloud, ζωντανά σπορ, μουσική και εφαρμογές τρόπου ζωής.
Επιπλέον, το NetRange αξιοποιεί επίσης τις σχέσεις περιεχομένου και την τεχνογνωσία της τεχνολογίας εκπομπών για να παρέχει OS.CAR, μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας συνδεδεμένου αυτοκινήτου και το VISNOS, ένα έξυπνο λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε πελάτες που μειώνει σημαντικά το κόστος BOM για τους κατασκευαστές τηλεόρασης μέσω μιας πλήρους έξυπνης τηλεόρασης μέσω συσκευές με CPU χαμηλής ισχύος.