“Το Pluto TV επεκτείνει τη πρόσβαση περιεχομένου South Park διεθνώς”!

Το Pluto TV,
η δωρεάν πλατφόρμα ροής με υποστήριξη διαφημίσεων, παρέχει στους θαυμαστές του «South Park» σε όλο τον κόσμο έναν νέο τρόπο να απολαμβάνουν το επιτυχημένο franchise της Paramount, καθώς η πλατφόρμα λανσάρει μια ειδική κατηγορία καναλιών ροής με old περιεχόμενο από τη διάσημη adult σειρά κινουμένων σχεδίων...

“Το Pluto TV επεκτείνει τη πρόσβαση περιεχομένου South Park διεθνώς”!
Από αυτόν τον Απρίλιο, το Pluto TV προσφέρει στους θεατές μια ολόκληρη κατηγορία από το επιτυχημένο franchise του «South Park» με πολλά κανάλια αφιερωμένα στη σειρά σε κάθε αγορά που διανέμεται η δωρεάν Fast AVoD πλατφόρμα.

Η κατηγορία «South Park» περιλαμβάνει ένα κεντρικό κανάλι South Park, διαθέσιμο σε όλες τις διεθνείς αγορές, όπου είναι παρόν το Pluto TV, καθώς και μια σειρά από θεματικά κανάλια South Park (με εναλλαγές tribute καναλιών κάθε μήνα με επίκεντρο το South Park) σε Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Καναδάς, Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία, Λατινική Αμερική και Αυστραλία. Τα θεματικά κανάλια θα ξεκινήσουν αυτόν τον Απρίλιο με το "South Park Armageddon!". Επιπλέον αυτές οι αγορές θα διαθέτουν και μια σειρά μεμονωμένων καναλιών αφιερωμένα σε δημοφιλείς χαρακτήρες από τη σειρά «South Park».

Η μακροχρόνια σειρά «South Park» (δημιουργήθηκε από κοινού από τον Matt Stone και τον Trey Parker), σύμφωνα με τη Paramount Global έχει αποδειχθεί βασικός μοχλός ανάπτυξης για το Pluto TV στις διεθνείς αγορές και κατατάσσεται σταθερά στις 10 κορυφαίες σειρές σε κάθε αγορά, όπου είναι διαθέσιμη η δωρεάν AVoD υπηρεσία.

Η Kat Kowalski, Senior Vice President, International Content Strategy + Acquisitions στο Pluto TV, σχολίασε: «Στο Pluto TV, ακούμε το κοινό μας και στόχος μας είναι να του παρέχουμε περιεχόμενο που αγαπούν σε μια προσεκτικά επιμελημένη εμπειρία προβολής. Αυτό ακριβώς κάνουμε με το South Park. Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα franchise της Paramount και είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στους θεατές έναν νέο τρόπο να απολαύσουν μια σειρά που τα τελευταία 26 χρόνια, έχει διασκεδάσει πολλές γενιές με τον αστείο και ανατρεπτικό κόσμο της σε ολόκληρο το οικοσύστημα της Paramount.»

Βασιζόμενο στην εκτεταμένη συμφωνία των MTV Entertainment Studios με τους συνδημιουργούς Parker και Stone, το «South Park» ανανεώθηκε στο Comedy Central έως το 2027, μεταφέροντας τη μακροβιότερη σειρά σεναρίων της Καλωδιακής Τηλεόρασης στην 30ή σεζόν. Οι πρώτες έξι νέες πρωτότυπες παράγωγες του South Park, ειδικά σχεδιασμένες για τη ροή είναι πλέον διαθέσιμες αποκλειστικά στο “Paramount+”.

Πηγή: "https://advanced-television.com"