Nova Extra Highlights: "25 Απριλίου - 04 Μαΐου"…


Τελευταία ενημέρωση 25/04: Nova Extra Highlights: "25 Απριλίου - 04 Μαΐου…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
Nicolas A.


Nova Extra Highlights: "
25 Απριλίου - 04 Μαΐου"…

...


Κυριακή 25 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Ελληνικό πρωτάθλημα Ολυμπιακός-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των Play Off. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα επιπλέον κίνητρο μετά την ήττα τους στο ΟΑΚΑ.

Κυριακή 25 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»Πρεμιέρα
Απογοητευμένος που αναγκάζεται να παραχωρήσει το δωμάτιό του στον παππού του, ο μικρός Πίτερ το διεκδικεί κηρύσσοντας πόλεμο. Και, φυσικά, ο παππούς αποδέχεται την πρόκληση... (Οικογενειακή κωμωδία ,Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ούμα Θέρμαν)

Κυριακή 25 Απριλίου E! Entertainment στις 00:00
«Ζωντανά από το κόκκινο χαλί: Βραβεία Οσκαρ» (Ζ)
Συντονιστείτε στο Ε! για να παρακολουθήσετε τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί για την απονομή των Βραβείων Όσκαρ 2021, την ετήσια εκδήλωση που τιμά τα μεγαλύτερα και πιο λαμπερά αστέρια του φανταχτερού γαλαξία του Χόλιγουντ. Ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε, καθώς η μία φαντασμαγορική εμφάνιση θα διαδέχεται την άλλη στο πολυτελές κόκκινο χαλί.

Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου MyZen TV στις 20:00
«Bicycle diaries» (Νέο επεισόδιο)
Σήμερα όλα γίνονται γρήγορα, ακόμα και τα ταξίδια και οι επισκέψεις. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαλαρή διάθεση που έχει κάποιος όταν ανακαλύπτει μία νέα χώρα. Και όταν αυτό το εγχείρημα το αναλαμβάνει η Nikki Muller, ένα μοντέλο με καταγωγή από Ελβετία και Φιλιππίνες, οι τηλεθεατές θα απολαύσουν μία πανέμορφη εμπειρία όλο χάρη.

Μ. Τρίτη 27 Απριλίου Novasports1HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης-Αναντολού Εφές» (Ζ)
Τον τρίτο αγώνα της σειράς των Play Off δίνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αναντολού Εφές έχοντας ως στόχο το Final Four!

Μ. Τρίτη 27 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«LIFE IN A YEAR»Πρεμιέρα
Ενας 17χρονος ερωτεύεται μια όμορφη κοπέλα, κι όταν μαθαίνει ότι εκείνη είναι σοβαρά άρρωστη κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσει μαζί της μια ολόκληρη ζωή μέσα στον επόμενο έναν χρόνο... (Ρομαντική ταινία, Κάρα Ντελεβίν, Τζέιντεν Σμιθ)

Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου Discovery στις 21:00
«Κυνηγοί κλασικών αυτοκινήτων 4» (Νέο επεισόδιο)
Ο γνωστός έμπορος αντικών και, σύμφωνα με τον ίδιο, φανατικός των αυτοκινήτων Ντρου Πρίτσαρντ βγαίνει πάλι στους δρόμους με τον γκουρού της αυτοκίνησης Πολ Κάουλαντ, αναζητώντας θρυλικά αυτοκίνητα με σκοπό να τα αγοράσουν, να τα επισκευάσουν και στη συνέχεια να τα πουλήσουν.

Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΖΟΡΟ»
Μια ακόμα περιπέτεια περιμένει το ριψοκίνδυνο μασκοφόρο Ζορό, ο οποίος συνεχίζει να προστατεύει τους φτωχούς και αδύναμους, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό του την πανέμορφη σύζυγό του. (Περιπέτεια,Αντόνιο Μπαντέρας, Κάθριν Ζίτα-Τζόουνς)


Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου FOX στις 21:50
«A teacher» (Νέο επεισόδιο)
Εξερευνώντας την πολυπλοκότητα και τις συνέπειες μιας τοξικής σχέσης, η νέα σειρά του FOX, «A Teacher» ακολουθεί την ιστορία της Κλερ Γουίλσον (Κέιτ Μάρα), μιας νεαρής καθηγήτριας σε προαστιακό γυμνάσιο του Τέξας και του μαθητή της Ερικ Γουόκερ (Νικ Ρόμπινσον).

Μ. Πέμπτη 29 Απριλίου Νovacinema1HD στις 22:00
«THE 2ND» Πρεμιέρα
Πηγαίνοντας να πάρει τον γιο του από τη σχολή του, ένας μυστικός πράκτορας γίνεται μάρτυρας της απόπειρας απαγωγής μιας κοπέλας κι επεμβαίνει για να σώσει το κορίτσι, τον γιο του και τον εαυτό του. (Ταινία δράσης ,Ράιαν Φίλιπι, Κάσπερ Βαν Ντίεν)

Μ. Παρασκευή 30 Απριλίου Novasports2HD στις 21:30
«Γερμανικό Κύπελλο Βέρντερ Βρέμης-Λειψία» (Ζ)
Η Βέρντερ Βρέμης και η Λειψία διεκδικούν το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης! Η νικήτρια θα περιμένει το αποτέλεσμα του άλλου ημιτελικού, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Holstein Kiel που θα διεξαχθεί το Μεγάλο Σάββατο, στις 21:30 (Novasports1HD) για να μάθει απέναντι σε ποια ομάδα θα αγωνιστεί για το τρόπαιο!

Μ. Σάββατο 1 Μαΐου Novasports1HD στις 18:00
«Γαλλικό πρωτάθλημα Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς» (Ζ)
Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τη νίκη απέναντι στη Λανς, την οποία φιλοξενεί στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος για να μη χάσει έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου!


Σάββατο 1 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
« AMERICAN HANGMAN»Πρεμιέρα
Ενας δικαστής απάγεται από έναν βίαιο άνδρα, ο οποίος στήνει ένα λαϊκό δικαστήριο που μεταδίδεται ζωντανά στα κοινωνικά δίκτυα και τον δικάζει για μια υπόθεση του παρελθόντος. (Θρίλερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Βίνσεντ Καρτάιζερ)

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου Novasports1HD στις 19:00
«Ιταλικό πρωτάθλημα Ουντινέζε-Γιουβέντους» (Ζ)
Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο θέλει την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ουντινέζε για να ανέβει ψηλότερα στον πίνακα της βαθμολογίας.

Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ» Πρεμιέρα
Οταν χάνει τους γονείς της ξαφνικά, ένα 10χρονο κορίτσι αναγκάζεται να μείνει στην έπαυλη του θείου της. Η ζωή κυλά βαρετά και μονότονα, ώσπου η μικρή ανακαλύπτει έναν κρυμμένο κήπο... (Οικογενειακή ταινία φαντασίας ,Κόλιν Φερθ, Τζούλι Ουόλτερς)

Τρίτη 4 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«THE BAY OF SILENCE» Πρεμιέρα
Οταν ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του ευθύνεται για τη δολοφονία του γιου του, ένας άνδρας προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και η έρευνά του τον οδηγεί σε ένα ακόμα έγκλημα που παραμένει άλυτο. (Θρίλερ, Κλέις Μπανγκ, Ολγα Κουριλένκο)